20ήμερο βινυλίου στον μουσικό Ιανό! Μην το χάσετε!

Ιανός music shop
Όλη η μουσική του κόσμου κοντά σας!
20ήμερο βινυλίου
1-20 Δεκεμβρίου 2016
Διαλέγεις 5, πληρώνεις 4, παίρνεις δώρο το 1!

 

Ο πιο εορταστικός μήνας του χρόνου ξεκινά και ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΙΑΝΟS σας περιμένει με μια μοναδική προσφορά για τους λάτρεις του βινυλίου!

Αποκλειστικά και μόνο για το εικοσαήμερο 1-20 Δεκεμβρίου, ο Μουσικός ΙΑΝΟS προσφέρει στους φίλους, συλλέκτες και μανιακούς του βινυλίου τη δυνατότητα να αποκτήσουν πέντε βινύλια στην τιμή των τεσσάρων.

Επισκεφθείτε τον ΜΟΥΣΙΚΟ ΙΑΝΟ!

Ένα κατάστημα αφιερωμένο αποκλειστικά στη ΜΟΥΣΙΚΗ, για μυημένους μουσικόφιλους αλλά και για νέους εξερευνητές του απέραντου αυτού κόσμου! Με το σύνολο της ελληνικής και ξένης δισκογραφίας, βινύλια, συλλεκτικές εκδόσεις, μουσικά βιβλία, DVD και όλα τα απαραίτητα μουσικά gadgets.

Στο τριών επιπέδων μουσικό κατάστημα της Αθήνας, μπορείτε να βρείτε πάνω από 30.000 τοποθετημένους τίτλους! CD, βινύλια, DVD, μουσικά βιβλία, πικάπ κ.ά.

Επισκεφθείτε τον Μουσικό ΙΑΝΟ, ενημερωθείτε για όλες τις νέες κυκλοφορίες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής, από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του μουσικού ΙΑΝΟΥ. Αναζητήστε σπάνιες κυκλοφορίες, επιλέξτε βινύλια από την μεγάλη δισκοθήκη του υπογείου μας και αποκτήστε πρώτοι συλλεκτικά αντίγραφα από την δισκογραφία των σημαντικότερων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών!

H προσφορά ισχύει και στο Μουσικό Τμήμα του Βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟS στη Θεσσαλονίκη, Αριστοτέλους 7.

Σας περιμένουμε!

 Πληροφορίες:

 Διάρκεια: 1-20 Δεκεμβρίου 2016

 

Iανός

Διεύθυνση: Σταδίου 24, Αθήνα

Τηλέφωνο: 210-3217917,

www.ianos.gr 

  Χάρτης

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη