Six D.o.g.s. Πρόγραμμα Συναυλιών - Εκδηλώσεων 2014!

Six D.o.g.s.
Πρόγραμμα Συναυλιών - Εκδηλώσεων 2014-2015

 

Το six d.o.g.s είναι ένα all day/all night πολιτιστικό κέντρο διασκεδάσεως στο Ιστορικό Τρίγωνο της Αθήνας, που εγκαινιάστηκε στις 9 Οκτωβρίου του 2009. Συνδυάζει οργανικά ένα Gig Space, ένα Project Space, ένα Bar, ένα Foyer, και έναν Κήπο. Δεν προτείνεται ως ένας καινούργιος χώρος, αλλά ως ένα νέο μοντέλο χώρου, όπου όλοι μπορούν να παίξουν. Στοχεύει στο να δημιουργεί και να συντηρεί έναν υψηλού προφίλ δυναμικό πυρήνα πολυσυλλεκτικών δραστηριοτήτων παραγωγής και παρουσίασης σε μία περιοχή της πόλης που είναι απλά φυσικό να συμβαίνει αυτό, επιδιώκοντας να είναι το ίδιο Pop όσο και Avant-garde, τηρώντας ένα ενιαίο επίπεδο σε όλες τις δράσεις που προτείνει και φιλοξενεί. Έχοντας έναν πρακτικά ρεαλιστικό μέσο όρο τα 500+ διαφορετικά δρώμενα ανά χρονιά, ο χώρος διατηρεί ένα υπερδραστήριο, και ποτέ φλύαρο προφίλ. Ανοιχτά καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, σπιτικά εποχιακά ροφήματα, ιδιαίτερα cocktails, και πάσης λογής λιχουδιές, με φιλικές τιμές, τόσο στα προϊόντα που προσφέρει, όσο και στα δρώμενα που παρουσιάζει. Ο σχεδιασμός, η ανακαίνιση, και η συντήρηση όλων των χώρων του six d.o.g.s γίνεται υπό την επίβλεψη του αρχιτεκτονικού γραφείου Point Supreme Architects

 

Η 12η Σεπτεμβρίου σηματοδοτεί την έναρξη της 5ης σεζόν του sixd.o.g.s. Σηματοδοτεί επίσης την 4η μας ανακαίνιση, το βάφτισμα του πυρός μας στη δισκογραφία, εντυπωσιακές συνέργειες, φεστιβάλ εντός και εκτός των συνόρων του ιστορικού κέντρου καθώς και μια αδιάκοπη ροή από συναυλίες, πάρτυ, θεματικά events.

Κάποια από αυτά θα αποκαλυφθούν σταδιακά μέσα στους επόμενους μήνες, για κάποια άλλα όμως μπορείτε ήδη ν' αρχίσετε να ετοιμάζεστε:

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου | Season Opening

Eπειδή η καλή σεζόν από το πρώτο party φαίνεται, ξεκινάμε με killerline-upπου απαρτίζεται από τους αξιότιμους κυρίους και κυρίες: Thirteen (ή αλλιώς τον Αντώνη και την Manal, από τους TheEast, τη νέα θεϊκή powerrock μπάντα της πόλης), Craves (ή αλλιώς το νέο project του Niadoka), RoubiRoubiRoubi (aka Ρουμπίνη Σταγκουράκη), Laternative (όπως λέμε Σταύρος Διοσκουρίδης και Παναγιώτης Μένεγος) και BOCADA (όπως Κ. Μπόλας, C. Black και Κ. Δαγριτζίκος).

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου | Τα Παιδιά της Παλαιότητας Live

Tο ακραίο παράδοξο της «επιστροφής» ενός... πρωτοεμφανιζόμενου συγκροτήματος ή αλλιώς Τα Παιδιά της Παλαιότητας αφήνουν πίσω τους τους Κόρε Ύδρο και παρουσιάζουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους Τραγούδια από τις Κατακόμβες.

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου| Club Nights Opening

Μια ακόμα σεζόν φουτουριστικής disco, αστραφτερής houseκαι σκοτεινής techno αρχίζει στο ριζικά ανανεωμένο gigspaceτης Αβραμιώτου. Ιδανικό ξεκίνημα με livesetτου βερολινέζου Redshape.

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου| AlexisTaylorLive

Popιδιοφυία, χαρισματικός τραγουδοποιός, ανεπιτήδευτα coolο AlexisTaylorτων HotChip, συνοδεία τετραμελούς μπάντας παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα υλικό από την εξαιρετική προσωπική του δισκογραφία.

