Είδαμε: Ευανθία Ρεμπούτσικα – Έλλη Πασπαλά @ Gazarte. «Στους μουσικούς δρόμους των ονείρων μας»!

Πληροφορίες

Ευανθία Ρεμπούτσικα και Έλλη Πασπαλά @ Gazarte

Στους μουσικούς δρόμους των ονείρων μας

 

To main stage στην οδό Βουτάδων φωτίστηκε και έβαλε τα καλά του εκείνο το βράδυ της 29ης Οκτωβρίου. Εξ' άλλου το Gazarte βιώνει τα δέκατα γενέθλιά του και φροντίζει να το γιορτάζει με κάθε τρόπο. Τα λευκά κεριά άναψαν τις φλόγες τους και τα πρώτα κόκκινα κρασιά στήθηκαν στα τραπεζάκια μπροστά από τις δερμάτινες αναπαυτικές πολυθρόνες. Σε ένα τέτοιο πλαίσιο με μια τέτοια διάθεση γιορτινή, δύο γυναίκες φωτεινές, με σκούρα κόκκινα χείλη και μελί ευαισθησίες μοιράστηκαν τη ίδια σκηνή, τις ίδιες μουσικές και την ίδια ατμόσφαιρα και πετάχτηκαν σαν αθόρυβα πυροτεχνήματα μέσα από μία τούρτα γεμάτη εκπλήξεις.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Έλλη Πασπαλά. Η μία, με αυτήν την απόλυτη προέκταση των δύο της χεριών. Από τη μια το βιολί κι από την άλλη το δοξάρι. Ενεργητική κι ενεργοποιημένη. Εφ' όλης της ύλης. Η άλλη, με το ηχείο της φωνής και του κορμιού της. Η φωνή του Χατζιδάκι, του Καλαντζόπουλου, του Κραουνάκη, το πιάνο, τα κρουστά.

Συναντήθηκαν επί σκηνής και βάλθηκαν να αναμοχλεύσουν τις ευαισθησίες και τα όνειρα των ρομαντικών και των ονειροπόλων, ξέροντας καλά ότι μόνο μέσα από τα παραμύθια μπορούμε να δούμε καλύτερα την πραγματικότητα. Την πραγματικότητα του σύμπαντος και των ερώτων. Αυτή τους η συνάντηση είχε τα πάντα. Γνωστά και άγνωστα, αναμενόμενα και απρόσμενα, αλλά τα είχε τόσο ιδιαίτερα παρουσιασμένα.

Τόσο διαφορετικές οι ενορχηστρώσεις, τόσο αλλιώτικοι οι ήχοι, τόσο μαγικές οι ενέργειες. Λες κι αυτοί οι πέτρινοι τοίχοι του Gazarte με την υπέροχη ακουστική, ωθούν όλους τους καλλιτέχνες στο να ξαναδούν τις μουσικές τους αλλιώς, κάπως πιο... εμπλουτισμένες.

Από τις μουσικές της Ρεμπούτσικα στον Χατζιδάκι και από τον Καλαντζόπουλο ως τον Τσιτσάνη, οι διαδρομές δύσης και ανατολής ήταν τόσο καθαρές που έδειχναν με σαφήνεια το δρόμο. Το δρόμο των ονείρων και των πιο ευγενών μας πόθων.

Αυτή η συνάντησή τους στο Gazarte βρίσκει την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την Έλλη Πασπαλά πιο ώριμες, πιο καλά μαζί, πιο κατασταλαγμένες οργανικά. Οι γιορτές συνέπεσαν και το αποτέλεσμα υπήρξε ατμοσφαιρικά εκρηκτικό. Αυτή η μουσική ομορφιά για δυο ακόμα Σάββατα στο Gazarte.

Περισσότερες πληροφορίες και προσκλήσεις για τα επόμενα lives τους Gazarte κλικ εδώ

* Όλο το πρόγραμμα του Gazarte για την περίοδο 2016 - 2017 κλικ εδώ

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

 

1) Κάντε κλικ σε μία φωτογραφία 2) Πατήστε το "Play" για να τις δείτε σε μορφή Slideshow ή τα βελάκια πάνω, δεξιά και αριστερά για χειροκίνητη προβολή. 

Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση φωτογραφιών, video & κειμένων για αναδημοσίευση χωρίς την άδεια μας ή/και αναφορά του musicity.gr και του συντάκτη / φωτογράφου ως πηγή.

Σχετικά Άρθρα:

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη