Φίλιππος Πλιάτσικας στο Θέατρο Βράχων | Σεπτέμβριος 2016 (Διαγωνισμός - Προσκλήσεις)! (Αναβολή συναυλίας)

Φίλιππος Πλιάτσικας
"Το rock της δυτικής όχθης"
Στο Θέατρο Βράχων
Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

 

Ανακοίνωση:

Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που προβλέπονται για αυριο, το στήσιμο του ήχο φωτιστικος συστήματος ειναι αδύνατο και η συναυλία του Φιλιππου Πλιάτσικα στο θέατρο Βραχων θα πρεπει να αναβληθει. Σύντομα θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία.
Για επιστροφή εισιτηρίων θα απευθυνθείτε για το Ticket365 στο τηλεφωνο 2111000365 και για το Viva.gr στο τηλεφωνο 13855

ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.

.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Μετά την μεγάλη επιτυχία στο θέατρο Πέτρας που έδειξε ότι ακόμη συντροφεύει τις ζωές μας, το Rock της Δυτικής Όχθης επιστρέφει για μιά ακόμα μεγάλη συναυλία στο θέατρο Βράχων την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου!
Το Rock της Δυτικής Όχθης είναι ζωντανό και αυτό το αποδυκνείουν οι χιλιάδες φωνές που το ακολουθούν σε κάθε του στάση !

"Με αφορμή την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου digital single " Ένα πλοίο για τον παράδεισο" που είναι φόρος τιμής στον ήχο που είχα πάντα μέσα μου από μικρός, κάνω μια αναδρομή στα χρόνια από το 1987 που πρωτοφτιάχτηκε σε ένα παλιό πέτρινο σπίτι στο Μενίδι η μπάντα που αργότερα ονομάστηκε Πυξ Λαξ μέχρι και σήμερα. Έτσι για τα επόμενο διάστημα θα ταξιδεύω παρέα με όλες εκείνες τις μουσικές και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω απ΄ αυτές και με μεγάλωσαν. Αυτό που κάποια στιγμή ονομάστηκε:

Το Rock της Δυτικής όχθης !!!

Εκτός λοιπόν από τα τραγούδια των Πυξ Λαξ και της προσωπικής μου πορείας θα έχουν
ιδιαίτερη θέση τραγούδια και άλλων μουσικών συνοδοιπόρων,, διασκευασμένα με τον ήχο που ξεκίνησε λίγο πριν τη δεκαετία του '90 κι έφτασε μέχρι σήμερα αναπνέοντας κι αλλάζοντας χωρίς να χρειάζεται συνθήματα φτιαγμένα με photoshop για να υπάρχει".
Φ.Π.

Στη συναυλία αυτή ταξιδεύουν μαζί μας οι Βασίλης Καζούλης και Γιάννης Μηλιώκας, δύο από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς τους. Από την αρχή της καλλιτεχνικής τους πορείας έχουν υπογράψει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που μας συντροφεύουν και σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα όπως "Κάτι να γυαλίζει" , "Ροζ", "Φανή", "Για το καλό μου" και πολλά άλλα .

Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης φέρνοντας μαζί τους τραγούδια όπως «Η ευτυχία είναι αυτό», «Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι», «Βιαστικό πουλί του Νότου», «Μην το πεις πουθενά» και πολλά άλλα ενώνοντας έτσι τέσσερις πολύ σημαντικές όσο και συγγενικές μουσικές σχολές σε μία και μόνη βραδιά.

Τη συναυλία αυτή θα ανοίξει το συγκρότημα Δραμαμίνη, μια παρέα από νέους και ταλαντούχους μουσικούς που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην Ελληνική μουσική σκηνή.

Αυτή τη μοναδική παράσταση μην την χάσετε !!

 Πληροφορίες:

 Ημερομηνία: Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

 Ώρα έναρξης: 21:00

 Τιμή εισιτηρίων: 8€ Τα 200 Πρώτα Εισιτήρια
 10€ Προπώληση
 12€ Στην Είσοδο του Θεάτρου

 Προπώληση: viva.gr, ticket365.gr

 

 

 

Συμπληρώστε τη φόρμα και ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να γράφετε το όνομα σας στα Ελληνικά (όχι greeklish).

Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου

Περισσότεροι διαγωνισμοί και οδηγίες...

 

Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη»

Διέυθυνση: Είσοδος από Πλατεία Αναγνωσταρά, Βύρωνας

Τηλέφωνο: 210 7626438

Συγκοινωνία: Λεωφορεία 732-054-203-204 /Τρόλεϊ Νο 11 (Κολιάτσου – Τέρμα Ν. Ελβετίας)

  Χάρτης

Σχετικά Άρθρα:

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη