Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η «Εβδομάδα ρωσικού κινηματογράφου στην Ελλάδα»!

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το φεστιβάλ «Εβδομάδα ρωσικού κινηματογράφου στην Ελλάδα» που ξεκίνησε στην Θεσσαλονίκη 20 έως 24 Μαΐου και ολοκληρώθηκε 26 έως 28 Μαΐου στην Αθήνα.

Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της "Χρονιάς της Ελληνορωσικής φιλίας 2016", με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού Ρωσίας, του Υπουργείου Εξωτερικών Ελλάδας, του Υπουργείου Πολιτισμού Ελλάδας, της Πρεσβείας της Ρωσίας στην Ελλάδα, του Γενικού Πρόξενου της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη, των Δήμων Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Πλήθος κόσμου απόλαυσε το πλούσιο πρόγραμμα που δεν ήταν μόνο η παρουσίαση των σπουδαίων ταινιών αλλά και μουσική και τραγούδια από σημαντικούς ρώσους καλλιτέχνες που ήρθαν ειδικά για το φεστιβάλ από την Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη.

Το φεστιβάλ τίμησαν με την παρουσία τους ο Εμπειρογνώμων Πρεσβευτής Σύμβουλος Α, Πολιτιστικός Σύμβουλος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Δημήτριος Τζανάκης, Υποδιευθύντρια της Διεύθυνσης κινηματογράφου στο Υπουργείο Πολιτισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας – Γκρόμοβα Ελένα, Προϊστάμενη της Διεύθυνσης Εφαρμογής Πολιτιστικής Πολιτικής στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας – κα. Τίνα Πισχιτζή, Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηνών κ. Χρίστος Τεντόμας, Γενικός Πρόξενος του Ουζμπεκιστάν στην Ελλάδα – Ολίμ Κασίμοφ με τη σύζυγό του, Εκπρόσωπος του Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Ταξίαρχος κ. Πολυχρόνης Τερεζάκης, Διευθυντής του ρωσικού πολιτιστικού και επιστημονικού κέντρου στην Ελλάδα –Αλέξαντρ Χομένκο

 

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη