Οι ΕΚΜΕΚ live @ Faust (Διαγωνισμός - Προσκλήσεις)!

​Οι ΕΚΜΕΚ live
Faust Bar Theatre
Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

 

Μετά την εξαιρετική τους πρώτη εμφάνιση οι ΕΚΜΕΚ, ένα από τα δυναμικότερα νέα ελληνικά συγκροτήματα, επιστρέφουν στο Faust την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου . Με ανανεωμένο μουσικό πρόγραμμα και την μοναδική τους εξωστρέφεια, παρουσιάζουν μια μουσική παράσταση βασισμένη στη προσωπική τους πορεία και δισκογραφία, αλλά και στα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών, μια δημιουργική μίξη απο το παρόν και το παρελθόν.

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου οι ΕΚΜΕΚ επιστρέφουν για μια ξεχωριστή βραδιά και υπόσχονται ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι!

Είδαμε:

Οι ΕΚΜΕΚ τα τελευταία χρόνια, με τα τραγούδια τους να βρίσκονται στις επιλογές των σταθμών έχουν κατορθώσει, και συνεχίζουν να το κάνουν, να διαμορφώνουν το δικό τους κοινό στην Αθήνα. Κάποιοι από αυτούς τους απόλαυσαν το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο της πόλης, στο Faust. Ο μικρός του χώρος με την έντονη θεατρικότητα και τους μεγάλους καθρέπτες γέμισε γρήγορα και το 5μελές συγκρότημα των ΕΚΜΕΚ ξεκίνησε με τον ήχο του, τραγούδι το τραγούδι να δυναμώνει τη φωτιά που καίει μέσα μας. Κι έτσι σήκωσαν το πρώτο αεράκι για να φουντώσει... «Θα γίνω άνεμος, θα γίνω αέρας/από τα τείχη που με κλείσανε θα βγω/θα γίνω αντίλαλος, θα γίνω γέλιο/ κι όσο κι αν θέλουν να με σωπάσουν εγώ θ' ακουστώ». Περισσότερα...

[Κείμενο / review από τη Λία Παππά για το Musicity.gr απο το live στο Faust στις, 13/10/2016 ]  

Τιμώντας τα καλύτερα στοιχεία της ελληνικής τραγουδοποιΐας και επηρεασμένοι ταυτόχρονα από την άλλη τους αγάπη, το Μεξικό και την λάτιν μουσική, οι ΕΚΜΕΚ κέρδισαν από την αρχή την προτίμηση του κοινού ως μια από τις δημιουργικότερες νέες παρουσίες, τόσο στη δισκογραφία, όσο και στα live. Το πρώτο τους άλμπουμ «Γλυκαίνει και δεν παχαίνει» (Lyra, 2011) απέκτησε γρήγορα σημαντικό airplay στα ραδιόφωνα της Ελλάδας, δίνοντας την ευκαιρία σε τραγούδια όπως το «Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω» (διασκευή στο τραγούδι του Μανώλη Χιώτη), «Αχ Μαρία» και «Η μπαλάντα της λογικής» να ξεχωρίσουν, ενώ το τραγούδι «Ο τραπεζίτης» έγινε το soundtrack του διεθνούς ντοκιμαντέρ της Deutsche Welle για την κρίση στη χώρα. Η συνεργασία τους με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο «Δε σε συγχώρεσα ούτε λίγο» και το single «Άγγελος Ξένος», έδωσαν νέα ώθηση συστήνοντας την μπάντα σε ακόμα ευρύτερο κοινό. Παράλληλα, οι ζωντανές εμφανίσεις τους που περιλαμβάνουν πάντα προκλητικά ετερόκλητες διασκευές από την ελληνική και την παγκόσμια δισκογραφία, καθιέρωσαν τους ΕΚΜΕΚ ως μια απόλυτα δυναμική και ρυθμική συναυλιακή μπάντα. Η τελευταία τους κυκλοφορία είναι το single «Πουλί ξενιτεμένο» που κυκλοφορεί απο την 14 Music.

 Πληροφορίες:

 Εμφάνιση: Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

 Τιμές εισιτηρίων: Είσοδος 5 ευρώ

 Τηλ.κρατήσεων: 210 3234095

 Οι πόρτες ανοίγουν 21:30 

Συμπληρώστε τη φόρμα και ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να γράφετε το όνομα σας στα Ελληνικά (όχι greeklish).

Η κλήρωση θα γίνεται κάθε Παρασκευή

Οι προσκλήσεις καλύπτουν την είσοδο σας στο μπαρ και όχι το ποτό

Περισσότεροι διαγωνισμοί και οδηγίες...

Faust

Διεύθυνση: Καλαμιώτου 11 

Περιοχή: πλατεία Αγίας Ειρήνης – Μοναστηράκι

Τηλέφωνο: τηλ. 2103234095 /  www.faust.gr 

  Χάρτης

 

Σχετικά Άρθρα:

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη