Ιερά οδός: Γιάννης Πάριος - Ελένη Βιτάλη | Χειμώνας 2016 - 2017!

Γιάννης Πάριος, Ελένη Βιτάλη
στην Ιερά Οδό, για πρώτη φορά μαζί.
Έναρξη:
Σάββατο 19 Νοεμβρίου

 

Ο Γιάννης Πάριος, ο αισθαντικός, διαχρονικός ερμηνευτής των μεγάλων επιτυχιών και η Ελένη Βιτάλη, μια σπουδαία, ξεχωριστή φωνή με σημαντική μουσική διαδρομή χρόνων για πρώτη φορά μαζί στην Ιερά Οδό!
Δυο εξαιρετικοί καλλιτέχνες, δυο σπουδαίες φωνές, σε μια αναπάντεχη μουσική συνάντηση στην Ιερά Οδό, με ένα πρόγραμμα «σαν το παλιό καλό κρασί», φτιαγμένο με μεράκι κι αγάπη.

Με μια αγκαλιά τραγούδια, σε μια μουσική παράσταση όμοια με σπιτική βεγγέρα, ο Γιάννης Πάριος και η Ελένη Βιτάλη, θα μοιραστούν με το κοινό τους μεγάλες προσωπικές τους επιτυχίες, θα θυμίσουν συνθέτες όπως ο Τσιτσάνης, ο Παπαϊωάννου, o Μίκης Θεοδωράκης αλλά και δημοτικά και νησιώτικα χαρίζοντας ανεπανάληπτες στιγμές με δυνατές συγκινήσεις.

Είδαμε:

«Πάντα ήθελα να κάνω ένα πάλκο, ένα παλκοσένικο και ευχαριστώ το Γιάννη που μου δίνει αυτή την ευκαιρία», θα πει η Ελένη Βιτάλη στη συνέντευξη τύπου. Και πράγματι, αυτό καταφέρνουν. Να φέρουν καταμεσής της κρίσης μια μορφή διασκέδασης από τα παλιά. Κάτι από «Νεράιδα», κάτι από «Δειλινά». Μια διασκέδαση χωρίς φιοριτούρες και κραυγές. Μια διασκέδαση που να βασίζεται απλά και μόνο στην φωνή και στα τραγούδια.

Από το «Απορώ» και το «Δώσε μου λιγάκι ουρανό», ως το «Μπαλαμό» και τα «Σκυλάδικα» η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σου ολοζώντανη. Οι αναμνήσεις των μεγάλων διασκεδάσεων ζωντανεύουν και φαντάζει σα να μην πέρασε μια μέρα. Περισσότερα...

[Κείμενο / review από τον Διονύση Χριστόπουλο για το Musicity.gr απο το πρόγραμμα, 19/11/2016 ]  

Στην Ιερά Οδό, η συνάντηση Γιάννη Πάριου - Ελένης Βιτάλη γράφει ιστορία γιατί ακολουθεί τα προσωπικά μουσικά μονοπάτια, δυο σπουδαίων καλλιτεχνών, με μεγάλη ερμηνευτική δύναμη, ζεστή σκηνική παρουσία και κέφι.

Γιάννης Πάριος, Ελένη Βιτάλη, από τις 19 Νοεμβρίου, στην Ιερά Οδό, για πρώτη φορά μαζί, με άρωμα ποιότητας στη νυχτερινή Αθήνα.

 

 Πληροφορίες:

 Έναρξη: Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

 Ημέρες Εμφανίσεων: Σάββατο βράδυ & Κυριακή απόγευμα

 Ωρα έναρξης: 12:00

 Τιμές: Είσoδος με ποτό στο μπαρ: 15€
 Φιάλη ποτού: 150€ απλή / 4 άτομα & 170€ special / 4 άτομα
 Kρασί: 75€ & 85€ ανά δύο άτομα

  Ειδική τιμή για την Κυριακή:
 75€ τα δύο άτομα με φαγητό και κρασί.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3428272

 

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ

Διεύθυνση: Ιερά Οδός 18-20, Γκάζι

Τηλέφωνο: 2103428272

  Χάρτης

Σχετικά Άρθρα:

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη