Μάριος Φραγκούλης & Γιώργος Περρής - Κιβωτός / Νέο άλμπουμ!

 
Μάριος Φραγκούλης & Γιώργος Περρής
«Κιβωτός» 
    

Ήταν θέμα χρόνου. Δύο σπάνιοι ερμηνευτές με ξεχωριστή γκάμα τραγουδιών, δύο Έλληνες που μας κάνουν υπερήφανους στο εξωτερικό, δύο τραγουδιστές που τραγουδούν σε πολλές γλώσσες, συγκινούν και συναρπάζουν σε κάθε τους εμφάνιση, δοκιμάζονται και θριαμβεύουν σε διαφορετικά στιλ.

Η συνάντηση του Μάριου Φραγκούλη με τον Γιώργο Περρή μοιάζει απροσδόκητη όσο και προδιαγεγραμμένη. Η συνεργασία των δύο σπουδαίων ερμηνευτών δεν θα μπορούσε παρά να είναι γεγονός. Αφορμή, η αγάπη τους για τραγούδια που σφράγισαν δύο σπουδαίες δεκαετίες στην ελληνική δισκογραφία. Αποτέλεσμα, η «Κιβωτός».

Αγαπημένοι του ελληνικού κοινού και εκλεκτοί ανάμεσα στους ομότεχνούς τους παγκοσμίως, ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, ο νέος διεθνής Έλληνας τραγουδιστής, γεμίζουν μαζί την «Κιβωτό»: διαλέγουν μερικά από τα αγαπημένα τους ελληνικά τραγούδια, πολύτιμα διαμάντια από τις δεκαετίες του ‘80 και του ’90 που έγιναν σημεία αναφοράς και τα φυλάσσουν στη δική τους ανθολογία, τα ερμηνεύουν ξανά με τη δική τους μουσική παλέτα και μας τα χαρίζουν για να ταξιδέψουμε, να θυμηθούμε και να τα ερωτευτούμε από την αρχή.

Ο Πέτρος Κλαμπάνης αναλαμβάνει τις νέες ενορχηστρώσεις των τραγουδιών και ισορροπεί με μαεστρία ανάμεσα στην οικειότητα και το ξάφνιασμα, τη νοσταλγία και την έκπληξη.

Ιδιαίτερη στιγμή του δίσκου η συμμετοχή της Άλκηστης Πρωτοψάλτη σε μία μοναδική τριφωνία.

Το καλοκαίρι του 2016 οι δύο καλλιτέχνες θα ταξιδέψουν στα θαύματα της ελληνικής μουσικής με όχημα τα ντουέτα που ηχογράφησαν για το καινούργιο τους album ΚΙΒΩΤΟΣ, σε μια μεγάλη περιοδεία σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

Μάριος Φραγκούλης & Γιώργος Περρής

Εταιρεία: MINOS EMI
Κυκλοφορία: 1/5/2016
 
Tracklist

01 Με Την Πλάτη

02 Μωρό

03 Το Καραντί

04 Τι Πάθος

05 Ταξίδι Στα Κύθηρα

06 Σκόνη

07 Ψυχές Και Σώματα

08 Πάμε Ξανά Στα Θαύματα

09 Όσα Η Αγάπη Ονειρεύεται

10 Η Μπαλάντα Του Ούρι

11 Γέλα Πούλι Μου

12 Εμένα Δε Με Συμφέρει

13 Δικαίωμα

14 Δι’ Ευχών

 

video

Έξυπνη αναζήτηση Μουσικής:

Γράψε τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη και βρες το τραγούδι που θέλεις:


Tip: Γράψε μία λέξη κλειδί ή το επίθετο του καλλιτέχνη