Η Ελλη Κοκκίνου & οι Onirama στο Cabaret @ Romeo Plus | Καλοκαίρι 2015!

Ελλη Κοκκίνου & Onirama
στο Cabaret @ Romeo Plus
Πρεμιέρα: Παρασκευή 15 Μαϊου 2015

 

Tο CABARET @ ROMEO παρουσιάζει την Έλλη Κοκκίνου & τους ONIRAMA στο πιο hot σχήμα του καλοκαιριού!

Αυτό το καλοκαίρι. «Αρχίζει ο χορός» με τους ONIRAMA και χορεύουμε «Με τα μάτια κλειστά» παρέα με την Έλλη Κοκκίνου στο CABARET @ ROMEO!!

To CABARET μετα την μοναδική επιτυχία του Κολωνακίου όλο το χειμώνα πηγαίνει νότια και συναντά το ROMEO στην απόλυτη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ του καλοκαιριού!

Το πιο δυναμικό συγκρότημα, οι ONIRAMA, συναντούν την Έλλη Κόκκινου νότια στον ανακαινισμένο χώρο του CABARET @ ROMEO ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη με την εκρηκτική τους παρουσία on stage!!

Tην σκηνοθεσία του προγράμματος έχει αναλάβει ο μοναδικός Αλέξανδρος Ρήγας με το αποτέλεσμα να επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και να χαρίζει μοναδικές μουσικές στιγμές! Tην μουσική διεύθυνση του προγράμματος έχει αναλάβει ο Τόνυ Κονταξάκης.

Ο αγαπημένος χώρος του ROMEO ανακαινίστηκε πλήρως στα πρότυπα του ξεχωριστού concept του CABARET με στοιχεία από τροπικά δέντρα, λαμπερά κρύσταλλα, δημιουργώντας έναν συνδυασμό σκηνικών και χρωμάτων με άκρως καλοκαιρινή διάθεσή!Από Παρασκευή 8 Μαΐου η Έλλη Κοκκίνου & οι ONIRAMA και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, στο πιο ανατρεπτικό Show του καλοκαιριού στο ολοκαίνουργιο CABARET @ ROMEO!

Το party αρχίζει στο CABARET @ ROMEO!!!

 Πληροφορίες

 Έναρξη: Παρασκευή 15 Μαϊου 2015

 Ημέρες λειτουργίας: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο

 Τιμές:  Φιάλη/ 4 άτομα: 130€ απλή, 160€ special

           Eίσοδος με ποτό στο μπαρ  15€

 

Romeo Plus

Διεύθυνση: Ελληνικού 1, Ελληνικό, Παραλιακή

Τηλέφωνα επικοινωνίας reserve: 210-8945345, 210-8941893

  Χάρτης