Antonis B - Rappel / Νέο EP!

 
Αntonis B
«Rappel» 
    

O Antonis B. παρουσιάζει το EP “Rappel”* που κυκλοφορεί ψηφιακά από την Feelgood Records. Πρόκειται για δύο νέες ενδιαφέρουσες εκδοχές των κλασσικών ελληνικών τραγουδιών «Ας Ερχόσουν Για Λίγο» (Μίμη Τραϊφόρου, Μιχάλη Σουγιούλ) και «H Σκλάβα» (Γιώργου Γιαννακόπουλου, Γιώργου Μουζάκη), όπως ο ίδιος τις οραματίστηκε και τις ενορχήστρωσε ο Δημήτρης Σιάμπος με μια εντελώς μοντέρνα και urban εκδοχή, σεβόμενος πάντοτε τη φόρμα και το λόγο τους. Στα φωνητικά συμμετέχει η Νατάσσα Μποφίλιου.

*Ανάκληση Μνήμης

Τα τραγούδια συνοδεύονται από video σε σενάριο και σκηνοθεσία Χρήστου Γκίνη και αφηγούνται μια ιστορία αγάπης που ξεκινάει με το «Η Σκλάβα» και ολοκληρώνεται με το «Ας Ερχόσουν Για Λίγο».

"Ο Antonis B. αποφασισμένος να σώσει την αγαπημένη του από το ιδιόρρυθμο καμπαρέ που εργάζεται, γίνεται μέρος μιας ιστορίας που θα καθορίσει τις ζωές όλων. Καταλυτικό ρόλο για την πορεία της σχέσης των δυο νέων, διαδραματίζει η πρωταγωνίστρια του καμπαρέ. Χρόνια μετά, ο Antonis B., ανακαλώντας στη μνήμη του το χαμένο του έρωτα, γίνεται θεατής της σχέσης που τον σημάδεψε ανεξίτηλα, μεταφορικά και κυριολεκτικά."

Αntonis B - Rappel

Εταιρεία: Feelgood Records
Κυκλοφορία: Απρίλιος / 2016
 

video

Έξυπνη αναζήτηση Μουσικής:

Γράψε τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη και βρες το τραγούδι που θέλεις:


Tip: Γράψε μία λέξη κλειδί ή το επίθετο του καλλιτέχνη