Release Athens 2016 @ Πλατεία Νερού | Ένα νέο συναυλιακό φεστιβάλ στην Αθήνα!

Release Athens 2016
Πλατεία Νερού - Φάληρο
Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου 2016

 

1η ημέρα: Τετάρτη 1η Ιουνίου
Headliners: Beirut

 

Το Release Athens είναι ένα νέο φεστιβάλ που ανοίγει τις πύλες του για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2016, φιλοδοξώντας να εξελιχθεί σε έναν θεσμό που θα δώσει μία ουσιαστική νέα πνοή στα συναυλιακά δρώμενα στην Ελλάδα. Θα λάβει χώρα μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου στην Πλατεία Νερού και φιλοδοξεί να φέρει κοντά στο ελληνικό κοινό ορισμένα ονόματα που βρίσκονται στην κορυφή της παγκόσμιας σκηνής, "απελευθερώνοντας την Αθήνα" από την σκληρή καθημερινότητα των δύσκολων καιρών που ζούμε μέσα από τη δύναμη της καλής μουσικής, του πολιτισμού και της διαδραστικότητας!

Η πρώτη ημέρα του Release Athens 2016 θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1η Ιουνίου με headliners τους υπέροχους Beirut, την μπάντα που δημιούργησε ο χαρισματικός Zach Condonστη Santa Fe του New Mexicoτων ΗΠΑ πριν από 10 χρόνια, και πλέον αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα και πιο αγαπημένα ονόματα τηςindie / folk και world musicπαγκοσμίως, ενώ και στην Ελλάδα λατρεύεται από χιλιάδες φίλους της.

Πολύ σύντομα, θα ανακοινωθούν περισσότερα ονόματα για τη συγκεκριμένη ημέρα.

Η προπώληση για την πρώτη ημέρα του Release Festival 2016 ξεκινάει στα 29 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους – και με την προσθήκη νέων σπουδαίων ονομάτων στο line up – η τιμή θα αλλάξει, οπότε... βιαστείτε!

 

Λίγα λόγια για το Release Athens Festival...

Το 2016, το Fuzz Live Music Club κλείνει 10 χρόνια δημιουργικής παρουσίας στα συναυλιακά δρώμενα της Αθήνας. Παράλληλα, οι δραστηριότητές του έχουν εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα, μέσα από τα events που διοργανώνει πλέον η Fuzz Productions σε χώρους άμεσα συνδεδεμένους με το Fuzz, όπως το Fix Factory of Sound(Θεσσαλονίκη), το Factory of Sound Ioannina (Ιωάννινα) και το Kookoo Live Music Bar (Αθήνα).

Με τη συμπλήρωση αυτής της δεκαετίας, αισθανθήκαμε πως, σε πείσμα των δύσκολων καιρών στους οποίους όλοι ζούμε, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε σε ένα ακόμα βήμα όσον αφορά στις προσπάθειές μας - πάντα σε σχέση με το αντικείμενο που γνωρίζουμε και αγαπάμε, δηλαδή την μουσική – παρουσιάζοντας ένα νέο φεστιβάλ στην πόλη της Αθήνας.

Το Release Athens φιλοδοξεί να φέρει μία νέα πνοή στη μουσική πραγματικότητα της χώρας μας και να εξελιχθεί σε έναν θεσμό με πραγματικό ενδιαφέρον, ευελπιστώντας να φέρει κοντά μας ονόματα που βρίσκονται στην κορυφή της παγκόσμιας σκηνής, προσφέροντας συγκινήσεις σε ένα ελληνικό κοινό που μάλλον έχει κουραστεί από τις συνεχείς επαναλήψεις και αναζητεί την ποικιλία και την πολυχρωμία των γνωστών φεστιβάλ του εξωτερικού.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή τα πολλά και (κυρίως) τα μεγάλα λόγια είναι περιττά, το Release Athens ξεκινά έχοντας ως σκοπό του να προσφέρει κάτι ουσιαστικό, τόσο όσον αφορά στα ονόματα που θα συμμετέχουν σε αυτό – πιστεύουμε με ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά και αρκετή τόλμη στην επιλογή τους – όσο και σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τους τομείς της διοργάνωσης και της παραγωγής, γενικά.

Κάθε αρχή οφείλει, εξ' ορισμού, να είναι σεμνή και μετρημένη. Η μόνη υπόσχεση που θέλουμε να δώσουμε είναι πως θα κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε το Release Festival να αποτελέσει μία πολύ όμορφη εμπειρία για το κοινό που θα το τιμήσει με την παρουσία του. Ελπίζουμε να είναι η ευχάριστη έκπληξη για το καλοκαίρι του 2016 και – γιατί όχι – για εκείνα που θα έρθουν τα επόμενα χρόνια, "απελευθερώνοντας την Αθήνα" από τη σκοτεινιά και τη μιζέρια που δυστυχώς μας έχει επιβληθεί από παντού μέσα από τη δύναμη της καλής μουσικής, του πολιτισμού και της αληθινής διαδραστικότητας που πρέπει να χαρακτηρίζει μια τέτοια διοργάνωση.

Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στην Πλατεία Νερού, έναν όμορφο και δροσερό χώρο με εύκολη πρόσβαση για όλους. Η πρώτη ημέρα του θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1η Ιουνίου, ενώ μέσα στο πρώτο μισό του συγκεκριμένου μήνα θα ακολουθήσουν και άλλα events στο πλαίσιό του. Μείνετε συντονισμένοι διότι οι σχετικές ανακοινώσεις δεν θα αργήσουν πολύ.

 Πληροφορίες: 

 Διάρκεια: Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου 2016

 Ώρα έναρξης: 

 Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 16:00.

 Τιμές εισιτηρίων:  

 Η προπώληση για την πρώτη ημέρα του Release Festival 2016 ξεκινάει στα 29 ευρώ και για  περιορισμένο αριθμό  εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους – και με την προσθήκη νέων  σπουδαίων ονομάτων στο line up – η τιμή θα  αλλάξει, οπότε... βιαστείτε!

 Σημεία Προπώλησης: viva.gr

 Πληροφορίες: 

 www.releaseathens.gr
 www.fuzzclub.gr
 www.fixfactoryofsound.gr

 

Πλατεία Νερού - Φάληρο

Διέυθυνση: διασταύρωση Λ. Συγγρού με την Λ. Ποσειδώνος (Παραλιακή)

ανάμεσα στο γήπεδο Tae Kwon Do και Beach Volley

Η πρόσβαση είναι εύκολη, τόσο με τα Μέσα Μεταφοράς όσο και με αυτοκίνητο, ενώ υπάρχει πολύ μεγάλοparking 2.500 θέσεων.

Μετρό: Σταθμός "Συγγρού – Φιξ" και μετά λεωφορείο / γραμμές Β2 και 550 (Στάση "Φόρος")

 

ΗΣΑΠ: Σταθμός Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά είτε λεωφορείο / γραμμές 217, Α1, Β1 (Στάση "Φόρος") είτε τραμ / γραμμές "Αριστοτέλης 4" ή "Θουκυδίδης 3" (Στάση "Δέλτα Φαλήρου")

 

Τραμ: Γραμμή 3 (από ΣΕΦ ή Βούλα – Γλυφάδα) και Γραμμή 4 (από ΣΕΦ ή Σύνταγμα) / Στάση "Δέλτα Φαλήρου"Γραμμή 3 (από Σ.Ε.Φ. ή από Βούλα – Γλυφάδα), & Γραμμή 4 (από Σ.Ε.Φ. ή από Σύνταγμα) / Στάση "Δέλτα Φαλήρου"Λεωφορείο: Γραμμές A1, B1, B2, 217, 550 (Στάση "Φόρος")

 

  Χάρτης

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη