Music Soup ''Afrikana Nights'' στο Afrikana Jazz Bar!

Music Soup
Afrikana Nights
στο Afrikana Jazz Bar
Έναρξη 7 Νοεμβρίου 2014

 

Συμπληρώνοντας οκτώ χρόνια διαρκούς παρουσίας στη τζαζ σκηνή της Αθήνας, κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα, οι Music Soup παρέα με ένα καλεσμένο έκπληξη θα παρουσιάζουν ένα πρότζεκτ φτιαγμένο ειδικά για το Afrikana Jazz Bar.

Πατώντας πάνω στην παράδοση του κλασικού organ trio, οι Music Soup δημιουργούν ένα δικό τους, σύγχρονο groove που ξαφνιάζει με τις εναλλαγές στους ρυθμούς και τις διαθέσεις.

Με αφετηρία αγαπημένα τζαζ στάνταρντς, μπλουζ, latin ,funky grooves το εκρηκτικό γκρουπ επιχειρεί διασκευές ποπ τραγουδιών παρουσιάζοντας και μερικές από τις δικές τους συνθέσεις. Από τον Nat King Cole στους Beatles και από τον Horace Silver μέχρι τον Stevie Wonder ,τον Burt Bacharach και τον Sting με όχημα την αγάπη για τη ζωή και τη μουσική.

Οι «νύχτες στην Afrikana» ξεκινούν στις 7 Νοεμβρίου με πρώτο καλεσμένο τον ευρηματικό και πολυτάλαντο Γιάννη Οικονομίδη, στην τρομπέτα. Πρόκειται για τον πιο σημαντικό ίσως τρομπετίστα της γενιάς του, ιδρυτικό μέλος των Aroma Caribe, με συνεχή και έντονα δημιουργική παρουσία τόσο σαν σολίστας, όσο και σαν ενορχηστρωτής jazz, latin jazz και σύγχρονης μουσικής.

 

 Πληροφορίες:

 Εμφάνιση: Από 7 Νοεμβρίου 2014

 Ημέρες Παραστάσεων: κάθε Παρασκευή

  Ώρα έναρξης: 22:00

 

Afrikana Jazz Bar

Διεύθυνση: Ιεροφαντών 13, 16346 , Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 3410445      

  Χάρτης

Σχετικά Άρθρα:

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη