Robin Schulz - Prayer!

 Robin Schulz 
«Prayer»


O DJ και παραγωγός Robin Schulz θεωρείτε πλέον διεθνώς ως ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς στην ηλεκτρονική σκηνή.

Το μόνο που χρειάστηκε ήταν 2 remix που έγιναν τεράστιες επιτυχίες και μπήκε στην λίστα των ανθρώπων που φέρνουν άλλον αέρα στην μουσική βιομηχανία. Ο ξεχωριστός μελαγχολικός του ήχος και η τεράστια επιτυχία του Waves από Mr Probzs και του Prayer in C από Lilly Wood and the Prick που κατακτά το Νο1 σε όποια χώρα κυκλοφορεί, άνοιξαν την όρεξη σε πολλούς για ένα ολοκληρωμένο album.

O Robin Schulz χωρίς καθυστέρηση παρουσιάζει το πρώτο του album με τίτλο Prayer την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου με καινούργιες συνθέσεις του αλλά και remix σε μεγάλες επιτυχίες της εποχής.

Ο Robin Schulz γεννήθηκε dj. O πατέρας του ήταν dj και στα 15 του χρόνια επισκέφτηκε για πρώτη φορά club όπου και μαγεύτηκε από την ατμόσφαιρα και τα vibes!Ήταν αρκετό για να αποφασίσει αμέσως να ασχοληθεί με την μουσική. Έτσι τα επόμενα χρόνια καθιερώθηκε ως dj και παραγωγός στην πόλη που γεννήθηκε την Οsnabruck της Γερμανίας.Αρχικά αγάπησε την Teck house και την minimal μουσική αλλά δεν άργησε να καταλάβει ότι η μουσική που τον εκφράζει είναι deep house πιο μελωδική με φωνητικά για να μπορεί να περνάει καλύτερα και το προσωπικό του στυλ. Το Waves του Mr.Probz ήταν ένα από τα τραγούδια που θέλησε να κάνει remix και είδε λίγους μήνες μετά να μπαίνει στα chart όλου του κόσμου.

Η αποθέωση όμως έγινε με το Prayer in C.To τραγούδι το ανακάλυψε τυχαία και μέσα σε ένα βράδυ ολοκλήρωσε το remix.Την επόμενη μέρα το ανέβασε στο profil του στο Soundcloud χωρίς να περιμένει ότι μέσα σε λιγότερο από 1 μήνα θα το είχανε ακούσει πάνω από 1.000.000 άτομα.Το Prayer in C έγινε το τραγούδι του καλοκαιριού σε όλη την Ευρώπη κατακτώντας το Νο1 σε 18 χώρες, έγινε top 10 σε 24 χώρες και Νο1 στο Ευρωπαικό αλλά και στο Παγκόσμιο Shazam κάτι που για πρώτη φορά συμβαίνει σε τραγούδι που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στην Αμερική.

Στην Ελλάδα αποτελεί το τραγούδι φαινόμενο της χρονιάς σπάζοντας μοναδικά ρεκόρ σε κάθε κατηγορία: Για πρώτη φορά ένα τραγούδι μέσα σε λιγότερο από 2 μήνες κατακτά την πρώτη θέση στο επίσημο international airplay chart. Επίσης το Prayer in C βρίσκεται στο Νο1 σε πωλήσεις στο Ελληνικό Itunes εδώ και 28 ημέρες (μη συνεχόμενες) ενώ είναι Νο1 στο Ελληνικό Shazam εδώ και 2 μήνες και Νο1 σε κάθε πόλη της χώρας!

Ο Robin Schulz είναι αυτή την στιγμή ο dj που όλοι θέλουν να συνεργαστούν μαζί του.Από τους Coldplay μέχρι την Lykke Li και τους Clean Bandit.Τα remix που δημιούργησε για τα smash hits A Sky Full of Stars, No Rest for the Wicked και Rather Be θα υπάρχουν και αυτά στο album του μαζί με δικές του καινούργιες παραγωγές.

Την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου υποδεχόμαστε το Prayer του Robin Schulz. To πρώτο album ενός πραγματικά ταλαντούχου καλλιτέχνη.

Robin Schulz - Prayer

Εταιρεία: Heaven/Warner Music Greece
Κυκλοφορία: 22/9/2014
 
 
Tracklist  

01. Lilly Wood & The Prick and Robin Schulz – Prayer in C
02. Robin Schulz & Alligatoah – Willst Du
03. Robin Schulz – Sun Goes Down (feat. Jasmine Thompson)
04. Lykke Li – No Rest For The Wicked (Robin Schulz Edit)
05. Clean Bandit – Rather Be (feat. Jess Glynne) (Robin Schulz Edit)
06. Lexer & Nico Pusch – We Don’t Have To Take Our Clothes Off
07. Robin Schulz and Me & My Monkey – House On Fire
08. HEYHEY – Taking Me Home
09. Robin Schulz & Dansir – Never Know Me
10. Pingpong & Robin Schulz – Snowflakes (Radio Edit)
11. Mr. Probz – Waves (Robin Schulz Radio Edit)
12. Robin Schulz – Warm Minds
13. Robin Schulz – Wrong
14. Scheinizzl & Chroph – Summer Nights (feat. David Lageder)
15. Thomas Lizzara – Spree Ahoi (feat. Steven Coulter) (Radio Edit)
16. Tom Thaler & Basil and Robin Schulz – Hier Mit Dir (Robin Schulz Radio Mix)
17. Faul & Wad Ad vs. Pnau – Changes (Robin Schulz Remix)
18. Coldplay – A Sky Full of Stars (Robin Schulz Edit)
19. Stil & Bense – Whatever
20. Alex Schulz – In The Morning Light

video

Έξυπνη αναζήτηση Μουσικής:

Γράψε τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη και βρες το τραγούδι που θέλεις:


Tip: Γράψε μία λέξη κλειδί ή το επίθετο του καλλιτέχνη