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου  | DannyHowells

Από τους πολύ αγαπημένος του ελληνικού club κοινού και πρωτεργάτης του progressivehouse ήχου, ο Howells, πάντα χαρισματικός, επιστρέφει με ανανεωμένο ήχο.

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου  | MarissaNadlerLive

Κάπου ανάμεσα σε ακουστικό shoegaze, ανόθευτη φολκ αισθητική, αυθεντική ευφορία και ψήγματα σκοτεινής doom, η υπέροχη Καναδή της SacredBones επισκέπτεται την Αθήνα στην καλύτερη στιγμή της καριέρας της.

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου | six d.o.g.s records Launch Event

Το δισκογραφικό label του sixd.o.g.s είναι γεγονός. Με αφορμή τις δύο πρώτες κυκλοφορίες του στις αρχές Οκτώβρη, στήνει μια βραδιά που θα συνδυάζει live εμφανίσεις και DJsets, indierock και techno ή αλλιώς liveτων TheEast και Lemos.

Παρασκευή 17 & Σάββατο 18 Οκτωβρίου | 5 yearssixd.o.g.s

Ένα μεγάλο, διήμερο γενέθλιο πάρτυ για την πέμπτη μας επέτειο.

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου | A Spooktacular Halloween Night! #3

Το οτι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αποφασίσει ΗΔΗ τι θα ντυθούν φέτος στις 31 του Οκτώβρη, λέει πολλά για το γιγάντιο πάρτυ που έκανε θεσμό τo Halloweenστην Ελλάδα.

Σάββατο 8 Νοεμβρίου | Το sixd.o.g.sστη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών: 242

Ένα ολιστικό πείραμα για τον χρόνο και τις αντοχές  του κοινού. 24 συγκροτήματα διαδέχονται το ένα το άλλο στην Μικρή Σκηνή της Στέγης, σε μια 24ωρη αδιάκοπη εναλλαγή ήχων, ατμόσφαιρας και εικόνων. Η δημιουργική ομάδα του sixd.o.g.s αφήνει για λίγο τη βάση της στην οδό Αβραμιώτου και επισκέπτεται την Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών κουβαλώντας μαζί της ήχους και μουσικές που συμβαίνουν και αλληλεπιδρούν στο τώρα.

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου | OnurOzer

Ο Τούρκος djκαι παραγωγός επιστρέφει μετά από πολύ καιρό στην Αθήνα για ένα setεκλεκτής houseκαι techno.

Κυριακή 9 Νοεμβρίου | XiuXiuLive

Ένα από τα σημαντικότερα post-punk συγκροτημάτα της τελευταίας δεκαετίας για πρώτη φορά στην Αθήνα παρουσιάζει την bestofσυλλογή του που κυκλοφόρησε φέτος. Η πρόσφατη περιοδειά τους με τους Swans έχει λάβει διθυραμβικά σχόλια για ένα συγκρότημα που δεν έχει σταματησει να συναρπάζει με τις απρόβλεπτες εμφανίσεις του ανά τον κόσμο.

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου | EddieC

Καναδός με έδρα το Βερολίνο, ο Eddieέρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα καλεσμένος του mobilepartyτων Needlessγια ν' αποδείξει πως discoκαι technoμαζί κάνουν έναν αχτύπητο συνδυασμό.

Σάββατο 15 Νοεμβρίου | Public Service Broadcasting Live

Το ντουέτο των PublicServiceBroadcastingπροσφέρει απλόχερα ένα εγκεφαλικά και χορευτικά άκρως αναζωογονητικό και φρέσκο μείγμα μουσικής κατευθείαν από το Λονδίνο του σήμερα. Αναμειγνύοντας instrumentalμουσική υψηλού επιπέδου με προηχογραφημένα tapesαπό κλασικά επίκαιρα - ή το αντίθετο - οι PSBέχουν κάνει τον indieμουσικό Τύπο να πίνει νερό στο όνομα του

ντεμπούτουτους "Inform-Educate-Entertain".

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου | SheKeepsBeesLive

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι οι SheKeepsBeesπαίζουν indie-blues δωματίου, όμως αυτή η ταμπέλα θα ήταν πολύ περιοριστική για το ντουέτο από τη Νέα Υόρκη που μεταπηδά με χαρακτηριστική άνεση από τις αφαιρετικές rockn' rollφόρμες στις blues ατμοσφαιρικές αναφορές.

 

 

Six D.o.g.s

Διεύθυνση: Αβραμιώτου  6-8

Περιοχή: Μοναστηράκι, Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 3210510 /  http://sixdogs.gr

  Χάρτης

 

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη