Sivert Hoyem για δυο συναυλίες στο Stage Volume 1!

Sivert Hoyem
Stage Volume 1, Μοναστηράκι
Τετάρτη 24, Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

 

Ο αγαπημένος του Ελληνικού κοινού Sivert Hoyem, μας συγκινεί από την εποχή των Madrugada έως σήμερα, με την ευθύτητα, το βάθος της μουσικής και της σκέψης του, την ευκρίνεια της αντίληψής του, την τρυφερότητα της μοναδικής εσωτερικής φωνής του.

Θα είναι και πάλι εδώ, για μια μικρή διαδρομή σε πόλεις της Ελλάδος που τόσο αγαπά... - αυτή τη φορά με full band, σε μια σειρά από μοναδικές συναυλίες.

Η φωνή του ονειρική, μελαγχολική, ξεχωριστή και τόσο, μα τόσο, αναγνωρίσιμη και αγαπητή, στο ελληνικό κοινό. Για τον Sivert Hoyem ο λόγος, ο οποίος συνέχισε το μουσικό του ταξίδι μετά το "άδοξο" τέλος των Madrugada, προσφέροντάς μας υπέροχα τραγούδια.

"Ποτέ δεν θέλησα να γίνω ένας solo καλλιτέχνης, λέει ο ίδιος- για μένα η μουσική ήταν πάντα ένα κοινωνικό πράγμα, το μόνο που πάντα ήθελα ήταν να είμαι μέρος μιας μπάντας. Το φθινόπωρο του 2012 έκανα μια περιοδεία για πρώτη φορά μόνος μου, με την κιθάρα μου, (τότε βρέθηκε για μαι σειρά εμφανίσεων και στην Ελλάδα) και το Endless Love ωρίμασε και θα μπορούσα να πω ενισχύθηκε, από αυτήν την εμπειρία. Στις αρχές του 2013 είχα ήδη διαλύσει τη μπάντα που με συνόδευε και ξεκινούσα από το μηδέν..."

Από το Stokmarknes της Νορβηγίας ορμώμενος ο Hoyem και με επιρροές από το σκανδιναβικό '90s black metal μέχρι το kraut rock και τη γαλλική pop, δεν επαναπαύθηκε στις δάφνες των Madrugada. Αντίθετα μέσα από μια σειρά καταπληκτικών προσωπικών δίσκων ανάγκασε μουσικό τύπο και fans να υποκλιθούν εκ νέου στο ταλέντο του. Οι sold out εμφανίσεις που έχει δώσει δε στην Ελλάδα είτε με τους Madrugada είτε σαν solo καλλιτέχνης μνημονεύονται ακόμη από τους τυχερούς που τις παρακαολούθησαν.

Με το ολοκαίνουριο Endless Love στην κατοχή του ο Hoyem θα μας υποδεχτεί με την χαρακτηριστική νοσταλγική φωνή του, χαρίζοντας μας τις μεθυστικές του μελωδίες σε ένα show γεμάτο εκπλήξεις. "Το "Endless Love" δε μιλά για τη ρομαντική αγάπη. Τα περισσότερα κομμάτια παρουσιάζουν την αγάπη ενός άνδρα που πλησιάζει τα 40, που μόλις έχει αποκτήσει το πρώτο του παιδί. Όλοι οι δρόμοι που κάποτε φαινόταν ανοιχτοί, δεν είναι πλέον. "Το έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα" είναι ο επίλογος μόνο στα παραμύθια, όχι στην πραγματική ζωή. Όλοι οι στίχοι διακατέχονται, τόσο στο ύφος όσο και στην ερμηνεία τους, από μια ωμή, απύθμενα ποιητική ειρωνεία" δηλώνει ο ίδιος ο Sivert Hoyem - "η ατέλειωτη αγάπη δεν είναι αρκετή", όπως χαρακτηριστικά λέει και το ομώνυμο κομμάτι... Υπάρχουν τα μελαγχολικά χρώματα του φθινοπώρου και ένας βαθύς σαρκασμός, αλλά συνάμα υπάρχουν και μελωδίες που σπάνε αυτό το κλίμα..."

Ο Sivert Hoyem έρχεται στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο για μια σειρά εμφανίσεων: την Τετάρτη 24, θα εμφανιστεί στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα, την Πέμπτη 25, στο Stage Volume 1 στο Μοναστηράκι, την Παρασκευή 26, στο Lab Art στο Βόλο και το Σάββατο 27, στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη με ένα setlist που θα περιλαμβάνει όλα τα αγαπημένα τραγούδια των Madrugada όσο και αυτά των προσωπικών του δίσκων!

Δείτε περισσότερα:
http://siverthoyem.com/
https://www.facebook.com/events/775722852467272/

Σοβαρές τεχνικές δυσκολίες καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίηση της συναυλίας του Sivert Høyem στην Πάτρα, που είχε προγραμματισθεί για την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί.

Με δεδομένο ότι η συναυλία των Αθηνών (Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου) είναι ήδη sold out, αποφασίστηκε να προστεθεί μια ακόμη εμφάνιση στην Αθήνα, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, στον ίδιο χώρο (Stage Volume 1).
Η προπώληση για αυτή τη συναυλία ήδη ξεκίνησε.

Η διοργανώτρια εταιρία, προκειμένου να ικανοποιήσει το κοινό της Πάτρας και να ανταποδώσει την αγάπη τους στον καλλιτέχνη, αποφάσισε να οργανώσει ένα day trip, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας από την Πάτρα στην Αθήνα, τους κατόχους των εισιτηρίων της συναυλίας της Πάτρας, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το show του Sivert Høyem στο Stage Volume 1, στο Μοναστηράκι. Έτσι λοιπόν, με την επίδειξη του εισιτηρίου της ακυρωθείσας συναυλίας του Sivert Høyem στην Πάτρα, οι κάτοχοι του θα μεταφερθούν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ από την Πάτρα στην Αθήνα και πίσω, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Τετάρτης 24 Σεπτεμβρίου στο Stage Volume 1.

 Πληροφορίες:

 Εμφάνιση: Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

 Ώρα έναρξης:   21.30

 Τιμή εισιτηρίων: Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 16 ευρώ
 Μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 18 ευρώ,
 Στο τελικό στάδιο της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 23 ευρώ

 Σημεία Προπώλησης : Ticket House, Πανεπιστημίου 42 , Τηλ.: 210 3608366
 Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ.: 210 3801 464

 Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
 www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

 Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην  τιμή του  εισιτηρίου.

 

Stage Volume 1

Διεύθυνση: Αγίας Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου, Μοναστηράκι

  Χάρτης

 

Σχετικά Άρθρα:

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη