Ο Βαγγέλης Κορακάκης και η Κατερίνα Κούκα στις Μουσικές Διαδρομές!

Βαγγέλης Κορακάκης και Κατερίνα Κούκα
"Ο δρόμος που γουστάρω"
Στις Μουσικέ Διαδρομές
Από Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

 

Το δρόμο που γουστάρουν θα τραβήξουν φέτος το χειμώνα στις «ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ & η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΚΑ.

Ο σπουδαίος λαϊκός συνθέτης ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ και η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΚΑ, για πρώτη φορά το φετινό χειμώνα θα εμφανιστούν μαζί στη σκηνή των ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ, ενώ και στο παρελθόν έχουν διασταυρώσει τους καλλιτεχνικούς τους δρόμους δισκογραφικά.

Η μουσική διαδρομή που θα ακολουθήσουν, χαραγμένη τόσο πάνω στο πλούσιο συνθετικό έργο του Βαγγέλη Κορακάκη, όσο και στην πλούσια δισκογραφία της Κατερίνας Κούκα, χωρίς ωστόσο να παραλείπονται από τον καμβά του προγράμματός τους, λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια διαμάντια, μιας εποχής που πέρασε αλλά δεν ξεχάστηκε..........

Στην μουσική τους αυτή συνάντηση για τον φετινό χειμώνα στις «ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ», συνοδοιπόροι τους, η ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΑΡΓΙΟΛΑ, μια τραγουδίστρια που ξεχωρίζει για την μεστότητα και παράλληλα την ιδιαιτερότητα της φωνής και της χροιά της και ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ, ο οποίος ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του εντυπωσιάζει τόσο με τη δεξιοτεχνία του στο μπουζούκι αλλά και τις φωνητικές του ικανότητες, που τον κάνουν να αποτελεί ένα από τα βασικά πρόσωπα του προγράμματος.

Μαζί τους θα παίξουν οι σπουδαίοι και καταξιωμένοι μουσικοί: ΝΙΚΟΣ ΓΥΡΑΣ (κοντραμπάσο), ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΣ (κιθάρα), ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΑΜΙΩΤΗΣ (κρουστά) & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ (ακορντεόν).

   

 Πληροφορίες:

 Έναρξη: Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

 Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή & Σάββατο

 Ώρα έναρξης: 23:00

 Είσοδος: Φιάλη Κρασί από 40,00 €
 Φιάλη ουίσκι 110,00 €
 Πλήρες μενού με μία φιάλη κρασί ανά δύο άτομα (25,00 € το άτομο)

 

Διαδρομές

Διεύθυνση: Πατησίων 208 & Καλλιφρονά 

τηλ. κρατήσεων: 210 8676155 – 210 8674001 - 6972 023413

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

www.mousikes-diadromes.gr 

 

Σχετικά Άρθρα:

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη