Sam Smith - Writing΄s On The Wall (Το τραγούδι των τίτλων της νέας ταινίας του James Bond SPECTRE)!

 

Το “Writing’s On The Wall” του Sam Smith είναι το τραγούδι τίτλων της ταινίας SPECTRE, της 24ης περιπέτειας του James Bond, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την Albert R. Broccoli’s EON Productions, τη Metro-Goldwyn-Mayer Studios και τη Sony Pictures Entertainment. Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει από την Capitol Records, και θα είναι διαθέσιμο από τις 25 Σεπτεμβρίου.

Ο πολυπλατινένιος καλλιτέχνης Sam Smith έχει γράψει το τραγούδι των τίτλων μαζί με τον νικητή των βραβείων GRAMMY, Jimmy Napes. Είναι το πρώτο τραγούδι θέματος ταινίας James Bond που ηχογραφείται μόνο από άντρα καλλιτέχνη, από το 1965 και έπειτα. To ντεμπούτο άλμπουμ του Sam Smith, “The Lonely Hour” σκαρφάλωσε αμέσως με την κυκλοφορία του στο #1 στα UK Charts, και στο #2 των USA charts, όπου και παρέμεινε για λίγο. Από τότε, πέντε singles από το άλμπουμ του έφτασαν στην κορυφή των UK Singles Top, κέρδισε 4 GRAMMY AWARDS, 3 Brit Awards, 6 MOBO Awards, αλλά και από ένα Q, κι ένα AMA Awards.

Οι παραγωγοί της ταινίας Michael G. Wilson και Barbara Broccoli δήλωσαν με αφορμή την ανακοίνωση: «O Sam και ο Jimmy έγραψαν το πιο εμπνευσμένο τραγούδι για το Spectre, και σε συνδυασμό με την εξαιρετική ερμηνεία του Sam, το ‘Writing’s On The Wall’ θα γίνει σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες Bond επιτυχίες όλων των εποχών».

Από την πλευρά του ο Smith δήλωσε: «Είναι σίγουρα ένα από τα highlights της καριέρας μου. Είναι τιμή μου να ανακοινώνω ότι θα τραγουδήσω ένα από τα επόμενα James Bond μουσικά θέματα. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που είμαι μέρος αυτού του βρετανικού θρύλου. Ελπίζω ότι όλοι θα λατρέψετε το τραγούδι όσο ευχαριστήθηκα κι εγώ τη δημιουργία του».

Τα 23 παλαιοτέρα μουσικά θέματα James Bond είναι ανάμεσα στα πιο αξιομνημόνευτα κινηματογραφικά μουσικά θέματα όλων των εποχών. Το προηγούμενο Bond μουσικό θέμα Skyfall ερμηνεύτηκε από την Adele και έλαβε το Όσκαρ και το Χρυσό Φοίνικα για το Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι, το Brit Award για το βρεταινό single της χρονιάς και το Βραβείο Grammy για το Καλύτερο Τραγούδι που γράφτηκα για Οπτικά Μέσα.

Σχετικά με το “SPECTRE”

Ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν οδηγεί τον James Bond (Daniel Craig) σε μια εγκληματική αποστολή στην Πόλη του Μεξικού, και τελικά στη Ρώμη όπου συναντά την Lucia Sciarra (Monica Bellucci), την όμορφη και απαγορευμένη χήρα ενός κακόφημου εγκληματία. Ο Bond διεισδύει σε μια μυστική συνάντηση και ανακαλύπτει την ύπαρξη μιας εγκληματικής οργάνωσης γνωστή ως SPECTRE.

Εν τω μεταξύ, πίσω στο Λονδίνο, o Max Denbigh (Andrew Scott), ο νέος επικεφαλής του Κέντρου για την Εθνική Ασφάλεια, αμφισβητεί τις ενέργειες του Bond και τις ικανότητες της MI6, με επικεφαλής τον Μ (Ralph Fiennes). Ο Bond στρατολογεί συγκαλυμμένα την Moneypenny (Naomie Harris) και τον Q (Ben Whishaw) για να τον βοηθήσουν να αναζητήσει την Madeleine Swann (Léa Seydoux), την κόρη του παλιού εχθρού του Mr. White (Jesper Christensen), ο οποίος μπορεί να κρατά το κλειδί για να ξετυλίξει τον ιστό της SPECTRE. Ως κόρη δολοφόνου η Madeleine καταλαβαίνει τον Bond με έναν τρόπο που οι άλλοι δεν μπορούν.

Όσο ο Bond επιχειρεί στην καρδιά της Spectre, μαθαίνει για μια ανατριχιαστική σύνδεση μεταξύ του ιδίου και του εχθρού που αναζητά, τον οποίο υποδύεται ο Christoph Waltz.

Ο Sam Mendes επιστρέφει για να σκηνοθετήσει το SPECTRE, με τον Daniel Craig να αναλαμβάνει τον ρόλο του 007 για τέταρτη φορά. Το SPECTRE είναι μια παραγωγή των Michael G. Wilson και Barbara Broccoli.  Το σενάριο είναι των John Logan και Neal Purvis & Robert Wade και Jez Butterworth, σε μια ιστορία των John Logan και Neal Purvis & Robert Wade.

Το SPECTRE κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 12 Νοεμβρίου 2015 από τη Feelgood Entertainment

 

Sam Smith - Writing΄s On The Wall

Εταιρεία: Capitol Records

 

Έξυπνη αναζήτηση Μουσικής:

Γράψε τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη και βρες το τραγούδι που θέλεις:


Tip: Γράψε μία λέξη κλειδί ή το επίθετο του καλλιτέχνη