Διαγωνισμός Υποτροφίας Μαρία Κάλλας!

Διαγωνισμός Υποτροφίας Μαρία Κάλλας

Το Σωματείο Υποτροφίες Μαρία Κάλλας, το οποίο ιδρύθηκε εδώ και πενήντα χρόνια από την ίδια τη μεγάλη καλλιτέχνιδα και υποστηρίζει νέους ταλαντούχους τραγουδιστές στην τελειοποίηση των σπουδών τους και στην έναρξη της σταδιοδρομίας τους, προκηρύσσει Διαγωνισμό για την απονομή μίας υποτροφίας στο λυρικό τραγούδι κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.

Στο Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος Ελληνίδες και Έλληνες (ηλικίας έως 27 και έως 29 ετών αντίστοιχα), που προγραμματίζουν να φοιτήσουν σε αναγνωρισμένη Μουσική Σχολή του εξωτερικού.

Οι όροι του Διαγωνισμού και το ρεπερτόριο των ακροάσεων, που θα πραγματοποιηθούν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής, ο οποίος προσφέρει την οργανωτική στήριξη του Διαγωνισμού www.sfm.gr .

Το «Σωματείο Υποτροφίες Μαρία Κάλλας» διοικείται σήμερα από τους Κώστα Πυλαρινό, Ζανέτ Πηλού, Γιώργο Κουρουπό, Λουκά Καρυτινό και Κυριάκο Λουκάκο με την καλλιτεχνική συνδρομή της Δάφνης Ευαγγελάτου και του Άρη Χριστοφέλλη.

 

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη