Ρότα Art Coffee Bar, Σόλωνος 124 | Πρόγραμμα / lives 2016

Ρότα
Μουσική Σκηνή - Art Coffee Bar

Ένας χώρος φιλόξενος και ζεστός κρύβεται στη Σόλωνος, στην περιοχή των Εξαρχείων. Η Ρότα, που χαρακτηρίζεται ως Art Coffee Bar, είναι όλα αυτά και ακόμα παραπάνω. Ένας all day χώρος συνάντησης και έμπνευσης. Αν δεν προτιμάς τα κλασικά τραπέζια της, μπορείς να κάτσεις στο πεζούλι, ή στην νησιώτικη «εναλλακτική» σκαλίτσα.

Θα απολαύσεις καφέ στη χόβολη (ο ελληνικός με γεύση μαστίχα έχει ήδη τους λάτρεις του), σπιτικούς χυμούς, ποικιλίες τσαγιού... Θα δοκιμάσεις τις σαλάτες, τις χωριάτικες πίτες και τη χειροποίητη πίτσα. Και φυσικά δεν θα φύγεις αν δεν δοκιμάσεις τα γλυκά τους! Όλα αυτά στην ιδιαίτερη εσωτερική αυλή με την αύρα της παλιάς Αθήνας. Δεν θα πούμε άλλα, για να σε αναγκάσουμε να ζητήσεις κατάλογο. Και τότε θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις την ιδιαίτερη ενέργεια του μαγαζιού και γιατί η λέξη art συμπεριλαμβάνεται στην ονομασία του. Κατάλογοι ξεχωριστοί, κοσμημένοι με αγαπημένα ποιήματα! Θα αρχίσεις να προσέχεις και τις μικρές λεπτομέρειες της διακόσμησης, γεμάτη νότες και μελωδίες...

Θα αγγίξεις τη μουσική! Μουσική που ζωντανεύει τα βράδια όταν στήνεται η σκηνή για να υποδεχτεί μουσικούς και ερμηνευτές όπως οι: Ρίτα Αντωνοπούλου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Νίκος Ζιώγαλας, Βασίλης Λέκκας, Απόστολος Ρίζος, Martha Moreleon, Δώρος Δημοσθένους, Γιάννης Κουτρας, Ραλλία Χρηστίδου, Παυλίνα Βουλγαράκη, Ηρώ Σαΐα.

Συμβουλή μας; Κάνε νωρίς την κράτηση σου γιατί ο χώρος είναι μικρός και η παρέα μεγάλη. Μια παρέα που μεγαλώνει συνέχεια όσο κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα ότι κάπου εκεί στο κέντρο της Αθήνας καλλιτέχνες και κοινό μοιράζονται πολύ ιδιαίτερες μουσικές βραδιές.

Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε και για τις ανοιχτές συζητήσεις ποικίλης ύλης, τα θεατρικά δρώμενα, τα σεμινάρια, τα bazzars, τις δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης και τις παρουσιάσεις βιβλίων και λογοτεχνών που οργανώνονται.

Extra tip: Το καλοκαίρι η οροφή ανοίγει και ο ουρανός μας αγκαλιάζει!!!

Κείμενο της Βέρας Δημητριάδου για το musicity.gr 

Προγραμματισμένα Lives:

 

Είδαμε live στη Ρότα:

Η Παυλίνα Βουλγαράκη στη Ρότα «Μοιραία νιάτα, ατίθασα»: Φωτογραφίες & Ρεπορτάζ  

 

 Πληροφορίες:

 : Ρότα Art Coffee Community #Rota

 Ωρες λειτουργίας: Καθημερινές και Σάββατο από τις 9:30 το πρωϊ, Κυριακή από τις 11:00 το πρωϊ 

 Ενδεικτικές τιμές: Ποτό 5€, κρασί ή μπύρα 3 έως 4€

 Τιμές ποτού στα live: Ποτό 6,5€, κρασί ή μπύρα 4 έως 5€.

 Η τιμή εισόδου στις ζωντανές βραδιές είναι χωρίς ποτό και διαμορφώνεται αναλογα το live

 Πρόσβαση: Σε πολύ μικρή απόσταση από τον σταθμό μετρό Πανεπιστήμιο και από τους σταθμούς μετρό &    ηλεκτρικού  

   

Ρότα Art Coffee Bar

Διεύθυνση: Σόλωνος 124

Περιοχή: Εξάρχεια

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3801033

  Χάρτης

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη