Parov Stelar & Band @ Gazi Music Hall!

 Parov Stelar & Band
@ Gazi Music Hall
Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

+ "After Show Party" με τους παραγωγούς του Pepper 96.6
στην ταράτσα του GAZARTE

 OPENING ACT : PROLETER – PAPERCUT

 

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία του Parov Stelar, την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, στο Gazi Music Hall!

Το μεγάλο οπτικοακουστικό electro-swing show θα ξεκινήσει στις 20.00, ενώ αμέσως μετά τη συναυλία ακολουθεί after show party με ελεύθερη είσοδο, στην ταράτσα του Gazarte με Dj set από τους παραγωγούς του Pepper 96.6.

4000 άτομα στην Αθήνα θα ζήσουν μία δυνατή εμπειρία, στον ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση χώρο, με τα δεκάδες ρομποτικά, τα ειδικά για την περίπτωση φώτα, τις τεράστιες LED γιγαντoοθόνες και, φυσικά, τους ξεσηκωτικούς electro-swing ρυθμούς του δημοφιλούς αυστριακού καλλιτέχνη!

Η διοργανώτρια εταιρία ευχαριστεί το κοινό για την άμεση ανταπόκριση και την έκδηλη υποστήριξή του σε υψηλής ποιότητας παραγωγές.

 

O αγαπημένος Parov επιστρέφει για το πιο ξέφρενο Party... κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μας

Το καλοκαίρι τελειώνει, οι διακοπές φτάνουν στο τέλος τους και πολλοί από εμάς έχουμε ήδη κάτσει στον πάγκο μας οργανώνοντας τον ερχομό του φθινοπώρου. Έχουμε άραγε να περιμένουμε κάτι?

Το νέο tour του Parov Stelar και της μπάντας του σε Αθήνα (Gazi Music Hall) και Θεσσαλονίκη (Helexpo) είναι γεγονός. Και ενώ πολλοί μπορεί να αναρρωτηθούν τί καινούριο μπορεί να δουν και να ακούσουν σε αυτό, η απάντηση είναι εύκοληΠολύ εύκολη. Γιατί σχεδόν τίποτα δεν θα είναι όπως το ξέρατε.

Ο Parov επιστρέφει στη χώρα μας παρέα με την εξαμελή μπάντα του για ένα μοναδικό οπτικοακουστικό show. Ένα πρόγραμμα που δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ ξανά, ένα live-αναδρομή στο σύνολο της καριέρας του, ειδικά διαμορφωμένο με βάση τις απαιτήσεις του ελληνικού κοινού, αλλά και την αγάπη του για τον παλιό Parov και τις πρώτες, πρώτες, επιτυχίες του. Αυτές που του χάρισαν το τόσο πιστό και φανατικό κοινό του.

Και ενώ ο Αυστριακός παραγωγός και η μπάντα του θα μας ταξιδεύουν στον πιο φανταστικό κόσμο του electro - swing και ενώ το, Catgroove το Chambermaid Swing , το Phantom, το Jimmy's Gang και το Booty Swing θα παίζουν τέρμα στα ηχεία, στο background της πιο φαντασμαγορικής συναυλιακής εμπειρίας θα εξελίσσετε ένα ανεπανάληπτο υπερθέαμα με δεκάδες ρομποτικά, ειδικά για την περίπτωση φώτα, τεράστιες LED γιγαντoοθόνες και άλλες εκπλήξεις, για να υποδεχτούμε το Φθινόπωρο χορεύοντας. Ένα live που πρέπει να το ζήσεις. Δυνατά. Όσο πιο δυνατά γίνεται.

Τέλος η μουσική γιορτή θα ολοκληρωθεί με ένα μοναδικό after show party με Dj set από τους παραγωγούς του Pepper 96.6 στην ταράτσα του Gazarte.

More useful links:

OFFICIAL WEB SITE
http://www.parovstelar.com/index.php?id=16

SOCIAL NETWORKS
https://www.facebook.com/parovstelar
https://twitter.com/parov_stelar
https://myspace.com/stelar1

OFFICIAL VIDEOS
https://www.youtube.com/watch?v=WTrNsAsjEmY
https://www.youtube.com/watch?v=JRtHYiWmsoA
https://www.youtube.com/watch?v=Eco4z98nIQY

 Πληροφορίες:

 Έμφάνιση: Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

 Ώρα έναρξης: Doors open: 19:00 / Show time: 20:00

 Τιμή εισιτηρίων: 24 ευρώ early birds SOLD-OUT
 29 ευρώ προπώληση
 34 ευρώ απο τα ταμεία την ημέρα της συναυλίας

 Προπώληση: Tickethour.com - Καταστήματα Γερμανός- Tickethouse

 

Gazi Music Hall

Διεύθυνση: Ιερά οδός 11, Γκάζι 

Τηλέφωνο: 213 0185040  /   www.gazilive.gr

  Χάρτης

Σχετικά Άρθρα:

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη