Γιώργης Χριστοδούλου "No covers gig" στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου!

Γιώργης Χριστοδούλου
"No covers gig"
στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου
Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

 

O Γιώργης Χριστοδούλου επιστρέφει στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου Αθηνών, αυτή τη φορά με μια ιδιαίτερη παράσταση αφιερωμένη αποκλειστικά στα τραγούδια της δισκογραφίας του.

Με μοναδικές διασκευές όσες έχει δισκογραφήσει κατά καιρούς (και είναι λιγοστές) ο Γιώργης και τρεις εξαιρετικοί μουσικοί θα διανύσουν μέσα σε μιάμιση ώρα τη διαδρομή των 15 χρόνων της δισκογραφίας του τραγουδοποιού που μετράει πλέον πέντε άλμπουμ στην ελληνική και δύο στην ισπανική αγορά.

Μελωδίες από τους "Γιαπωνέζικους κήπους", το "Η αγάπη είναι ένα πορτοκάλι", το "Μην αλλάξεις ποτέ", το "Flaneur", το πρόσφατο "Barcelonauta", το "Δες το κι αλλιώς" και 'αλλες δισκογραφικές δουλειές του καθώς και τη ραδιοφωνική "Φάβα" που δεν κυκλοφόρησε σε άλμπουμ, παρά μόνο στα ερτζιανά και δωρεάν στο ίντερνετ.

Σ' έναν από τους πιό όμορφους και δροσερούς κήπους της πόλης -μια όαση στην καρδιά της Αθήνας- κοντά στο Σύνταγμα, ο Γιώργης Χριστοδούλου με τη ζεστή φωνή και τη μοναδική ευαισθησία και κομψότητα που διακρίνει τις ερμηνείες του, θα τραγουδήσει για μιάμιση ώρα τα... "δικά του" τραγούδια, αυτά που τον τοποθετούν ως μια μοναδική περίπτωση σε μια ξεχωριστή θέση μέσα στο φάσμα των σύγχρονων ελλήνων τραγουδοποιών.

Μαζί του, τρεις εξαιρετικοί νέοι μουσικοί, ο Παναγιώτης Αθάνατος στην κιθάρα, ο Αντώνης Αρβανίτης στο κοντραμπάσο και ο Σωτήρης Κάτσος στα τύμπανα.

Επιμέλεια ήχου: Αλέξης Γκίκας

Also check:
https://www.youtube.com/watch?v=BKGUkRP-Nec
https://www.youtube.com/watch?v=dHFn-rTSppg

 

 Πληροφορίες:

 Ημέρες: Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

  Ώρα έναρξης: 21.00

 Τιμή εισιτηρίων: ελεύθερη είσοδος

 Υποχρεωτική η κατανάλωση ενός ποτού για την παρακολούθηση του live

Κήπος του Νομισματικού Μουσείου

Διεύθυνση: Πανεπιστημίου 12, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0363 2057

  Χάρτης

Σχετικά Άρθρα:

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη