Ο Stan στην Αυτοκίνηση | Χειμώνας 2016 - 2017!

Stan
στην Αυτοκίνηση

Έναρξη: Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ο STAN, ο πιο ανατρεπτικός καλλιτέχνης της γενιάς του κάνει για ακόμα μια φορά την έκπληξη και ετοιμάζεται για την απόλυτη live clubbing εμπειρία του φετινού χειμώνα, στα βόρεια προάστια.

Με την τελευταία του επιτυχία «Και Ζηλεύω Που Σ' Έχει» να βρίσκεται σταθερά στοTop5 του επίσημου airplay chart του MediaInspector καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και λίγες εβδομάδες πριν τον ερχομό του νέου studio album του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει από την PANIK Records & ICON MUSIC Records, ο STAN, πιο ανανεωμένος και καλλιτεχνικά πιο ώριμος από ποτέ, δίνει ραντεβού στην Αυτοκίνηση και ηγείται του σχήματος που αδιαμφισβήτητα θα πρωταγωνιστήσει στις προτιμήσεις του Αθηναικού, και όχι μόνο, κοινού.

Στο πλευρό του, η Χριστίνα Σάλτη με τη μοναδική λαϊκή χροιά της αλλά και η ανερχόμενη Animado, το νέο αίμα στην pop μουσική σκηνή της Ελλάδας που κερδίζει τις εντυπώσεις τους τελευταίους μήνες.

Την φωτογράφιση για την αφίσα του σχήματος επιμελήθηκε ο Πάνος Γιαννακόπουλος.

Οι EMIGRE επιστρέφουν στις δυναμικές ζωντανές εμφανίσεις τους και κατηφορίζουν την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στην Αθήνα και στο Αυτοκίνηση Live Clubbing για να συναντήσουν επί σκηνής τον STAN και την παρέα του!

Το δημοφιλές συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη με τις πολλές επιτυχημένες συνεργασίες μέσα στον χρόνο έρχεται να προσθέσει ακόμα μια σημαντική καλλιτεχνική συνεύρεση στο βιογραφικό του. Οι EMIGRE για ακόμα μια φορά έχουν σκοπό να μας παρουσιάσουν την δική τους ιδιαίτερη νότα στο επιτυχημένο σχήμα και να προσθέσουν κάτι το διαφορετικό με τις περίτεχνες pop/rock, dance διασκευές, αλλά και τις προσωπικές τους μελωδίες. Παράλληλα αυτές τις ημέρες κυκλοφορήσαν το νέο τους single "Είμαστε Μαζί" μια disco, funk, r n' b σύνθεση που ακούγεται δυνατά σε όλα τα ραδιόφωνα της Ελλάδας.

Ραντεβού στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ, στην πιο εκρηκτική και διασκεδαστική live clubbing εμπειρία που όλα δείχνουν ότι θα γίνει το στέκι της φετινής νυχτερινής Αθήνας.

 Πληροφορίες:

 Έναρξη: Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

 Ημέρες: Κάθε Παρασκευή και Σάββατο

 Τιμές: Φιάλη 120€ άπλή / 4 άτομα, Φιάλη 140€ Special / 4 άτομα

 Είσοδος στο μπαρ: 10€

 

Αυτοκίνηση

Διέυθυνση: Κηφισίας 7, Μαρούσι

Τηλέφωνο κρατήσεων: 213 0386 222

  Χάρτης

Ημέρες: Κάθε Παρασκευή και Σάββατο

 Τιμές: Φιάλη 150€ άπλή / 4 άτομα

 70€ κρασί / 2 άτομα

  Είσοδος στο μπαρ: 15€