Vlog #4 από τα γυρίσματα της 24ης περιπέτειας James Bond!

Vlog #4 από τα γυρίσματα της 24ης περιπέτειας James Bond!

 

Οι fans του James Bond ανά τον κόσμο μπορούν να πάρουν ακόμα μια εντυπωσιακή γεύση από τα γυρίσματα του SPECTRE, της 24ης περιπέτειας James Bond με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig.

Το τέταρτο κατά σειρά vlog μπορεί να παρακολουθήσει κανείς στο επίσημο site www.007.com  και με ελληνικούς υπότιτλους στο https://www.facebook.com/JamesBond007GR .

Η σκηνή που παρουσιάζεται στο βίντεο καταγράφει μια πολύχρωμη παρέλαση με 1500 κομπάρσους στην πόλη του Μεξικού, η οποία αναπαριστά την Ημέρα των Νεκρών. Περιλαμβάνει soundbites από τον σκηνοθέτη Sam Mendes, τη σχεδιάστρια των κοστουμιών Jany Temime και την μακιγιέζ Naomi Donne.

Σύνοψη:
Ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν του Bond τον οδηγεί να αποκαλύψει μία εγκληματική οργάνωση. Όσο o M μάχεται πολιτικές δυνάμεις για να κρατήσει ζωντανή τη μυστική υπηρεσία, ο Bond ξεφλουδίζει τα στρώματα της διαφθοράς για να αποκαλύψει τη φρικτή αλήθεια πίσω από το Spectre.

Το SPECTRE κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 12 Νοεμβρίου 2015 από τη Feelgood Entertainment

Visit:
http://www.007.com/ 
https://www.facebook.com/JamesBond007GR 
www.facebook.com/JamesBond007 

Σχετικά με την EON Productions του Albert R. Broccoli
Η EON Productions Limited και η Danjaq LLC ανήκουν και διευθύνονται από τις οικογένειες Broccoli/Wilson. Η Danjaq, που εδρεύει στις ΗΠΑ, είναι συνιδιοκτήτρια της Metro-Goldwyn-Mayer Studios, της εταιρείας που έχει τα δικαιώματα (copyright) των ταινιών James Bond και που ελέγχει τα δικαιώματα δημιουργίας νέων ταινιών της σειράς καθώς και σχετικών με αυτή προϊόντων, παγκοσμίως.

Η EON Productions, θυγατρική της Danjaq, εδρεύει στην Αγγλία και είναι η εταιρεία παραγωγής των ταινιών James Bond. Το franchise του Πράκτορα 007 είναι το μακροβιότερο στην ιστορία του κινηματογράφου και μετράει ήδη 23 ταινίες από το 1962.  Ο Michael G. Wilson και η Barbara Broccoli διαδέχτηκαν τον Albert R. 'Cubby' Broccoli και γύρισαν κάποιες από τις πιο επιτυχημένες ταινίες Bond όπως τα: CASINO ROYALE, QUANTUM OF SOLACE και SKYFALL.

Σχετικά με την Metro-Goldwyn-Mayer
Η Metro-Goldwyn-Mayer είναι μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα της ψυχαγωγίας και εστιάζει στην παραγωγή και διανομή κινηματογραφικού και τηλεοπτικού υλικού παγκοσμίως. Η εταιρεία έχει στην ιδιοκτησία της μία από τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες κινηματογραφικού και τηλεοπτικού υλικού. Επίσης η MGM επενδύει σε τοπικούς και διεθνείς τηλεοπτικούς σταθμούς και έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ιδιοκτησίας και διανομής της United Artists Media Group (UAMG). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.mgm.com

Σχετικά με την Sony Pictures Entertainment
Η Sony Pictures Entertainment (SPE) είναι θυγατρική της Sony Entertainment Inc., και της Sony Corporation με έδρα το Τόκιο. Οι δραστηριότητες και επιχειρήσεις της SPE παγκοσμίως περιλαμβάνουν την παραγωγή, διαχείριση και διανομή κινηματογραφικών ταινιών, την παραγωγή, διαχείριση και διανομή τηλεοπτικών παραγωγών, τηλεοπτικά δίκτυα, δημιουργία και διανομή ψηφιακού υλικού, διαχείριση studio/εγκαταστάσεων και ανάπτυξη νέων ψυχαγωγικών προϊόντων, υπηρεσιών και τεχνολογιών. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το http://www.sonypictures.com

 

 

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη