Ο 3D «Μαγικός Καθρέφτης» σε συμπαραγωγή OTE TV προχωρά σε post production!

Ο 3D «Μαγικός Καθρέφτης» σε συμπαραγωγή OTE TV προχωρά σε post production

 

Με γυρίσματα σε ιστορικούς χώρους και τοποθεσίες της Αθήνας, όπως το Ζάππειο Μέγαρο και το Πρώην Χρηματιστήριο, ο «Μαγικός Καθρέφτης», η πρώτη μεγάλου μήκους 3D ελληνική ταινία, σε παραγωγή Black Orange SA και συμπαραγωγή OTE TV, προχωρά σε post production. Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2016, από την Feelgood Entertainment, ενώ θα ακολουθήσει η προβολή της στα κινηματογραφικά κανάλια OTE CINEMA του OTE TV, σε πρώτη προβολή.

Απολαυστική κωμωδία με ανατρεπτικές παρεξηγήσεις, ο «Μαγικός Καθρέφτης» ξαναφέρνει μαζί στη μεγάλη οθόνη, μετά από 6 χρόνια, την ομάδα της άκρως επιτυχημένης κωμωδίας «Νήsos»: o Χρήστος Δήμας υπογράφει τη σκηνοθεσία, η Έλενα Σολωμού και ο Κωστής Παπαδόπουλος το σενάριο, ενώ στην παραγωγή βρίσκουμε τον Γιάννη Ιακωβίδη.

Πρόκειται για την πρώτη ελληνική ταινία που γυρίζεται εξ' ολοκλήρου και θα προβληθεί στις αίθουσες σε 3D. «Η ιδέα για το 3D προέκυψε στα γυρίσματα της «Νήσου» στη Σίφνο, πριν από έξι χρόνια, όπου μαζί με τους συνεργάτες μου αρχίσαμε να συζητάμε την επόμενη κίνηση. Θέλαμε να κάνουμε μια ταινία που να δώσει κάτι καινούργιο και κάτι φρέσκο στο θεατή», δηλώνει ο σκηνοθέτης του Μαγικού Καθρέφτη, Χρήστος Δήμας. Σχετικά με το εγχείρημα ο διευθυντής φωτογραφίας Γιώργος Αργυροηλιόπουλος συμπληρώνει: "Το 3D φέρνει τον θεατή ακόμα πιο κοντά στους ηθοποιούς, τους εμπλέκει ακόμα περισσότερο στην ιστορία από ότι σε μια κανονική ταινία». «Το μυστικό είναι να βρεις τον τρόπο να κεντρίσεις το ενδιαφέρον του θεατή. Να είσαι όμως τίμιος απέναντι του», καταλήγει ο παραγωγός Γιάννης Ιακωβίδης.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται ο Μάκης Παπαδημητρίου, η Ζέτα Δούκα, η Αθηνά Οικονομάκου, η Ελένη Κοκκίδου, ο Τάκης Παπαματθαίου, ο Δημήτρης Ήμελλος, ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Κώστας Κόκλας. Οι ήρωες της ταινίας ταξιδεύουν στον χωροχρόνο και μπλέκουν σε αναπάντεχες περιπέτειες, κάθε μια από τις οποίες αποκαλύπτει και έναν διαφορετικό εαυτό τους.

Σύνοψη ταινίας
Το πρωί έφορος αρχαιοτήτων, το απόγευμα υπάλληλος σε συνεργείο αυτοκινήτων. Αυτή είναι η πληκτική καθημερινότητα του 35χρονου Κλεάνθη (Μάκης Παπαδημητρίου). Από τη μέρα που θα ανακαλύψει έναν «μαγικό καθρέφτη» (Κώστας Κόκλας) που πραγματοποιεί και τα πιο τρελά όνειρα, ο Κλεάνθης αρπάζει την ευκαιρία να ζητήσει αυτά που θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα. Έχει μάλιστα τη δυνατότητα να επαναδιατυπώσει την ευχή του όσες φορές θέλει. Οι επιθυμίες του θα εκπληρωθούν, όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Υπάρχει πάντα κάτι που του διαφεύγει και ο Κλεάνθης δεν μπορεί να βρει την πραγματική ευτυχία πουθενά. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει.

Ο «Μαγικός Καθρέφτης» είναι παραγωγή της Black Orange, που έχει στο ιστορικό της επιτυχημένες κωμωδίες («Νήsos», «Straight Story», «Bank Bang», «Πέντε Λεπτά Ακόμα»), αλλά και μεγάλες παραγωγές όπως η «Μικρά Αγγλία» και η «Ψυχή Βαθιά» του Παντελή Βούλγαρη και «Το Λιβάδι που Δακρύζει» του Θόδωρου Αγγελόπουλου.

«Μαγικός Καθρέφτης» Credits:
Παίζουν οι: Μάκης Παπαδημητρίου, Ζέτα Δούκα, Ελένη Κοκκίδου, Κώστας Κόκλας, Λευτέρης Ελευθερίου, Δημήτρης Ήμελλος, Τάκης Παπαματθαίου, Αθηνά Οικονομάκου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ασπασία Κοκώση, Δέσποινα Παπαγιάννη, Νίκος Πουρσανίδης, Σόλων Τσούνης, Σταύρος Σβίγγος, Αθηνά Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Χρήστος Δήμας
Σενάριο: Έλενα Σολωμού, Κωστής Παπαδόπουλος
Παραγωγός: Γιάννης Ιακωβίδης
Διευθυντής Φωτογραφίας: Γιώργος Αργυροηλιόπουλος
Μοντάζ: Κατερίνα Ευαγγελακου
Σκηνογράφος: Αντώνης Δαγκλίδης
Ενδυματολόγος: Άγης Παναγιώτου
Μακιγιάζ: Γιάννης Παμούκης
Κομμώσεις: Σωτήρης Πατεράκης

 

 

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη