H Lady Gaga στην Αθήνα για μία και μοναδική συναυλία στο ΟΑΚΑ!

Lady Gaga's artRAVE: the ARTPOP Ball
στο Ολυμπιακό Στάδιο (Ο.Α.Κ.Α)
Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

opening act: Alex Kavvadias

 

Η περίφημη Lady Gaga έρχεται επιτέλους στην Αθήνα και η συναυλία της στις 19 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ αποτελεί σαφώς το μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς!

Λίγες ημέρες απομένουν ακόμη για το μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς, τη μεγαλύτερη φετινή συναυλία της Αθήνας, την παρθενική εμφάνιση στην Ελλάδα μιας διάσημης super star, της μοναδικής Lady Gaga. O προσωπικός χαιρετισμός της προς την χώρα μας και το ελληνικό κοινό, δίνει το σύνθημα για την τελική ευθεία: «Γεια σου Ελλάδα! Είμαι η Lady Gaga και ανυπομονώ να έρθω με το ARTPOP ball στην Αθήνα, στις 19 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ!».

Τα εισιτήρια της πολυαναμενόμενης συναυλίας πωλούνται πλέον με καταιγιστικούς ρυθμούς και όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να ... τρέξουν. Τα περίφημα Golden Standing εξαντλήθηκαν και η συγκεκριμένη ζώνη είναι sold out και κατακόκκινη στο σχετικό site προπώλησης, ενώ και τα VIP ακολουθούν πολύ σύντομα, όπως σαφώς διαφαίνεται.

Ανακοινώθηκαν επίσημα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σκηνής που θα υποδεχθεί και θα υποστηρίξει αυτό το φαντασμαγορικό show, ενώ δίνονται στην δημοσιότητα σχεδιαγράμματα και φωτογραφίες της. Μιας σκηνής με ονοματεπώνυμο αφού πρόκειται για την περίφημη "Fat Lady", ένα ιστορικό stage – από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη και τον κόσμο- που στο παρελθόν υπηρέτησε τεράστια show άλλων μεγάλων star.

H «Χοντρή Κυρία» λοιπόν σε συνδυασμό με τα special εφέ, τους εκπληκτικούς φωτισμούς, τα υπέροχα χορευτικά και φυσικά την παρουσία της άλλης Μεγάλης Κυρίας, της ίδιας της Lady Gaga, υπόσχονται στο κοινό μία αξέχαστη και μοναδική εμπειρία. Ένα λαμπερό show, πρωτόγνωρων προδιαγραφών που συνδυάζει την μουσική και το τραγούδι, με τον χορό και τη μόδα, ένα εκθαμβωτικό big event που παρασύρει το κοινό σε ένα χαρούμενο, εκπληκτικό πάρτυ.

Το καλύτερο πάρτυ της χρονιάς με την υπογραφή της Lady Gaga, των 5 μουσικών της και των 14 χορευτών της, που στην παγκόσμια περιοδεία του με τίτλο «Lady Gaga's artRAVE the ARTPOP ball» κάνει έναν από τους 78 σταθμού του και την χώρα μας.

Μια συναυλία που θα αφήσει εποχή αφού ήδη μέχρι τώρα στέφεται από τεράστια επιτυχία (οι φανατικοί θαυμαστές στις μέχρι τώρα εμφανίσεις, δημιουργούν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, ενώ οι περισσότερες συναυλίες που ακολουθούν είναι sold out) κάτι που αναμένεται να γίνει και στην Αθήνα.

Μια συναυλία στην οποία θα απολαύσουμε live 24 τραγούδια συμπεριλαμβανομένων και των "Applause", "G.U.I", & "Do what you want" από το πρόσφατο άλμπουμ της ARTPOP το οποίο ήταν στη θέση #1 του Billboard Top 200, αλλά και παλιά αγαπημένα όπως τα «Telephone", "Just Dance", "Born this Way" & "Bad Romance".

"Music, Fashion, Dance, Party" λοιπόν στις 19 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ. Θα είμαστε φυσικά εκεί, στο ραντεβού με τη μεγάλη ντίβα της διεθνούς μουσικής σκηνής, το απόλυτο pop icon, τη δημιουργό και super star Lady Gaga, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο απόγειο της ακμής της, της παραγωγικότητας και της φήμης της!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

FAT LADY:

Το management της περιοδείας αποφάσισε στους κλειστούς χώρους (Αρένες) να χρησιμοποιήσει μια μικρότερη σκηνή με δύο catwalk ενώ στα ανοιχτά στάδια πολύ μεγαλύτερες σκηνές τύπου «Festival stage». Για την Αθήνα επιλέχθηκε (σε συνειρμό με το όνομα της Lady Gaga;) μια από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες σκηνές διεθνώς, η περίφημη Fat Lady. Η επιβλητική «Χοντρή Κυρία» ταξιδεύει στην χώρα μας από τη Γερμανία με 14 νταλίκες και 30 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό να την συνοδεύουν, ενώ απαιτεί για το τελικό στήσιμο της 6 ολόκληρες μέρες. Στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει πολλά μεγάλα show διάσημων καλλιτεχνών, ενώ οι αριθμοί και τα χαρακτηριστικά της είναι αν μη τι άλλο άκρως εντυπωσιακά:

- Συνολικό μήκος: 50 μέτρα
- Μεγαλύτερο βάθος: 31 μέτρα
- Συνολικό ύψος από το έδαφος με το roof: 21 μέτρα ( στο ύψος δηλαδή περίπου μιας επταώροφης οικοδομής)
- Συνολικό εμβαδόν stage: περίπου 2000m2 από τα οποία τα μισά περίπου είναι κάτω από το roof.
- Στο stage θα κρεμαστούν δύο γιγαντοοθόνες LED και επί πλέον 30 τόνοι ηχητικών και φωνητικών μηχανημάτων για ειδικά εφέ.

ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

- 28 νταλίκες μεταφέρουν τον εξοπλισμό (πέραν των 14 του stage)
- Ειδικά booths τοποθετούνται για τις 14 αλλαγές κοστουμιών που γίνονται επί σκηνής.
- 170 άτομα (τεχνικοί, προσωπικό κλπ.) συνοδεύουν το show
- 1500 άτομα θα εργαστούν από Ελλάδα
- 21.346 ώρες εργασίας χρειάστηκαν σε τεχνικούς, μηχανικούς, στυλίστες, μουσικούς, χορευτές και χορογράφων για να σχεδιάσουν το show.

Χορηγός της μεγαλύτερης συναυλίας της χρονιάς είναι η COSMOTE, που για μια ακόμη χρονιά στηρίζει τις μεγαλύτερες μουσικές διοργανώσεις της χώρας. Υποστηρικτής είναι η LG Electronics Hellas γιατί "Life's Good" όταν μοιράζεσαι μοναδικές μουσικές στιγμές και εμπειρίες!

Πληροφορίες για την παγκόσμια περιοδεία και τα εισιτήρια μπορείτε να βρείτε στο www.ladygaga.com και στο www.littlemonsters.com

www.lavris.gr
www.facebook.com/lavrisproductions
www.twitter.com/lavrisproductions

Lady Gaga's artRave - The ARTPOP Ball - ΕΥΡΩΠΗ

19-Σεπ. Αθήνα, GR ΣΤΑΔΙΟ OAKA Προπώληση 4 Απριλίου
23-Sep. Antwerp, BE Antwerp Sportpaleis On sale now
24-Sep. Amsterdam, NL Ziggo Dome On sale now
27-Sep. Herning, DK Jyske Bank Boxen On sale now
29-Sep. Oslo, NO Telenor Arena On sale now
30-Sep. Stockholm, SW Ericsson Globe SOLD OUT!

03-Oct. Hamburg, DE O2 World On sale now
05-Oct. Prague, CZ O2 On sale now
07-Oct. Koln, DE Lanxess Arena On sale now
09-Oct. Berlin, DE O2 World On sale now
15-Oct. Birmingham, UK NIA Arena SOLD OUT
17-Oct. Dublin, IE O2 Arena On sale now
19-Oct. Glasgow, UK The SSE Hydro SOLD OUT
21-Oct. Manchester, UK Phones 4u Arena SOLD OUT
23-Oct. London, UK The O2 SOLD OUT
25-Oct. London, UK The O2 SOLD OUT
26-Oct. London, UK The O2 On sale now
30-Oct. Paris, FR Zenith SOLD OUT
31-Oct. Paris, FR Zenith SOLD OUT

02-Nov. Vienna, AU Wiener Stadthalle On sale now
04-Nov. Milan, IT Forum On sale now
06-Nov. Zurich, CH Hallenstadion On sale now
08-Nov. Barcelona, ES Palau Sant Jordi On sale now
10-Nov. Lisbon, PT MEO Arena On sale now

Το πρόγραμμα μπορεί να υποστεί αλλαγές.
Για όλες τις πληροφορίες, επισκεφτείτε:
www.ladygaga.com & www.livenation.com

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

•H Lady Gaga είναι τραγουδίστρια, μουσικός, στιχουργός, χορεύτρια, παραγωγός, σχεδιάστρια μόδας, ηθοποιός και επιχειρηματίας. Ασχολείται ενεργά με τον ακτιβισμό και την φιλανθρωπία.

•Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, όπου και διαμένει, στις 28 Μαρτίου 1986 (προχθές γιόρτασε τα 27α γενέθλιά της) από γονείς Ιταλικής καταγωγής. Το πραγματικό της όνομα είναι Stefani Joanne Angelina Germanotta, ενώ το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο αποτελεί αναφορά στο τραγούδι των Κουίν, «Radio Gaga».

•Σπούδασε σε ρωμαιοκαθολικό σχολείο καλογραιών, ενώ άρχισε να παίζει πιάνο από ηλικία 4 ετών και να γράφει τα πρώτα ολοκληρωμένα της τραγούδια σε ηλικία μόλις 12 ετών. Στα 15 της χρόνια άρχισε να τραγουδάει στην αρχή ερασιτεχνικά και σύντομα επαγγελματικά. Έχει επηρεασθεί μουσικά τόσο από καλλιτέχνες της ροκ όπως οι Queen και ο David Bowie, όσο και της ποπ όπως ο Michael Jackson και η Madonna.

•Μέχρι σήμερα έχει πουλήσει 23 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και 80 εκατομμύρια singles.Το πρώτο της κιόλας άλμπουμ THE FAME MONSTER (2008) έγινε διαμαντένιο και κυρίως το πρώτο με τις περισσότερες ηλεκτρονικές πωλήσεις όλων των εποχών παγκοσμίως, ενώ μαζί με τους δίσκους BORN THIS WAY (2011) και το πρόσφατο ARTPOP, έχουν κατακτήσει πολλές φορές την πρώτη θέση στο TOP 10 πολλών χωρών, ενώ ταυτόχρονα διάφορα singles της έχουν γίνει Νο 1 Hit Singles τόσο στην Αμερική, όσο και στην Ευρώπη.

•Μέχρι τώρα έχει τιμηθεί με τα σημαντικότερα διεθνή βραβεία, ανάμεσα στα οποία 5 Grammy (με 12 υποψηφιότητες), 14 MTV Video Music Awards (κατέχοντας από το 2010 το απίστευτο ρεκόρ στην ιστορία των θεσμών με τα περισσότερα - 9 – βραβεία από κάθε άλλο καλλιτέχνη σε μια χρονιά), 8 MTV Europe Music Awards, 3 Much Music Awards και 3 BRIT Awards. Συνολικά στα μόλις 6 χρόνια δισκογραφικής παρουσίας της έχει αποσπάσει 316 βραβεία από 347 υποψηφιότητες.

•Μέσα από 3 παγκόσμιες περιοδείες όπου σημείωσε τεράστια επιτυχία, έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας στην 4η περιοδεία που ξεκινά στην Ευρώπη τον προσεχή Σεπτέμβρη.

 

 Πληροφορίες:

 Εμφάνιση: Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2013

 Ώρα έναρξης:  21.00 / οι πόρτες ανοίγουν 18.30

 Τιμή εισιτηρίων: Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 38,5 € και φτάνουν τα 82,5 €
 Η τιμή εισιτηρίου στην Αρένα είναι 49,5 €
 θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων στα 115,5 € και Golden Standing στα 104,5 €

 Προπώληση: Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή, 4 Απριλίου

 -Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα καταστήματα Γερμανός

 -και ηλεκτρονικά από το  www.lavris.gr.

 Σημείωση:
 Τα μέλη του Littlemonsters.com θα έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων
 από τις 9 π.μ της Τρίτης 1 Απριλίου και μέχρι τις 3 μ.μ της Τετάρτης 2 Απριλίου.
 Κάθε μέλος θα μπορεί να αγοράσει μέχρι τέσσερα (4) εισιτήρια.

 

Ολυμπιακό Στάδιο(Ο.Α.Κ.Α)

Διεύθυνση: Κηφισίας 37

Περιοχή: Μαρούσι

Τηλέφωνο: 210 6834060, -61

  Χάρτης

Σχετικά Άρθρα:

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη