Ο Νίκος Βέρτης live στο Ακρωτήρι Club | Εμφανίσεις 2015!

Ο Νίκος Βέρτης live 
στο Ακρωτήρι Club
Έναρξη: Σάββατο 30 Μαϊου 2015 - Κυριακή 26 Ιουλίου

Οι εμφανίσεις του Νίκου βέρτη θα ξαναρχίσουν από το Σάββατο 22 Αυγούστου και κάθε Σάββατο και Κυριακή για λίγες εβδομάδες ακόμη

 

Ανακοίνωση:

Οι επιτυχημένες εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη συνεχίζονται στο Ακρωτήρι the real live clubbing! Μετά την προγραμματισμένη λήξη των εμφανίσεων την Κυριακή 26 Ιουλίου, χάρη στη δική σας αγάπη και υποστήριξη, αποφασίσαμε να ανανεώσουμε το πρόγραμμα των εμφανίσεων και να είμαστε ξανά μαζί σας από το Σάββατο 22 Αυγούστου και κάθε Σάββατο και Κυριακή για λίγες εβδομάδες ακόμη! Σας ευχαριστούμε πολύ, ευχόμαστε καλές διακοπές σε όλους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σάββατο 22 Αυγούστου! 

 

Ο Νίκος Βέρτης live στο Ακρωτήρι Club!!! The real live clubbing

Μαγικές βραδιές με τον Νίκο Βέρτη στο Ακρωτήρι

Ο Νίκος Βέρτης αμέσως μετά την περιοδεία του σε Αμερική και Αυστραλία, θα επανέλθει στις ζωντανές εμφανίσεις στην Αθήνα για την καλοκαιρινή σαιζόν. Ο χώρος που θα τον φιλοξενίσει αυτή την φορά είναι διαφορετικός και σίγουρα μη αναμενόμενος. 

Η συμφωνία έκλεισες και ο Νίκος Βέρτης θα εμφανίζεται στο Ακρωτήρι Club. Έαν από τα πιο παλιά και γνωστά στέκια του καλοκαιριού δίπλα στη θάλλασα.

Ήδη τις προηγούμενες χρονιάς μας είχε συνηθίσει σε live εμφανίσεις καλλιτεχνών. Το καλοκαίρι του 2015 όμως διαμορφώνεται πλέον αναλόγως για να υποδεχτεί τον Νίκος Βέρτη σε τρελά κέφια. 

Το Ακρωτήρι club restaurant φοράει τα καλά του και υποδέχεται τον Νίκο Βέρτη, στις πιο ιδιαίτερες ίσως εμφανίσεις του, αφού κάτι αντίστοιχο δεν έχει επαναληφθεί, από το Σάββατο 30 Μαΐου.

Ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός κάθε Σάββατο και Κυριακή μετατρέπεται σε real live club και ο Νίκος Βέρτης παρουσιάζει ένα εκρηκτικό live πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις !!!

Ο Νίκος Βέρτης με τη μαγευτική φωνή του, την εντυπωσιακή του παρουσία, τη θετική του ενέργεια, τον εκπληκτικό τρόπο να ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια, αλλά και τη μοναδική του ικανότητα να ξεσηκώνει το κοινό θα απογειώσει τα καλοκαιρινά βράδια μας.

Με έναν εξαιρετικό νέο δίσκο, τις “Προτάσεις”, να εμπλουτίζει το ρεπερτόριο του με νέες μεγάλες επιτυχίες, συνθέτει μαζί με τα αγαπημένα, διαχρονικά τραγούδια του ένα ανανεωμένο πρόγραμμα υψηλού επιπέδου, γεμάτο εκπλήξεις. 

 Πληροφορίες

 Έναρξη: Σάββατο 30 Μαϊου 2015

 Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο & Κυριακή

 Τιμές: Τιμή Φιάλης σε τραπέζι: απλή 160€ / 4 άτομα, special 180

          Είσοδος με ποτό στο μπαρ: 15€ 

 

Ακρωτήρι Club

Διέυθυνση: Βασιλέως Γεωργίου Β5 – Παραλία Αγίου Κοσμά

Περιοχή: Άλιμος

Τηλέφωνο: 210-9859147 - 9

  Χάρτης

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.