Γιάννης Χριστοδουλόπουλος - Πρωτότυπη Μουσική από το "Κρίμα που είναι πόρνη" | Νέο άλμπουμ!

Γιάννης  Χριστοδουλόπουλος
«Πρωτότυπη Μουσικη απο τη θεατρική παράσταση "Κριμα που είναι πόρνη"»

 

Γιάννης Χριστοδουλόπουλος "Κρίμα που είναι πόρνη". Πρωτότυπη μουσική και τραγούδια από την θεατρική παράσταση του Εθνικού Θεάτρου.

Την ευκαιρία να απολαύσουμε και εκτός παράστασης, την εξαιρετική πρωτότυπη μουσική που συνέθεσε ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, μας δίνει η ψηφιακή κυκλοφορία του «Κρίμα που είναι πόρνη» από το label Solo και την Feelgood Records.

Η ατμοσφαιρική γοτθική προσέγγιση του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου στην παράσταση που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Λιγνάδης στο Εθνικό Θέατρο, ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα μεγάλα ατού της παράστασης που υμνήθηκε από τους κριτικούς.

Μέσα από τον σκοτεινό μουσικό κόσμο που έπλασε ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, τονίστηκαν οι ιδιαίτερες πτυχές του κλασικού έργου του Τζον Φόρντ, που ευτύχησε στην άρτια απόδοση του από το Εθνικό.

Στις ερμηνείες συναντάμε πρωταγωνιστές της παράστασης, όπως η Μαρία Κίτσου, ο Μηνάς Χατζησάββας, ο Γιώργος Τσουρής, η Σοφία Μυρμηγκίδου αλλά και τον θίασο.

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος έχει παρά το νεαρό της ηλικίας του, μακρά παρουσία στα θεατρικά δρώμενα, ως συνθέτης σε δεκάδες παραστάσεις, ενώ έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με καλλιτέχνες όπως οι Λάκης Λαζόπουλος, Δημήτρης Λιγνάδης, Μαρινέλλα, Ζωή Λάσκαρη, Αντρέας Βουτσινάς, Πέτρος Ζούλιας, Αλέξανδρος Πανταζούδης, Βασίλης Μυριανθόπουλος, Ευγένιος Τριβιζάς, Κωνσταντίνος Ρήγος, Κώστας Σπυρόπουλος, Αθανασία Καραγιαννοπούλου, Νένα Μεντή, Γιώργος Μαρίνος, Τάκης Ζαχαράτος, Κωσταντίνος Μαρκουλάκης, Στεφανία Γουλιώτη, Δήμητρα Ματσούκα, Ζέτα Μακρυπούλια

Γιάννης Χριστοδουλόπουλος - Πρωτότυπη Μουσική από τη θεατρική παράσταση "Κρίμα που είναι πόρνη"

Εταιρεία: Feelgood Records
Κυκλοφορία:
 Απρίλιος 2015

video

Έξυπνη αναζήτηση Μουσικής:

Γράψε τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη και βρες το τραγούδι που θέλεις:


Tip: Γράψε μία λέξη κλειδί ή το επίθετο του καλλιτέχνη