Ο Κώστας Χατζής στο Μύλος Club!

Κώστας Χατζής
Στο Μύλος Club
Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

 

Ο μεγάλος Έλληνας δημιουργός και Ερμηνευτής Κώστας Χατζής , σφράγισε μια ολόκληρη εποχή , υπηρετώντας πιστά και με διεισδυτικό λόγο το κοινωνικό τραγούδι για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες. Με ένα τρόπο ξεχωριστό - μ' εκείνη την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του - όταν βρίσκεται απέναντι στο κοινό επικοινωνεί μ' έναν μοναδικό τρόπο μαζί του.

Με το άκουσμα των στίχων <<Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά, η μοναξιά τους παγώνει, ... >> λίγοι – έως ελάχιστοι- είναι εκείνοι που δεν αναγνωρίζουν τον ιδανικό ερμηνευτή τους!
Ο Κώστας Χατζής είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Με την κιθάρα και την ιδιότυπη φωνή του ήταν ουσιαστικά ο πρώτος που τραγούδησε μπαλάντες με κοινωνικό περιεχόμενο. Πολλά τραγούδια του έχουν μείνει κλασικά:

«Απ' τ' αεροπλάνο», «Σπουδαίοι άνθρωποι, αλλά...»,«Ο Στρατής», «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Δε βαριέσαι αδερφέ», «Κι ύστερα» , «Η αγάπη όλα τα υπομένει» και τόσα άλλα!

 Πληροφορίες:

 Έμφάνιση : Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

 Ώρα έναρξης: 22:30, ώρα προσέλευσης 21:30

 Τιμή εισιτηρίων:  10€. Στο εισιτήριο δεν περιλαμβάνεται ποτό και είναι μόνο είσοδος              θεάματος της συναυλίας, καθώς και δεν εξασφαλίζει θέση καθήμενου. Σε περίπτωση που θέλετε  να εξασφαλίσετε θέση καθήμενου πριν την ημερομηνία της συναυλίας μπορείτε να                    επικοινωνείτε στο: 2310 510081

 Πληροφορίες - Κρατήσεις: 2310 510081

 

Μύλος Club

Διεύθυνση:   Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία - Θεσσαλονίκη,

Τηλέφωνο: 2310 510 081 / Λεωφορεία 31 & 40, στάση "Ιχθυόσκαλα"

  Χάρτης

 

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη