Ευστάθιος Δράκος feat Μόνιμος Κάτοικος & Μαρία Καρέτσου - Όπως τότε (video clip)!

Η 1η του Δεκέμβρη είναι μία ημέρα την οποία φέτος θα γιορτάσουμε. Για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα του AIDS, ενώνουμε τις φωνές μας, τη θετική μας ενέργεια και τραγουδάμε «Όπως τότε». Ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδας, «Θετική Φωνή» μέσα από το τραγούδι του Ευστάθιου Δράκου «Όπως τότε» περνάει το μήνυμα ότι όλα έχουν αλλάξει. Τo συχνό test, η έγκυρη θεραπεία και η προφύλαξη μπορούν να δώσουν τέλος στον HIV.

Για τη μεγάλη αυτή καμπάνια, ο Ευστάθιος Δράκος, μέλος του συγκροτήματος Minor Project, έγραψε ένα τραγούδι σε ερμηνεία του ίδιου, της Μαρίας Καρέτσου και του Μόνιμου Κάτοικου. Για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ συνεργάστηκαν πάνω από 30 εθελοντές του Συλλόγου «Θετική Φωνή» και αγαπημένα πρόσωπα από το χώρο της μουσικής και του θεάματος (Νίκος Ψαρράς, Άλεξ Οικονόμου, Άλεξ Κάβδας, Χρήστος Μπέτας, Ειρήνη Χατζηνικολάου, Φαίη Δουγαλή).

 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα διοργανώσει ο Σύλλογος «Θετική Φωνή» σε ολόκληρη την Αθήνα και σε 25 ακόμα πόλεις ανά την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ΑIDS, θα δοθεί μία συναυλία αλληλεγγύης, ενημέρωσης, μα πάνω από όλα αγάπης στον πολυχώρο Gazarte στο Γκάζι, τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου. Καλεσμένοι θα είναι γνωστοί καλλιτέχνες που επιθυμούν να ενώσουν τη φωνή τους μαζί μας.

 

Λίγα λόγια για τη «Θετική Φωνή» | www.positivevoice.gr

 

Ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή» ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό την προάσπιση των δικαιωμάτων των οροθετικών, την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του HIV/AIDS, καθώς και τον περιορισμό των κοινωνικών και οικονομικών επιπτώσεών του στην Ελλάδα.

 

"Μην κλαις. Δεν αλλάζει το τέλος, θα ζήσεις καλά. Κι ένα άγνωστο πλέον παιδί θα ζήσει καλύτερα από σένα. Τί θες; Δεν είν’ η αγάπη διαταγή. Δεν είν’ η ελπίδα νοσηρή κι ας σε κάνει τόσο να πονάς" "Όπως τότε" Ευστάθιος Δράκος

Ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αγάπης.

 

Ευστάθιος Δράκος feat Μόνιμος Κάτοικος & Μαρία Καρέτσου - Όπως τότε

Μουσική/Στίχοι: Ευστάθιος Δράκος

Μίξη/Παραγωγή: Βίκτωρ Φορλίδας
Ενορχήστρωση: Ευστάθιος Δράκος / Βίκτωρ Φορλίδας
Συμμετείχαν: Μόνιμος Κάτοικος, Μαρία Καρέτσου

Σκηνοθεσία/Σενάριο: Μιχαήλ Μαυρομούστακος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Kris Tsiakiris
Β. Παραγωγής: Γιώργος Σταυρίδης, Φώτης Φωτίου
Δ. Παραγωγής: Αλεξάνδρα Ξύδα
Χειριστής Πλάνων Ελικοπτέρου: Μιχάλης Καγιαλής
Συντονισμός: Νάντια Σουφλή
Μοντάζ/EFFE/Colour Grading: Μιχαήλ Μαυρομούστακος

Μακιγιάζ: Νίκος Κοσμετάτος, Μαυροειδάκου Ηλιάνα

Έπαιξαν: Χρήστος Μπέτας, Ειρήνη Χατζηνικολάου, Νίκος Ψαρράς, Άλεξ Οικονόμου, Άλεξ Κάβδας, Φαίη Δουγαλή

Ευχαριστούμε τους εθελοντές και τις εθελόντριες της Θετικής Φωνής ¨

¨

 

    

Έξυπνη αναζήτηση Μουσικής:

Γράψε τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη και βρες το τραγούδι που θέλεις:


Tip: Γράψε μία λέξη κλειδί ή το επίθετο του καλλιτέχνη