Κωστής Μαραβέγιας - Φάρος (video clip) / Νέο τραγούδι!

 

"Φάρος" Το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο cd του Κωστή Μαραβεγια με γενικό τίτλο «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ» που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες. Ένα νοσταλγικό τραγούδι, που μας φτιάχνει τη διάθεση και μας ταξιδεύει στον προορισμό της επιλογής μας.

Ο Κωστής Μαραβέγιας επιβιβάζεται για ακόμη μια φορά στο πλοίο και βγαίνει στο … «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ». Η νέα του δουλειά είναι ένα εξωστρεφές άλμπουμ που στο άκουσμά του αφήνει μια γλυκόπικρη αίσθηση, με εμπνευσμένες, εμπλουτισμένες ενορχηστρώσεις, και σε μουσική και στίχους του ίδιου. Ρομαντικός, εκρηκτικός, κεφάτος και συνεπής στους ήχους που αγαπήσαμε, χωρίς όμως να επαναλαμβάνεται, ο Κωστής Μαραβέγιας συνέθεσε ένα άλμπουμ με έντονη μελωδικότητα και πολυρυθμία που είναι βέβαιο ότι θα κερδίσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ακροατές.

Δείτε το video clip του τραγουδιού «ΦΑΡΟΣ», το οποίο σκέφτηκε και σκηνοθέτησε ο ίδιος ο Κωστής Μαραβέγιας, προσκαλώντας στο κινηματογραφικό πλατό το πιο ευφάνταστο cast συμμετεχόντων, κατοικίδιων αλλά και ελευθέρας βοσκής ζωντανών, ερασιτεχνών και επαγγελματιών, ανθρώπων ετερόκλητων αλλά και ταιριαστών, από έναν πλούσιο διαηλικιακό και πολυσυλλεκτικό καμβά, κατοίκων της γειτονιάς του, της ευρύτερης περιοχής Παγκρατίου και Μετς.

Κωστής Μαραβέγιας - Φάρος

Στίχοι: Κωστής Μαραβέγιας

Μουσική: Κωστής Μαραβέγιας

Σκηνοθεσία: Κωστής Μαραβέγιας   Εταιρεία: MINOS EMI


Έξυπνη αναζήτηση Μουσικής:

Γράψε τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη και βρες το τραγούδι που θέλεις:


Tip: Γράψε μία λέξη κλειδί ή το επίθετο του καλλιτέχνη