Moa Bones - Spun / Νέο Άλμπουμ!

Moa Bones
«Spun»

 

Έχει περάσει αρκετός καιρός από το ντεμπούτο album του Moa Bones. Το πολυαναμενόμενο δεύτερο album του έχει τον τίτλο “Spun” και σίγουρα άξιζε την αναμονή.

To “Spun” ηχογραφήθηκε το φθινόπωρο του 2014 στο δωμάτιό του. Ο ίδιος έχει κάνει όλη την παραγωγή ενώ ο ήχος επιστρέφει πάλι στα γνώριμα μονοπάτια της homemade και lo-fi αισθητικής των πρώιμων demo του. Με επιρροές από την country, τα blues και το αμερικάνικο singing-songwriting του ‘60, το “Spun” είναι βιωματικός δίσκος. Τα ταξίδια, οι νέες εμπειρίες και οι απρόσμενες συναντήσεις των τελευταίων χρόνων έχουν αποκτήσει για το δημιουργό μια μορφή δίνης και περιπέτειας. Μέσα σ’ αυτή ζει και περιστρέφεται εξερευνώντας το δρόμο προς το φως. Όλες αυτές οι εμπειρίες αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τα τραγούδια του album που άλλοτε είναι αυτοψυχαναλυτικά και άλλοτε εκφράζουν πάθη, επιθυμίες και ευσεβείς πόθους, σαν αποστάγματα μιας μίνι πενταετούς αυτοβιογραφίας.

Κυκλοφορεί σε cd και digital album στις 25 Mαϊου και σε βινύλιο στα τέλη Ιουνίου και είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία στο ψηφιακό κατάστημα της Inner Ear

 Bιογραφικό

 Ο Μoa Bones (Δημήτρης Αρώνης) είναι τραγουδοποιός και πολυοργανίστας, γεννημένος στην Αθήνα το Μάιο του 1981.

Έχοντας ήδη ενεργή παρουσία στα εγχώρια μουσικά δρώμενα ως τραγουδιστής και κιθαρίστας των Modrec, το 2006 αρχίζει να γράφει και να κυκλοφορεί δικά του τραγούδια με το όνομα Palindrom, συμπράττοντας τότε μουσικά με την Ευαγγελία Ξυνοπούλου (Δεσποινίς Τρίχρωμη).

Έπειτα από μια 5ετία πολλών συναυλιών, σκόρπιων ηχογραφήσεων και την κυκλοφορία του EP “By Μy Side”, ο Μoa Bones κυκλοφόρησε το ντεμπούτο album του “Aquarelles” στην Restless Wind. Ακολούθησαν συναυλίες στην Ελλάδα, με σημαντικότερες αυτές στο Nixon και το six Dogs (2011-2012), στο Up Festival (Ιούλιος 2013 και 2014) και το opening act για τους Wovenhand στο FUZZ, τον Οκτώβριο του 2014.

Το φθινόπωρο του 2014 ο Moa Bones ηχογράφησε το νέο του album με τίτλο “Spun”, που θα κυκλοφορήσει το Μάιο του 2015 από την Inner Ear Records.

Moa Bones - Spun

Εταιρεία: Inner Ear
Κυκλοφορία:  
25/5/2015

Tracklist         

01 THE JOURNEY
02 TAKE IT ALL AWAY
03 LONG FOR A CHANGE
04 OLD DAYS
05 SKOPELITIS
06 HEY
07 COME ON
08 ONCE UPON A TIME
09 WAKE UP

video

Σχετικά Άρθρα:

Έξυπνη αναζήτηση Μουσικής:

Γράψε τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη και βρες το τραγούδι που θέλεις:


Tip: Γράψε μία λέξη κλειδί ή το επίθετο του καλλιτέχνη