Ασιατικές μελωδίες από την χορωδία της Ταϊβάν θα κατακλύσουν την Καθολική ενορία του Άγιου Ιωάννη Βαπτιστή στο Παλαιό Ψυχικό. !

Ασιατικές μελωδίες από την χορωδία της Ταϊβάν θα κατακλύσουν την Καθολική ενορία του Άγιου Ιωάννη Βαπτιστή στο Παλαιό Ψυχικό.
8 Αυγούστου

 

Μία από τις πιο γνωστές χορωδίες της Ανατολής, η "Taiwan Chorus in Kaohsiung City" από την Ταϊβάν επισκέπτεται την Αθήνα για μία και μοναδική εμφάνιση, στις 8 Αυγούστου, στις 18.00, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Βαπτιστή στο Ψυχικό.

Η χορωδία, θα παρουσιάσει μια επιλογή από έργα διάσημων συνθετών, όπως του Huang You-di, Hsiao Tai-ran, Lin Fu-yu, Wu Bo-ming και άλλων διακεκριμένων μουσικών από την παραδοσιακή λαϊκή μουσική της Ταϊβάν, που θα περιλαμβάνει και σόλο ερμηνείες .
Η Taiwan Chorus ιδρύθηκε στο Kaohsiung το 1992, σήμερα αποτελείται από ογδόντα περίπου μέλη. Ο μαέστρος της χορωδίας, ο κ. Wu Hung-chang, σπούδασε μουσική στην Ιταλία όμως γρήγορα αναζήτησε τη μουσική της πατρίδας του και θεωρείται ένας από τους πιο διακεκριμένους και δραστήριους μουσικούς της Ταϊβάν. Από το 1998, η χορωδία με το έργο της διαδίδει σε όλο τον κόσμο τις παραδοσιακές μελωδίες και τη μουσική κουλτούρα της Ταϊβάν.

Οι συναυλίες πραγματοποιούνται τακτικά κάθε χρόνο, και η χορωδία καλείται συχνά να συμμετάσχει σε διεθνή μουσικά φεστιβάλ στην Ευρώπη, την Αμερική, και άλλες χώρες της Ασίας, ενώ βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο της προσοχής των εγχώριων και ξένων μέσων ενημέρωσης.
Φέτος επέλεξε τη Ελλάδα και το ελληνικό κοινό όπου θα τραγουδήσει για πρώτη φορά, με σκοπό να χαρίσει ένα απόγευμα γεμάτο από μελωδίες που θα μας ταξιδέψουν στον κόσμο της Ανατολής.

H εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του γραφείου της Αντιπροσωπείας της Ταϊπέι στην Ελλάδα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Ο ναός βρίσκεται στην οδό Παπαναστασίου 11, τ.κ. 15452, στο Ψυχικό.
Το κτίριο της Καθολικής Ενορίας του Αγίου Ιωάννη αγόρασε το 1968 ο Αρχιεπίσκοπος των Καθολικών της Αθήνας, ο Σεβασμιώτατος Βενέδικτος Πρίντεζης όπου και στην πορεία χτίστηκε και η Καθολική Εκκλησία.

 

 

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη