Λαυρέντης Μαχαιρίτσας & Γιάννης Κότσιρας "Παραγγελιά" στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο | Xειμώνας 2016 (Διαγωνισμός - Προσκλήσεις)!

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Γιάννης Κότσιρας
''Παραγγελιά''!
Μαζί τους η Παυλίνα Βουλγαράκη
στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Έναρξη: Aπό 18 Δεκεμβρίου 2015

Μετά από απαίτηση του κοινού η "ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ" παίρνει ΠΑΡΑΤΑΣΗ!
για 2 ακόμη Παρασκευοσάββατα
4, 5, 11, 12 Μαρτίου

ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ

Μη χάσετε τις 4 τελευταίες παραστάσεις στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Κεντρική Σκηνή

 

Οι δυο ξεχωριστοί καλλιτέχνες, που το περασμένο καλοκαίρι, μετά από χρόνια, ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους σε μία εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, θα συνεχίσουν τις συναντήσεις τους και τον χειμώνα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Μας είχε λείψει ο μοναδικός τους τρόπος να μας ξεσηκώνουν με τα τραγούδια τους, χαρίζοντας μας αξέχαστες στιγμές. Ο μοναδικός τους τρόπος να «παντρεύουν» το ροκ με το λαϊκό, τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και τον λυρισμό, η ευκολία τους να φλερτάρουν με το διαφορετικό και να «αναγεννούν» αγαπημένα τραγούδια με δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος είναι τα συστατικά για την εκρηκτική τους συνεύρεση. Οι δυο τους υπόσχονται ότι δε θα μας αφήσουν λεπτό να βαρεθούμε!

Για τον φετινό χειμώνα μας επιφυλάσσουν και μια απρόσμενη έκπληξη! Θα μοιραστούμε την αγάπη τους για τα παλιά τραγούδια, από το Διδυμότειχο ως την Αλεξάνδρεια και από τη Σμύρνη μέχρι την Αθήνα. Σε ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος θα γίνουμε συμπρωταγωνιστές και θα το διαμορφώσουμε εμείς οι ίδιοι με ..την "παραγγελιά" μας! Ξεκινώντας από τη σημερινή εποχή, θα γυρίσουμε πίσω έως τη δεκαετία του '50 και θα επιλέξουμε τραγούδια ξεχασμένα, αλλά αγαπημένα, που δεν ακούμε πια πολύ συχνά και θα τα τραγουδήσουμε όλοι μαζί!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ – ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ: Και τον φετινό χειμώνα, "θα ρωτήσω τα τραγούδια και θα έρθω με τα πόδια" ..στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο!.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη, εφοδιασμένη με το σκηνικό της πάθος, κερδίζει ολοένα και περισσότερο καρδιές και ραδιοφωνικά charts, με τα κομμάτια του δίσκου της «Λαβύρινθοι» να πρωταγωνιστούν («Λίγο λίγο», «Λαβύρινθοι», «Άγριος τσακωμός» (κυκλοφορεί από την Cobalt Music). Με το μυστήριο της φωνής και του βλέμματός της, κατατάσσεται στην κατηγορία της νέας γενιάς, διεκδικώντας με την καλλιτεχνική της αξία, τα σκήπτρα μιας ουσιαστικής θέσης σε αυτήν.

Επί σκηνής τους συντροφεύουν οι μουσικοί:
Άκης Κατσουπάκης (ενορχήστρωση, πιάνο),
Άκης Αμπράζης (μπάσο),
Κώστας Μιχαλός (κιθάρα),
Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι),
Φίλιππος Σπυρόπουλος (τύμπανα),
Άκης Γαβαλάς (τύμπανα),
Steve Tesser (κιθάρα).

Τους φωτισμούς θα επιμεληθεί ο Ανδρέας Κούρτης και τον ήχο οι Γιώργος Καραγιαννίδης και Στρατής Καραδημητράκης

ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
«ΜΕΤΡΟ΄» www.metrolive.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τηλ. +302106461980
«ΜΕΝΤΑ» www.menta3.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τηλ. +302108617577

 Πληροφορίες: 

 Έναρξη:  Aπό 18 Δεκεμβρίου 2015

 Ημέρες Παρστάσεων:  Παρασκευή, Σάββατο

 Ώρα έναρξης: 22.30

 Τιμές εισιτηρίων: Φιάλη 140 €,  κρασί 70 € ελάχιστη τραπέζι 30 €, μπαρ ποτό 15 €.

 Δεύτερο : στο τραπέζι 12 € ποτό,  8 μπύρα €,  κρασί 7 €

 Προπώληση : Viva.gr , Public, Seven Spots, Ιανός, Παπασωτηρίου, Media Markt, Reload

Συμπληρώστε τη φόρμα και ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να γράφετε το όνομα σας στα Ελληνικά (όχι greeklish).

Η κλήρωση θα γίνεται κάθε Πέμπτη

Οι προσκλήσεις προσφέρουν δωρεάν την είσοδο και από 1 κρασί ή μπύρα στο μπαρ

Περισσότεροι διαγωνισμοί και οδηγίες...

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Διέυθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη

Τηλέφωνο: 210 9316101

Official website: www.gialino.gr

  Χάρτης

 

Σχετικά Άρθρα:

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη