Copy of Copy of Spoon - Hot Thoughs / Νέο Άλμπουμ!

Spoon
«Hot Thoughs»

 

Μετά από αρκετούς μήνες αναμονής, οι Spoon ανακοινώνουν την κυκλοφορία του καινούργιου τους δίσκου, με τίτλο «Hot Thoughts» που κυκλοφορεί στις 17 Μαρτίου από την Matador Records.

Σε παραγωγή των Spoon και του Dave Fridman, οι πλέον καθιερωμένοι μουσικοί εκπρόσωποι της rock σκηνής του Austin, τολμούν μια δουλειά που πειραματίζεται με τον ήχο και κυκλοφορούν ένα εξαιρετικό album στη μακροχρόνια και σημαντική καριέρα τους.

Ενώνοντας ξανά τις δυνάμεις τους με την εταιρεία που κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο το 1996, με τίτλο «Telephono» και ακολουθώντας τρείς δίσκους που μπήκαν στο αμερικανικό Top 10 “Ga Ga Ga Ga Ga” (2007), “Transference” (2010) and “They Want My Soul” (2014), το “Hot Thoughts” δεν είναι τίποτα παραπάνω, από ένα μικρό αριστούργημα.

Ακούγοντάς το, συνειδητοποιείς γιατί οι Spoon θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα των κριτικών εδώ και μια δεκαετία.

Μέσα στα 10 σαγηνευτικά κομμάτια, όλα γραμμένα από τον Britt Daniel, το “Hot Thoughts” δημιουργεί ένα μοναδικό μουσικό σύμπαν με ξεχωριστούς κόσμους, που ξεκινούν από το καλειδοσκοπικό άνοιγμα με το ομότιτλο κομμάτι,  μέχρι τον δυναμισμό που αποπνέει το “Do I Have To Talk You Into It”, τις πανταχού παρόντες νευρώσεις του “Can I Sit Next To You" και του συναισθηματικού “I Ain’t The One”.

Έχοντας δώσει ένα μικρό δείγμα του “Hot Thoughts” τον προηγούμενο μήνα, οι Spoon επιβεβαίωσαν ότι θα εμφανιστούν για τρείς βραδιές στο SXSW, και συγκεκριμένα στον θρυλικό χώρο του «Emo’s», που πλέον ονοματίζεται ως «The Main» από τις 14 έως τις 16 Μαρτίου, με διαφορετικό πρόγραμμα για κάθε βραδιά.

Οι Spoon αποτελούνται από: τον τραγουδιστή και κιθαρίστα Britt Daniel, τον ντράμερ Jim Eno, τον μπασίστα Rob Pope και τον Alex Fischel στα πλήκτρα και την κιθάρα.

Spoon - Hot Thoughs

Κυκλοφορία:  17/3/2017

Εταιρεία: Feelgood Records / Matador Records

Tracklist 

01. Hot Thoughts
02. Whisper I’ll Listen To Hear It
03. Do I Have To Talk You Into It
04. First Caress
05. Pink Up
06. Can I Sit Next To You
07. I Ain’t The One
08. Tear It Down
09. Shotgun
10. Us

 

Έξυπνη αναζήτηση Μουσικής:

Γράψε τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη και βρες το τραγούδι που θέλεις:


Tip: Γράψε μία λέξη κλειδί ή το επίθετο του καλλιτέχνη