Μανώλης Καραντίνης - Της ψυχής μου τα κρυμμένα!


Μανώλης Καραντίνης  
«Της ψυχής μου τα κρυμμένα»
 
 
Ο Μανώλης Καραντίνης παρουσιάζει την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του σε συνεργασία με τη Ζεύξις Music. Μια μουσική παραγωγή με συνθέσεις του Μανώλη Καραντίνη, ένα ολοκληρωμένο παζλ της μουσικής του οντότητας, ως μουσικού και συνθέτη.
 
Τα έντεκα τραγούδια του δίσκου τραγουδούν: οι Τόλης Βοσκόπουλος, Αντώνης Ρέμος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Πέτρος Γαϊτάνος, Λάκης Χαλκιάς, Μελίνα Ασλανίδου και Ραλλία Χρηστίδου.
 
Τους στίχους υπογράφουν η Όλγα Βλαχοπούλου, ο Γιάννης Τζουανόπουλος, ο Γιώργος Λεκάκης, ο Κώστας Μπαλαχούτης και η πρωτοεμφανιζόμενη Άννα Στεργιαννού.
 
Στο δίσκο περιλαμβάνονται επίσης οκτώ ορχηστρικά θέματα στα οποία σολιστικό ρόλο έχουν όλα σχεδόν τα νυκτά έγχορδα που χρησιμοποιούνται στην ελληνική λαϊκή και όχι μόνο μουσική με τη συμμετοχή μουσικών όπως ο Βασίλης Σαλέας, ο Ζήσης Κασσιάρας, ο Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, ο Πάνος Δημητρακόπουλος κ.α., ενώ τις ενορχηστρώσεις του δίσκου επιμελήθηκαν ο Μάνος Γρυσμπολάκης και ο Ντίνος Γεωργούντζος.
 
Εξαιρετικά παιξίματα, ερμηνείες με δυνατές υπογραφές, άμεσοι, ερωτικοί αλλά και κοινωνικοί στίχοι, κρυστάλλινος ήχος και ένα πολύ όμορφο artwork που επιμελήθηκε ο Γιώργος Χρηστάκος ολοκληρώνουν τη νέα αυτή μουσική παραγωγή της Zεύξις Music.
 
Τη νέα δισκογραφική δουλειά του Μανώλη Καραντίνη μπορείτε να βρείτε ή να παραγγείλετε στα συνεργαζόμενα δισκοπωλεία και σημεία πώλησης, στις αλυσίδες Public, Reload, Ιανός, ενώ είναι παράλληλα διαθέσιμη ως download στα μεγάλα διαδικτυακά δισκοπωλεία, τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας καθώς και στο online shop της Zefxis Music.

Μανώλης Καραντίνης - Της ψυχής μου τα κρυμμένα

Εταιρία : Zefxis Music 
Κυκλοφορία: 10/7/2013
 

  1. ΑΡΠΙΣΜΑΤΑ 
  2. Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ - [ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ] 
  3. ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑ - [ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ] 
  4. ΧΟΡΑ 
  5. ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ - [ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ] 
  6. ΑΓΕΡΑΣ - [ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ] 
  7. ΛΕΖΑΝΤΑ 
  8. ΣΑΝ ΖΩΓΡΑΦΙΑ - [ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ] 
  9. ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ - [ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ] 
10. STAVROS LOUNGE 
11. ΤΑ ΣΜΑΡΑΓΔΙΑ - [ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ] 
12. ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 
13. ΤΑ ΜΑΚΡΙΣΙΑ - [ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΙΤΑΝΟΣ] 
14. ΣΟΥΣΤΑ 
15. ΔΙΨΑΣΜΕΝΟ ΧΩΜΑ - [ΛΑΚΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ] 
16. ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ 
17. ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΚΡΥΜΕΝΑ - [ΠΙΤΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ] 
18. ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ - [ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΙΤΑΝΟΣ] 
19. ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΧΟΡΔΕΣ

video

Έξυπνη αναζήτηση Μουσικής:

Γράψε τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη και βρες το τραγούδι που θέλεις:


Tip: Γράψε μία λέξη κλειδί ή το επίθετο του καλλιτέχνη