Άννα-Μαρία Μπιλίδα «Παράξενα παιχνίδια» στο Bookabar (Διαγωνισμός - Προσκλήσεις)!

Άννα-Μαρία Μπιλίδα
«Παράξενα παιχνίδια»
στο Bookabar
Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

 

Η Άννα-Μαρία Μπιλίδα με τις ιδιαίτερες μουσικές τις ιστορίες θα ανέβει για μία ακόμη βραδιά στη σκηνή στο Bookabar το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016.

Μια ξεχωριστή live εμφάνιση βασισμένη σε τραγούδια που αγαπά και αγαπάμε, σαν βάλσαμο στις "παράξενες" μέρες των καιρών, εγκαινιάζοντας έναν κύκλο ζωντανών εμφανίσεων με τίτλο «Παράξενα παιχνίδια».

Η νεαρή ερμηνεύτρια με την καθαρή χροιά και το εκφραστικό πρόσωπο ανεβαίνει στη σκηνή του Bookabar στο Μαρούσι και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις μουσικές της επιλογές, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο υπέροχα τραγούδια της έντεχνης σκηνής (Σταμάτης Κραουνάκης, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δήμητρα Γαλάνη κ.α.), τραγούδια λαϊκά (Άκης Πάνου, Βασίλης Τσιτσάνης κ.α.) αλλά και αναπάντεχες διασκευές. Απ' τον Μάνο Χατζιδάκι μέχρι το Θέμη Καραμουρατίδη, θα προσπαθήσει να παντρέψει το παλιό με το καινούριο και να μας παρασύρει μέσα από τη δική της ματιά σε «Παράξενα παιχνίδια».

Είδαμε:

"Αν μπορούσα να βάλω έναν τίτλο στην μουσική της ταυτότητα θα έλεγα «Με δύναμη από το παρελθόν». Διαθέτει αυτήν την μουσική αισθητική του καλού τραγουδιού. Δεν τις αρέσουν οι ευκολίες, επιδιώκει την καλή μουσική και την ψάχνει στα παλιά, στα πολύ παλιά και στα καινούρια. ... μια μουσική ύπαρξη με ειλικρίνεια και με μία ευγενική όσο και συνεσταλμένη σιγουριά." Περισσότερα...κλικ εδώ 

[Κείμενο / review από τον Διονύση Χριστόπουλου για το Musicity.gr απο το live, 9/1/2016 ]  

 

Η Άννα-Μαρία Μπιλίδα ξεχώρισε με τη φωνή της στον μουσικό τηλεοπτικό διαγωνισμό του Ant1 The Voice, κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις από κοινό και κριτική επιτροπή, φτάνοντας ως τον προημιτελικό. Συνέχισε με πολύ σημαντικές καλλιτεχνικές συνεργασίες, όπως αυτή στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος πίστεψε στη δυναμική της φωνής της, περνώντας μαζί ένα χρόνο επιτυχημένης μουσικής διαδρομής.

Μαζί της οι μουσικοί:

Ακορντεόν: Άννα Λάκη
Κιθάρα: Γιώργος Ντινάκος

Φωτογραφίση: Θανάσης Γαλιώτος

Info:
Facebook page: Άννα Μαρία Μπιλίδα - Anna Maria Bilidas

 Πληροφορίες:

 Εμφάνιση: Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

 Ώρα έναρξης:  22:30

 Τιμή εισιτηρίων: +4€ στο πρώτο ποτό

Συμπληρώστε τη φόρμα και ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να γράφετε το όνομα σας στα Ελληνικά (όχι greeklish).

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή

Οι προσκλήσεις προσφέρουν δωρεάν την είσοδο και από ένα ποτό στο μπαρ

Περισσότεροι διαγωνισμοί και οδηγίες...

Bookabar

Διεύθυνση: Αγ. Κωνσταντίνου, 50 Μαρούσι

Τηλέφωνο: 211-4113503

  Χάρτης

Σχετικά Άρθρα:

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη