Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιάννης Αγγελάκας & 100ο C - Ήσυχα τραγούδια για ανέμελα λιβάδια / Νέο Άλμπουμ!

 
Γιάννης Αγγελάκας και 100ο C
"Ήσυχα Τραγούδια Για Ανέμελα Λιβάδια"
 
   

H Feelgood Records, ο Γιάννης Αγγελάκας και η Alltogethernow παρουσιάζουν το άλμπουμ «Ήσυχα Τραγούδια Για Ανέμελα Λιβάδια», τη νέα δισκογραφική δουλειά του και την πρώτη του μαζί με το νέο του συγκρότημα, τους 100ο C.

Η αρχή έγινε ένα περίπου χρόνο πριν, όταν ο Γιάννης Αγγελάκας παρουσίασε την καινούργια του μπάντα στη σκηνή του An Club σε τρεις soldout συναυλίες. Για έναν ολόκληρο χρόνο περιόδευσαν όλοι μαζί στην Ελλάδα δίνοντας συναυλίες, ένα είδος πρόβας και προετοιμασίας του νέου αυτού σχήματος αλλά και μιας νέας δισκογραφικής δουλειάς.

Το άλμπουμ περιέχει 9 νέα τραγούδια και μια διασκευή στο τραγούδι του Βασίλη Τσιτσάνη,«Δε Θέλω τα Ματάκια σου». Τα πρώτα σχεδιάσματα των τραγουδιών αυτών στήθηκαν από τον Γιάννη Αγγελάκα και τον SonnyTouch τον Νοέμβριο του 2014. Το άλμπουμ θα συνοδεύεται και από το ομότιτλο βιβλίο, με στίχους και ποιήματα του Γιάννη Αγγελάκα που έχει γράψει τα τελευταία χρόνια. Το artwork του άλμπουμ και του βιβλίου έχει επιμεληθεί η ομάδα OriginalReplica.

Η ενορχήστρωση των τραγουδιών έγινε από τον Γιάννη Αγγελάκα σε συνεργασία με τον SonnyTouch και τους 100ο C. Τα όργανα έχουν σαφή ρόλο σε κάθε ένα τραγούδι, ενώ εκτός των κλασσικών, ακούγονται και άλλα, όπως oscilators, cumbus, ukelele, κ.α Οι στίχοι του είναι, όπως πάντα επίκαιροι και βαθιά καυστικοί, τρυφεροί αλλά και προκλητικοί. Σε αυτό το άλμπουμ ο Γιάννης Αγγελάκας συνδυάζει όλες τις εκφράσεις του μουσικού παρελθόντος του, βρίσκοντας και πάλι όμως τρόπο, να επανασυστήσει τον εαυτό του μέσα από ένα σχήμα νέων μουσικών και νέων ιδεών.

Οι 100ο C αποτελούνται από τους: Λαμπρινή Γρηγοριάδου (ακουστική κιθάρα), ΑναστάσηΒουκυκλαράκη (τύμπανα), Γιάννη Σαββίδη (ηλεκτρική κιθάρα), Γιώργο Αβραμίδη και James Wylie (πνευστά).

Το νέο άλμπουμ ονομάζεται «Ήσυχα Τραγούδια Για Ανέμελα Λιβάδια» και θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο σε CD από τη Feelgood Records και σύντομα σε βινύλιο που θα συνοδεύονται από τη νέα ομώνυμη συλλογή κειμένων του Γιάννη Αγγελάκα.

Γιάννης Αγγελάκας και 100οc - Ήσυχα τραγούδια για ανέμελα λιβάδια

Κυκλοφορία: 8/12/ 2016
 
Εταιρεία: Feelgood Records
 
Tracklist
 

Α1. Μόνο από τη Λύπη σου

Α2. Νεάντερταλ

Α3. Ωσάν Τυφλό Σπουργίτι

Α4. Μια Χαρά

Α5. Παίρνε Με Μαζί Σου

Β6. Ψεύτης

Β7. Φιλικό

Β8. Ποτέ

Β9. Δε Θέλω τα Ματάκια σου

Β10. Ήσυχα Τραγούδια για Ανέμελα Λιβάδια