Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Leonard Cohen - Can΄t Forget: A Souvenir of the Grand Tour / Νέο Άλμπουμ!

Leonard Cohen
«Can΄t Forget: A Souvenir of the Grand Tour»

 

Ο Leonard Cohen κυκλοφορεί το “Can’t Forget: A Souvenir of the Grand Tour” στις 12 Μαΐου. Το άλμπουμ περιέχει 10 σπάνια κομμάτια του Cohen, όπως αυτά ηχογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας του "Old Ideas World Tour”.

To " Can’t Forget: A Souvenir of the Grand Tour” είναι το τρίτο άλμπουμ που κυκλοφορεί μέσα στη χρονιά, μετά το “Live In Dublin” και το “Popular Problems” που έγινε πλατινένιο και κέρδισε και το βραβείο Juno για το άλμπουμ της χρονιάς.

Από το 2008 έως και το 2013 ο Cohen έδωσε πάνω από 470 συναυλίες σε 31 χώρες, τις οποίες παρακολούθησαν συνολικά τέσσερα εκατομμύρια fan. To “Can’t Forget” όμως, δίνει την δυνατότητα, στους ακροατές, για πρώτη φορά μέσω ενός δίσκου, να πάρουν μια μικρή γεύση από την ιδιαίτερη διαδικασία προβών του Cohen, που είναι γνωστή ως «η συναυλία, πριν από τη συναυλία». Ο Cohen συνεχίζει να συνεργάζεται με τραγουδιστές, μουσικούς, παραγωγούς και μηχανικούς, οι οποίοι είναι οι καλύτεροι στο είδος τους.

Η επιλογή των τραγουδιών καλύπτει όλο το φάσμα της πορείας του Cohen. Περιέχει νέα κομμάτια, όπως τα "Got a Little Secret" και "Never Gave Nobody Trouble", αλλά και εξαιρετικές ερμηνείες αριστουργημάτων του Cohen, όπως τα "I Can't Forget," "Light As a Breeze," "Night Comes On," και"Joan of Arc". Επιπλέον, περιέχει μια συναρπαστική version του ερωτικού τραγουδιού, "La Manic," αλλά μια τρυφερή διασκευή του “Choices”, του George Jones. Πρόκειται για τραγούδια και ερμηνείες που δεν πρόκειται να ξεχάσεις ποτέ.

Leonard Cohen - Can΄t Forget: A Souvenir of the Grand Tour

Εταιρεία: Feelgood Records
Κυκλοφορία:
 12/5/2015

Tracklist     

01. Field Commander Cohen
02. I Can’t Forget
03. Light as a Breeze
04. La Manic ++ (originally by Georges Dor)
05. Night Comes On
06. Never Gave Nobody Trouble ***
07. Joan of Arc
08. Got a Little Secret ***
09. Choices ++ (originally by George Jones)
10. Stages

*** New original Leonard Cohen songs
++ Covers never previously recorded by Cohen

video