Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Jamie xx - In Colour / Νέο Άλμπουμ!

Jamie xx
«In Colour»

 

Ο Jamie xx θα κυκλοφορήσει το ντεμπούτο του άλμπουμ “In Colour” την 1η Ιουνίου από την Young Turks. To άλμπουμ περιέχει 11 κομμάτια, συμπεριλαμβανομένων των ήδη κυκλοφορημένων singles “Girl” and “Sleep Sound”, καθώς και το νέο single “Loud Places”, με τα φωνητικά του Romy Madley Croft. Για να γιορτάσει αυτή την ανακοίνωση ο Jamie xx, παρουσίασε και το video του “Loud Places”. Επιπλέον, το εναρκτήριο κομμάτι του δίσκου, “Gosh”, είναι διαθέσιμο προς ακρόαση.

Η κυκλοφορία του “In Colour” έρχεται μετά από απίστευτα δημιουργική περίοδο 6 ετών για τον Jamie XX, κατά την οποία ο ίδιος άλλαζε τους ρόλους του, από ιδρυτικό μέλος και παραγωγός των The xx, σε δημιουργό πιο ηλεκτρονικής και club μουσικής, ως Jamie XX .

Μια σειρά από επιτυχημένες παραγωγές τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου του single “Far Nearer”, remixes για καλλιτέχνες όπως οι Adele, Radiohead και Florence and The Machine, παραγωγή για τον Drake και την Alicia Keys αλλά και το “We’re New Here”( την καινοτόμα επανεπεξεργασία στο τελευταίο άλμπουμ του Gil Scott Heron, ήταν αρκετά για να δώσουν ένα στίγμα για το τι θα επακολουθήσει.

Το “In Colour” είναι ένα τολμηρό, εορταστικό και συναισθηματικό άλμπουμ με πολλές συνεργασίες με τα μέλη της μπάντας The xx, Romy Madley Croft (‘Seesaw’ and ‘Loud Places’) και Oliver Sim (‘Stranger In A Room’), καθώς επίσης με τον Young Thug και τον Popcaan (‘Good Times’) και με τους Four Tet (‘Seesaw’). Με αυτό το album ο Jamie εκφράζει τη απόλυτη καλλτεχνική του ταυτότητα.

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε download, CD, LP and Deluxe LP (Συλλεκτική έκδοση 3 έγχρωμων βινυλίων – 45rpm με 2 έξτρα ορχηστρικά κομμάτια).

Jamie xx - In Colour

Εταιρεία: Feelgood Records
Κυκλοφορία:
 1/6/2015

Tracklist    

01. Gosh
02. Sleep Sound
03. SeeSaw (featuring Romy)
04. Obvs
05. Just Saying
06. Stranger In A Room (featuring Oliver Sim)
07. Hold Tight
08. Loud Places (featuring Romy)
09. I Know There’s Gonna Be (Good Times) (featuring Young Thug & Popcaan)
10. The Rest Is Noise
11. Girl

video

Σχετικά Άρθρα: