Πάνος Μουζουράκης στο Σταυρό του Νότου Club «Θέλεις δε θέλεις, θα τον αγαπήσεις» : Φωτογραφίες & Ρεπορτάζ!

Πληροφορίες

Πάνος Μουζουράκης στο Σταυρό του Νότου Club

Θέλεις δε θέλεις, θα τον αγαπήσεις

 

Μόλις η εβδομάδα έχει τελειώσει, το αίσθημα της κούρασης σε καταβάλει και δεν ξέρεις που θα ήθελες να αφιερώσεις το βράδυ της Παρασκευής σου. Οι επιλογές πολλές στη νυχτερινή Αθήνα, εκθέσεις, μουσικές παραστάσεις, χορός, σινεμά, χαλάρωση, τηλεόραση, συζητήσεις\εξομολογήσεις με φίλους. Υπάρχει η επιλογή να τα συνδυάσεις όλα;

Ένα τηλέφωνο από τον κολλητό και όλα κανονίζονται... άκρως ενοχλητικός για κάποιους, αλλά από τους τύπους που θα αγαπήσεις θέλεις δε θέλεις, τον ακολουθώ στο πρόγραμμα που έχει οργανώσει για μας. Έντεχνος πολύ, με τραβά σε έκθεση ζωγραφικής αναλύοντας τις επιρροές του καλλιτέχνη και τους τίτλους των μαυροπινάκων... η συνέχεια έχει καφέ ακολουθώντας την ταμπέλα «Στο βάθος κήπος». Ξεδιπλώνοντας όλα τα ψυχολογικά προβλήματα που μόνο με πολύ φίλους μπορείς να μιλήσεις. Απωθημένα από παιδικά χρόνια, τρέλες, γυναίκες, άντρες, σχέσεις ακολουθούν τραγούδι, χορό, διασκέδαση και πολλή ενέργεια! Τελικά κατάφερε να φορτίσει τις μπαταρίες όλων των θαμώνων γύρω, να γίνει κολλητός όλων...

Ο ευφυής καλλιτέχνης, Πάνος Μουζουράκης ακόμα μια φορά απέδειξε πως ξέρει να διασκεδάζει το κοινό του. Ξεκινώντας με το τραγούδι που συνηθίζει να συστήνεται και που ανταποκρίνεται –κατά τα λεγόμενα του (και όχι μόνο) στο εύρος ενός καταξιωμένου καλλιτέχνη -μια «Σονάτα σε ντο μείζονα για πιάνο, 4 χέρια και φωνάρα» εμφανίζεται μέσα από τις παρέες, ανάμεσα και πάνω στα τραπέζια και καλωσορίζει όσους αποφάσισαν να ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο με χαμόγελο. Θέλοντας να αποδείξει πως "είναι δύσκολο να είσαι αστέρι" δεν διστάζει να σκαρφαλώσει για να πλησιάσει τους θαυμαστές του που είναι πιο μακριά από τη σκηνή... μοιράζει αυτόγραφα και φιλιά πετώντας χαρτοπετσέτες στους θεατές, αντιστρέφοντας έτσι τις θέσεις.

Ευρηματικός με χιούμορ και ένταση ξέρει να χειρίζεται τον λόγο και να δένει το κάθε τραγούδι με το επόμενο, την οποιαδήποτε περίσταση να την εντάσσει στο πρόγραμμα του, να σχολιάζει κοινωνικά θέματα, να εξομολογείται αλλά και να φιλοσοφεί με αφορμή τον αφορισμό του Ηράκλειτου «τα πάντα ρει». Σε ελεύθερη μετάφραση από τον ίδιο «όλα ρει» και «ολαρία ολαρά», όλα ακολουθούν μια ανέλπιστη σειρά στο πρόγραμμα! Παίζει με τις νότες, τους στίχους, τις ατάκες, τις λέξεις και τους φίλους του πάνω στη σκηνή. Τους παρουσιάζει σα σε τηλεοπτικό talent show, όπου ο Σκηνοθέτης Πέτρος Αντωνιαδης τραγούδα «Ερωτόκριτο» πίσω από το μαύρο παραβάν και ο Πάνος προτρέπει το ανεπηρέαστο κοινό να τον κρίνει μέσω χειροκροτήματος. Ερμηνεύει σε ρυθμούς ροκ, σουίνγκ, δικά του τραγούδια αλλά και διασκευές από ελληνικά και ξένα με το δικό του στυλ και χιούμορ. («Εκείνη», «Άδεια μου αγκαλιά», «Me and my monkey»), κάνει όλους να τραγουδούν μαζί του, ενώ μας συστήνει και κάποια από τα ολοκαίνουργια τραγούδια του «Χρυσό αυγό», «Στο Βάθος Κήπος», «Πόσες φορές», «Στα καλά καθούμενα» από το live άλμπουμ του «Πάνος στο γκαζόν».

Ολοκληρώνει με το «Φίλα με», ενώ μετά από παρότρυνση του κοινού επανέρχεται στη σκηνή και για το «Τώρα αυτό πώς να στο πω» με τη συνοδεία μόνο στα πλήκτρα του Μιχάλη Κατσαρού και το «Όταν έχω εσένα» μόνο με μπάσο, τον Δημήτρη Φροσύνη. Το κοινό δεν μπορούσε να δεχτεί την αποχώρηση, έτσι ο Πάνος ζήτησε την βοήθεια του Απόστολου Βαλαρουτσου που ερμήνευσαν μαζί ανάμεσα σε ξένα και ελληνικά τραγούδια το ντουέτο τους «Που διαφέρουν» για να μας αποχαιρετίσουν.

Η ένταση «σβήνει» και η βραδιά συνδύασε όλα όσα χρειάζεται κάποιος για να ξεκινήσει ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο.

 

Τις εμφανίσεις αυτές πραγματοποιεί με την συμμετοχή των αξιόλογων μουσικών που αποτελούν την μπάντα του,
τον Δημήτρη Φροσύνη στο μπάσο,
τον Μιχάλη Κατσαρό στα πλήκτρα,
τον Γρηγόρη Ντάνη στην κιθάρα,
τον Βαγγέλη Κοτζαμπάση στα τύμπανα και
τον Ανδρέα Κουταλά στον ήχο.

Σταυρός του Νότου Club
Είσοδος: 12€ με μπύρα-κρασί
Κάθε Παρασκευή από 27 Νοεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου
Έναρξη 22.30
Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, τηλ: 2109226975

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

 

 

 

Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση φωτογραφιών, video & κειμένων για αναδημοσίευση χωρίς την άδεια μας ή/και αναφορά του musicity.gr και του συντάκτη / φωτογράφου ως πηγή.

video

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη