«Ακούω, αγγίζω και μυρίζω ένα μουσείο» 2015!

«Ακούω, αγγίζω και μυρίζω ένα μουσείο»
Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2015
Σάββατο 23 Μαΐου

 

Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, τιμώμενο μουσείο για φέτος από το Ελληνικό Τμήμα του ICOM, συνεργάζεται με την ομάδα των Atenistas και διοργανώνει, το Σάββατο 23 Μαΐου στις 10.00, την ξενάγηση «Ακούω, αγγίζω και μυρίζω ένα μουσείο» για εφήβους με μειωμένη όραση και τύφλωση.

Τα άτομα που θα παρακολουθήσουν την ξενάγηση θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου χρησιμοποιώντας την όσφρηση, την ακοή και την αφή τους: θα έρθουν σε επαφή με τις μυρωδιές του παλαιού εργοστασίου, θα ακούσουν τις ιστορίες των εργαζομένων μέσα από τα κορνούτα και θα αγγίξουν τις μηχανές που μέχρι πρόσφατα λειτουργούσαν και γέμιζαν με ενέργεια όλη την πόλη.

Για την υλοποίηση της δράσης συνεργάστηκαν οι: Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τυφλών και ΚΕΑΤ (Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών).

Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου
Τηλ: 210 3475535
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
http://www.technopolis-athens.com/web/guest/museum/home .

Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου/Industrial Gas Museum
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων:
Πειραιώς 100, Γκάζι,
Τηλ: 210 3453548,
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,
www.technopolis-athens.com .

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο».

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
twitter.com/atenistas 
facebook.com/atenistas 

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη