Imam Baildi - Imam Baildi live / Νέο άλμπουμ!

 
Imam Baildi
«Imam Baildi live» 
    

Μετά από 8 χρόνια συναυλιών στην Ελλάδα, αλλά και σε πάνω από 20 χώρες του εξωτερικού, οι Imam Baildi κυκλοφορούν το πρώτο live άλμπουμ τους, με τίτλο “ΙΜΑΜ ΒΑILDI LIVE”.

Πρόκειται για ένα διπλό cd με τις πιο ιδιαίτερες στιγμές από συναυλίες των τριών τελευταίων ετών στην Ελλάδα.

Ακούγοντάς το, ο ακροατής μεταφέρεται στη μοναδική ατμόσφαιρα των συναυλιών των Imam Baildi που έχουν πλέον καθιερωθεί ως το συγκρότημα που μας έχει συνηθίσει σε στιγμές εκρηκτικής σκηνικής παρουσίας, που παρασέρνουν το κοινό σε ένα συνεχόμενο πάρτυ.

Στο διπλό album περιλαμβάνονται live εκτελέσεις κομματιών που έχουν συμπεριληφθεί στα προηγούμενα studio albums τους, αλλά και κομμάτια που μέχρι στιγμής δεν είχαν δισκογραφηθεί, καθώς παίζονταν μόνο στις ζωντανές εμφανίσεις.

Όπως μας λένε οι ίδιοι οι Imam Baildi:
“To Live Album μας είναι εδώ! Ακολουθώντας την επιθυμία όλων των φίλων μας που θέλουν να ακούν τα κομμάτια όπως παίζονται στα live, και όσων αναζητούν τα κομμάτια που παίζουμε μόνο στις συναυλίες αλλά δεν είχαν μπει στους προηγούμενους δίσκους, με χαρά παρουσιάζουμε ένα διπλό CD με τις πιο δυνατές στιγμές από τις συναυλίες μας. Ευχαριστούμε όλους για τη στήριξη σας τα τελευταία 8 χρόνια! Η ενέργεια και η αγάπη σας είναι ο λόγος ύπαρξης αυτού του album.”

Τα πρώτα radio singles είναι:

1.Τα Παιδιά της Γειτονιάς Σου (radio edit)

Μια μοναδική προσέγγιση σε ένα αγαπημένο Σμυρνέικο τραγούδι, με τη συγκλονιστική ερμηνεία της Ρένας Μόρφη. Ένα κομμάτι που οι Imam Baildi συνηθίζουν να παίζουν στο τέλος των συναυλιών τους. Μια από τις στιγμές που η σκηνή και το ακροατήριο γίνονται ένα.

 2.Αργοσβήνεις Μόνη

Μία από τις πιο αγαπημένες διασκευές των Imam Baildi, όπου ο Τσιτσάνης συναντά το cha cha και τα mariachi πνευστά.

3.Σημείωμα 

To πρώτο κομμάτι σε μουσική και στίχους Imam Baildi. Ένα τραγούδι που περιγράφει με συγκινητικό τρόπο τον έρωτα και τις σχέσεις που δοκιμάζονται:

«Αν γυρίσεις κάποιο βράδυ,
μια νύχτα του Αυγούστου μοναχή,
ένα σημείωμα θα βρεις, όχι ένα χάδι,
να σε γεμίσει μες την άδεια σου ζωή».

4.Θλίψη

Latin ρυθμοί, κρουστά και ένα απόλυτα χορευτικό beat συνθέτουν το ηχητικό πλαίσιο που δίνει μια νέα μορφή σε ένα από τα πιο όμορφα τραγούδια του Μανώλη Χιώτη.

5. Los Ejes De Mi Carreta

Ένα από τα κομμάτια που μέχρι πρότινος δεν είχαν δισκογραφηθεί. Μια παλιά Αργεντίνικη μελωδία ντυμένη με τα φωνητικά του Δομηνικανής καταγωγής BnC, αλλά και του frontman των Imam Baildi, MC Yinka.

6. Χωριό Μου Χωριουδάκι Μου

H χορευτική live εκτέλεση του remix στο υπέροχο τραγούδι της Σοφίας Βέμπο, το οποίο αγάπησε το ελλνικό κοινό μέσα από τη μουσική τίτλων της σειράς «Κάτω Παρτάλι».

7. Προσευχή

Ένα από τα Bonus Tracks του Live Album, η Προσευχή είναι το highlight μιας ιδιαίτερη στιγμής στις συναυλίες των Imam Baildi, όπου η Ρένα Μόρφη μεταμορφώνεται στο alter ego της, τη Σούλη Ανατολή, ξεκλειδώνοντας όλα τα συναισθήματα που κρύβουν τα λαϊκά τραγούδια της δεκαετίας του ’60.

Imam Baildi - Imam Baildi live

Εταιρεία: MINOS EMI
Κυκλοφορία: Απρίλιος / 2016
 
Tracklist
 

01. Δεν Θέλω Πια Να Ξαναρθείς 
02. Αργοσβήνεις Μόνη  
03. Μουρµούρα 
04. Dada Sali
05. Los Ejes De Mi Carreta Feat. BnC
06. Σηµείωµα  
07. Θλίψη  
08. Χωριό Μου Χωριουδάκι Μου 
09. Ακρογιαλιές Δειλινά 

Bonus tracks

10. Το ‘πες Και Το ‘κανες 
11. Προσευχή feat. Souli Anatoli

CD2
01. Concert Intro - The Rider
02. Αργιλέ Μου Γιατί Σβήνεις
03. Busca Ritmo Feat. BnC
04. Ντυµένη Σαν Αρχόντισσα 
05. KoΛio
06. Ο Πασατέµπος 
07. Τα Χάρτινα
08. Samba Clarina Feat. Batala
09. Καρσιλαµάς .
10. Τα Παιδιά Της Γειτονιάς Σου
11. Πόσο Λυπάµαι 

 

video

Έξυπνη αναζήτηση Μουσικής:

Γράψε τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη και βρες το τραγούδι που θέλεις:


Tip: Γράψε μία λέξη κλειδί ή το επίθετο του καλλιτέχνη