Max The Sax & Peter Cruseder - New Day (teaser) / Νέο τραγούδι!

  

Ο αγαπητός του Ελληνικού κοινού Max the Sax, ένας αληθινός rock star ανάμεσα στους σαξοφωνίστες που πάντα εντυπωσιάζει με τις εκρηκτικές του εμφανίσεις, και ο Peter Cruseder ένας σπουδαίος Αυστριακός μουσικός παραγωγός και δημιουργός της La Rochelle Band ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά και στέλνουν με το νέο τους τραγούδι έναν συναισθηματικό και χορευτικό κυματισμό σ’ ολόκληρο το μουσικό σύμπαν.

Το τραγούδι ονομάζεται "New Day" κι αποτελεί ένα υπέροχο χορευτικό κομμάτι γεμάτο ενέργεια και feel-good vibes που προκαλεί για επίσκεψη στην πίστα και φέρνει, καθώς στριφογυρίζει κανείς, αναμνήσεις από ολονύχτια καλοκαιρινά party. Τα beat του Cruseder γίνονται ένα ιδανικά με τις σαξογραμμές του Max που μοιάζουν να εμπεριέχουν μυσταγωγικά φωνητικά σαν από ηχογράφηση του Alan Lomax, σε ένα τραγούδι που εμπνέει να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να πιστέψουμε το καλύτερο σ’ αυτόν τον κόσμο κι αφήνει υποσχέσεις για μια νέα λαμπερή ημέρα στον ορίζοντα.

Το "New Day" αποτελεί την πρώτη κυκλοφορία για τους Max The Sax και Peter Cruseder από τη Peter Cruseder Records και κυκλοφορεί σύντομα.

 

Max The Sax & Peter Cruseder - New Day

Εταιρεία: Peter Cruseder  Records

 

 

Σχετικά Άρθρα:

Έξυπνη αναζήτηση Μουσικής:

Γράψε τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη και βρες το τραγούδι που θέλεις:


Tip: Γράψε μία λέξη κλειδί ή το επίθετο του καλλιτέχνη