Paradise Lost για μία συναυλία στο Stage Volume 1!

Paradise Lost
Stage Volume 1, Μοναστηράκι
Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

 

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και δραστήριες μπάντες της ελληνικής σκηνής θα ανοίξει τις συναυλίες των Paradise Lost σε Αθήνα (Stage Volume 1 - Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου) και Θεσσαλονίκη (Principal Club Theater - Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου).
Ο λόγος για τους Potergeist!

25 χρόνια, 13 δίσκοι, εκατοντάδες show.

Τα λόγια περιττεύουν μπροστά στους Βρετανούς. Λίγες είναι οι περιπτώσεις συγκροτημάτων που χαίρουν καθολικής εκτίμησης στον extreme μουσικό ήχο και οι Paradise Lost συγκαταλέγονται σε αυτές.

Για περισσότερα από 25 χρόνια το όνομα του συγκροτήματος συνοδεύει ποιοτικές κυκλοφορίες και δίσκους που όρισαν metal ιδιώματα.

Από την Αγία Τριάδα του ατμοσφαιρικού doom-death, τα θρυλικά πλέον album "Gothic" | "Icon" | "Draconian Times", στις ηλεκτρονικές gothic δημιουργίες "One Second" και "Ηost" μέχρι τη μεγάλη επιστροφή στις μουσικές ρίζες της μπάντας, που ξεκίνησε από τον ομώνυμο δίσκο και ολοκληρώθηκε στον τελευταίο studio album του γκρουπ, "Tragic Idol", οι δίσκοι των Paradise Lost χαιρετίστηκαν από κοινό και κριτικούς σαν αριστουργήματα.

Οι μελαγχολικές σπαραξικάρδιες μελωδίες του Greg Mackintosh μαζί με την χαρακτηριστική φωνή του Nick Holmes αποτελούν το σήμα κατατεθέν της μπάντας από το Halifax. Σκοτεινή ατμόσφαιρα που καθηλώνει, τραχύτητα, εμπνευσμένα riffs υποστηριζόμενα από τα αριστοτεχνικά ρυθμικά μέρη των Edmodson (μπάσο) και Erlandsson (drums) αποτελούν τα θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται η καλλιτεχνική ελευθερία των Paradise Lost, που δεν σταματούν να εξελίσσονται και να συγκλονίζουν σε κάθε τους δισκογραφική προσπάθεια.

Με την προσθήκη του Andrian Endrlandson (με βαριά προϋπηρεσία σε Haunted, At The Gates, Brujeria) στα drums οι Lost βρήκαν ένα εξαιρετικά συμπαγές line up περιοδεύοντας ασταμάτητα συνεχίζοντας την απαρέγκλιτη πορεία τους προς την επιτυχία ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό fan.

Η περιοδεία τους θα κάνει 2 στάσεις και στη χώρα μας όπου το φανατικό κοινό τους θα μπορέσει να τους απολαύσει το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στο Stage Volume 1 στην Αθήνα και την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη.

 Πληροφορίες:

 Εμφάνιση: Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

 Ώρα έναρξης:   21.30

 Τιμή εισιτηρίων: Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 20 ευρώ
 Μετά την εξάντλησή τους η τιμή των εισιτηρίων θα διαμορφωθεί στα 23 ευρώ
 Στην τελική φάση της προπώλησης (από 1η Σεπτεμβρίου) η τιμή θα διαμορφωθεί στα 25 ευρώ

 Σημεία Προπώλησης : Ticket House, Πανεπιστημίου 42 , Τηλ.: 210 3608366
 Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ.: 210 3801 464
 Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ.: 210 3304 133

 Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
 www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

 Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην  τιμή του  εισιτηρίου.

 

Stage Volume 1

Διεύθυνση: Αγίας Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου, Μοναστηράκι

  Χάρτης

 

Σχετικά Άρθρα:

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη