Αντύπας - Μάκης Δημάκης στο Βοτανικό. Μαζί τους οι Βασίλης Δήμας - Ραλλία Χρηστίδου | 2018 - 2019!

Αντύπας - Μάκης Δημάκης - Βασίλης Δήμας - Ραλλία Χρηστίδου
στον Βοτανικό

Πληροφορίες

Τηλέφωνο κρατήσεων: 211-7707570

Έναρξη: Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο

Τιμές: 

Κανονική τιμή φιάλης: 160€ / 4 άτομα

Φοιτητική προσφορά Παρασκευή: 120€ / 6 άτομα ( με 1-2 πασο)

Φοιτητική προσφορά Σάββατο: 130€ / 6 άτομα ( με 1-2 πασο)

Είσοδος με ποτό στο Bar 15€ (δεύτερο ποτό 10€)

Ο Μάκης Δημάκης  συνεχίζει τις εμφανίσεις του στον Βοτανικό και αυτό τον χειμώνα 2018 - 2019 σε ένα δυνατό μουσικό σχήμα με τους Βασίλη Δήμα και Ραλλία Χηστίδου αλλά και τον μοναδικό Αντύπα.

Ο Βοτανικός και ο Μάκης Δημάκης υποδέχονται στο πιο... ανεβαστικό σχήμα του φετινού χειμώνα τον Αντύπα, τον Βασίλη Δήμα και την Ραλλία Χρηστίδου.

Ο Μάκης Δημάκης, έχοντας βάλει την σφραγίδα του στη νυχτερινή Αθήνα με τρόπο μοναδικό, μας υποδέχεται στο αγαπημένο χώρο της Ιεράς Οδού για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Οι επιτυχίες του, αλλά και η αύρα του επί σκηνής υπογράφουν τον όρο διασκέδαση για μία ακόμη σεζόν.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Αντύπα στον Βοτανικό είναι το μεγάλο γεγονός της νυχτερινής Αθήνας. Ο αγαπημένος Αντύπας, έτσι όπως μόνο εκείνος ξέρει, με τις αμέτρητες διαχρονικές του επιτυχίες, θα αφήσει το δικό του στίγμα ξανά στον Βοτανικό.

Ο Βασίλης Δήμας είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ερμηνευτές της νέας γενιάς. Αδιαμφισβήτητα η μεγάλη του επιτυχία οφείλεται τόσο στην ερμηνεία και το live του, όσο και στις δημιουργίες των τεράστιων πολλών επιτυχιών, γνωρίζοντας ραδιοφωνικές πρωτιές και περίσσια αγάπη από το κοινό, το οποίο τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του βήμα.

Η Ραλλία Χρηστίδου με την μαγευτική της φωνή, την καθηλωτική σκηνική της παρουσία και την τελευταία της επιτυχία «Αυτό είναι το θέμα» να έχει κατακτήσει το ραδιοφωνικό «airplay» είναι έτοιμη να μαγέψει το κοινό του Βοτανικού.

Συμμετέχουν Ιουλία Καλλιμάνη, Μαρία Κίου, Χριστίνα Ζιώγα, Barrice.

Βοτανικός 

Διέυθυνση: Κασσάνδρας 19 (Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση)

Περιοχή: Βοτανικός

Τηλέφωνο κρατήσεων: 211-7707570

Οι τηλεφωνικές κρατήσεις γίνονται μέσω του μεγαλύτερου site κρατήσεων, www.kratisinow.gr. Το musicity.gr σας προτείνει το kratisinow.gr, αλλά πέραν αυτού δεν συμμετέχει, δεν γνωρίζει και δεν φέρει καμία ευθύνη σχετικά με τις κρατήσεις.

  Χάρτης

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.