Pink Floyd - The Endless River!

Pink Floyd
«The Endless River»  

 

Οι Pink Floyd έφθασαν στην κορυφή των album charts της Μεγάλης Βρετανίας με το νέο τους album, The Endless River.

Είναι το 6o album των Pink Floyd που κατακτά την κορυφή των charts της Μεγάλης Βρετανίας (Atom Heart Mother, Wish You Were Here, The Final Cut, The Division Bell και Pulse), ενώ έχουν περάσει 20 χρόνια μετά το τελευταίο τους Νο1 studio album The Division Bell.

Το The Endless River είναι επίσης Νο1 στην Ιρλανδία, στη Νορβηγία, στο Βέλγιο, στην Κροατία, στην Ολλανδία, ενώ είναι στο δρόμο προς την κορυφή των charts και σε άλλες χώρες, όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Δανία, η Πολωνία και η Πορτογαλία.

Το The Endless River κυκλοφόρησε στις 10 Νοεμβρίου και είναι το τελευταίο album των Pink Floyd (David Gilmour, Rick Wright και Nick Mason). Το album είναι κυρίως ορχηστρικό με ένα τραγούδι, το «Louder than Words», με νέους στίχους γραμμένους από την Polly Samson.

Ο εκπρόσωπος του συγκροτήματος δήλωσε: «Οι Pink Floyd είναι τόσο ενθουσιασμένοι όσο και έκπληκτοι με το επίπεδο του διεθνούς ενδιαφέροντος γι’ αυτό το τελευταίο album τους. Θέλουν να ευχαριστήσουν τους θαυμαστές τους για την υποστήριξη και ελπίζουν ότι σε κάποιο βαθμό, το The Endless River τους θύμισε την ευχαρίστηση του να ακούς ένα album ολόκληρο».

 

Pink Floyd - The Endless River

Εταιρεία: Heaven
Κυκλοφορία: 10/11/2014
 
 
Tracklist
 
Side 1 

Things Left Unsaid
It’s What We Do
Ebb And Flow

Side 2 

Sum
Skins
Unsung
Anisina

Side 3 

The Lost Art Of Conversation
On Noodle Street
Night Light
Allons-y (1)
Autumn ‘68
Allons-y (2)
Talkin’ Hawkin’

Side 4 

Calling
Eyes To Pearls
Surfacing
Louder Than Words

video

Έξυπνη αναζήτηση Μουσικής:

Γράψε τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη και βρες το τραγούδι που θέλεις:


Tip: Γράψε μία λέξη κλειδί ή το επίθετο του καλλιτέχνη