Sangrey Agua Tango. Λυρικό τραγούδι και tango στο Θέατρο Παλλάς!

Sanrge y agua tango
Λυρικό τραγούδι καιTango μας ταξιδεύουν για 2 βραδιές στην Αργεντινή
25 & 26 Μαίου 

 

Η υψίφωνος Βιβιάννα Γιαννάκη και η ομάδα «Sangre y Agua» θα μας ταξιδέψουν για δύο μαγικές βραδιέςστον αισθησιακό και γοητευτικό κόσμο του αυθεντικού, παραδοσιακού αργεντίνικου Tango μέσα από ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό θέαμα! Στο Παλλάς την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Μαίου.

Η παράσταση έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το Παλλάς και παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο τίτλος της "Sangrey Agua Tango" (Αίμα και Νερό) συμβολίζει και εμπεριέχει τα στοιχεία που αποτελούν και τροφοδοτούν με ζωοδόχο ενέργεια την ανθρώπινη ύλη, ενώ τοTangoείναι από μόνο του μία δύναμηζωής!

Η βραδιά γίνεται η αφορμή για ένα ονειρικό ταξίδι στην Αργεντινή. Τραγούδια αργεντίνικου Tango θα πλημμυρίσουν το Παλλάς, ενώ τα ζευγάρια των ξένων και ελλήνων χορευτών θα στροβιλίζονται στην σκηνή με τη συνοδεία πιάνου, bandoneonκαι κιθάρας συνδυαστικά με την φωνητική ερμηνεία. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και μία σειρά από χορογραφίες βασισμένες σε εκτελέσεις διάσημων ορχηστρών του BuenosAires.

Η παράσταση "SangreyAguaTango"είναιαποτέλεσμα έρευνας και συνεργασίας Αργεντίνων και Ελλήνων καλλιτεχνών με σκοπό την αυθεντική απόδοση του Tango και φέρει την Aιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής στην Αθήνα, της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα και του Ομίλου Φίλων του Ελληνικού Ινστιτούτου Pasteur.Η ημέρα της επετείου της επανάστασης στην Αργεντινή, η 25η Μαίου, έχει τιμητικά επιλεχθεί ως η πρώτη ημέρα της παράστασης.

Η υψίφωνος Βιβιάννα Γιαννάκη είναι ελληνοκυπριακής καταγωγής και υπότροφος του Ιδρύματος «Α. Ωνάσης».Η ομάδα "Sangre Y Agua" έχει δημιουργηθεί από την ίδια και αποτελείται στο μεγαλύτερο μέρος της από καλλιτέχνες που έχουν διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Συντελεστές παράστασης:
Σοπράνο: Βιβιάννα Γιαννάκη(νικήτρια στους Διεθνείς Διαγωνισμούς Όπερας "Giuseppe di Stefano" και "Stanislao e Giuseppe Giacomantonio").
Πιάνο: Μάριος Καζάς
Πιάνο, Bandoneon, κιθάρα: Roman Gomez

Χορευτές:
Fernando Carrasco & Jimena Hoeffner (Τρις-πρωταθλητές στις τρεις διαγωνιστικές κατηγορίες Tango pista, Vals, Μilonga στο Buenos Aires Metropolitano Championship, νικητές στο διαγωνισμό Pelando Variationes Price 2015 / Buenos Aires)
Fabian Ballejos  & Τζίνα Νικολίτσα
Διονύσης Θεοδωρόπουλος & Χλόη Θεοδωροπούλου (Πρωταθλητές Tango Acropolis / Tango Escenario 2012)
Ariel Horacio Fuhr & Πέγκυ Δαδάκη
Λουκάς Μπαλόκας  & Γεωργία Πρίσκου
Βαγγέλης Χατζόπουλος & Μαριάννα Κουτάντου(Πρωταθλητές Ευρώπης Tango Salon 2013)

Ομαδικές χορογραφίες: Fabian Ballejos
Σκηνοθετική επιμέλεια παράστασης: Χριστολίνα Καλλιανιώτη

 Πληροφορίες:

 Έμφάνιση: 25 & 26 Μαίου

 Ώρα: 21:00

 Τιμές εισιτηρίων: ΖΩΝΗ VIP : 34€
 ΖΩΝΗ Α' : 25€
 ΖΩΝΗ Β' : 15€
 ΖΩΝΗ Γ' : 12€
 ΖΩΝΗ Δ' : 10€
 ΖΩΝΗ Ε' : 10€
 ΘΕΩΡΕΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣ (ΣΤ') : 10€

 ΕΞΩΣΤΗΣ:
 ΖΩΝΗ Ζ1 : 14€
 ΘΕΩΡΕΙΑ VIP (Η9 - Η15) : 17€
 ΘΕΩΡΕΙΑ (Η1, Η2, Η3, Η4, Η5, Η19, Η20, Η21, Η22, Η23) : 8€
 ΘΕΩΡΕΙΑ (Η6, Η7, Η8, Η16, Η17, Η18) : 10€

 

 Πληροφορίες, αγορά, κρατήσεις : 211 1000 365 & www.ticket365.gr

 

Θέατρο Παλλάς

Διεύθυνση: CityLink, Βουκουρεστίου 5

Τηλέφωνο: 210 3213100

  Χάρτης

Σχετικά Άρθρα:

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη