Συναυλίες 2024 & Lives Αθήνα

Rammstein live στο OAKA για συναυλία στην Αθήνα 2024

3.3k
Οι Rammstein έρχονται στην Ελλάδα στο Ολυμπιακό Στάδιο

Οι Rammstein
έρχονται στην Ελλάδα
Στο OAKA

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Οι Rammstein επιστρέφουν μετά από 14 χρόνια στην Ελλάδα υποσχόμενοι ένα από τα πιο φαντασμαγορικά shows που έχουμε δει ποτέ και ένα μυθικό performance μπροστά σε χιλιάδες εκστασιασμένους fans, ώστε να μην χάσει κανείς την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια αξεπέραστη συναυλία.

Οι Rammstein «πακετάρουν» ξανά στα φορτηγά τους το εντυπωσιακό σκηνικό τους και τα πυροτεχνήματα που προκαλούν δέος και επιστρέφουν στα περιβόητα stadium shows τους κάνοντας μια στάση στο Ολυμπιακό Στάδιο για να ζήσουμε το απόλυτο live experience ενός από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα όλων των εποχών.

Στις 30 Μαΐου το ελληνικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να βιώσει μία εκρηκτική εμπειρία. Το Ολυμπιακό Στάδιο είναι έτοιμο να…πάρει φωτιά από το συναρπαστικό και φαντασμαγορικό show που προσφέρουν επί σκηνής οι Rammstein.

Η εμβληματική μπάντα που έχει γίνει γνωστή για τις μνημειώδεις live εμφανίσεις της, πραγματοποιεί φέτος ακόμα ένα τεράστιο τουρ σε στάδια της Ευρώπης.

Η αντίστοιχη προ διετίας περιοδεία τους, δείχνει πως για την παραγωγή των κολοσσιαίων συναυλιών των Γερμανών super stars, τα νούμερα ζαλίζουν!

Συγκεκριμένα το 2022:
– Πραγματοποίησαν 32 συναυλίες σε 19 πόλεις και 13 χώρες στην Ευρώπη, μπροστά σε 1,5 εκατομμύρια θεατές.

– 18 τεχνικοί ήχου, βίντεο, σκηνικών και ήχου, εργάστηκαν επί 7 μήνες για τον σχεδιασμό και των προγραμματισμό της σκηνής με κάθε λεπτομέρεια.

– Η σκηνή στην οποία κάνουν τα live perfomance τους είχε 60 μέτρα πλάτος, 30 μέτρα βάθος και 36 μέτρα ύψος, φωτίζεται από 1.070 φώτα, τα οποία χρειάζονται 400 ώρες να προγραμματιστούν, ενώ η σκηνή θέλει 4 ημέρες εργασιών ώστε να στηθεί.

– Για τη μεταφορά των βάρους 1.350 τόνων υλικών που χρειάζονται στα σόου τους, χρειάζονται 90 φορτηγά, καθένα από τα οποία διανύει συνολικά 24.000 χλμ, κατά τη διάρκεια της περιοδείας.

– Ο ήχος παράγεται από 170 ενισχυτές ισχύος 12.000 watt ο καθένας.

– Κάθε σόου παίρνει ενέργεια από μία γεννήτρια που χρειάζεται 4.000 λίτρα diesel ώστε να μην δημιουργεί πρόβλημα στην παροχή ηλεκτρισμού στις γύρω περιοχές.

Πληροφορίες:

Ημερομηνία: Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Λεπτομέρειες εισιτηρίων μετά την μεταφορά της συναυλίας στο ΟΑΚΑ:

Τα εισιτήρια της Feuer Zone (PL2) κατηγορίας όπως αντίστοιχα και της Standing (PL3) κατηγορίας ισχύουν κανονικά και για το νέο venue.

Οι κάτοχοι seated εισιτηρίων (PL1) θα λάβουν τις επόμενες ημέρες στο email τους seated εισιτήριο με την αντίστοιχη θέση στην PL1 ζώνη του Ολυμπιακού Σταδίου.

Όσοι ωστόσο επιθυμούν να αλλάξουν το Standing (PL3) εισιτήριό τους και να αγοράσουν seated εισιτήριο στο νέο venue μπορούν να το κάνουν στέλνοντας mail στο rammstein@highpriority.gr.

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.ticketmaster.gr/seatingPlan.html?idProduct=2130303

Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 6 ετών.

Τα παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών θα πρέπει να εισέλθουν στον χώρο με τη συνοδεία κηδεμόνα ή εξουσιοδοτημένου ενηλίκου ενώ η αγορά εισιτηρίων τους θα γίνει μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster.

Οι 15 έως 17 ετών που δεν έχουν αστυνομική ταυτότητα θα πρέπει να επικοινωνήσουν αντίστοιχα με το τηλεφωνικό κέντρο Ticketmaster για την αγορά του εισιτηρίου τους.

Η αγορά των εισιτηρίων ΑΜΕΑ όπως και των συνοδών τους (1 ανά κάθε άτομο) θα γίνει αποκλειστικά μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster.

Τηλεφωνικό κέντρο Ticketmaster: 21 1198 1535.

(Ώρες Λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου: 10:00-21:00 Καθημερινές & Σαββατοκύριακο)

Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών – ΟΑΚΑ

Διεύθυνση: Λεωφ. Ολυμπιονίκου Σπύρου Λούη 1

Μαρούσι, Αθήνα

Email: info@oaka.gr

Σχετικά Άρθρα

Chicago στο Christmas Theater
Παραστάσεις περιορισμένες

Chicago the Musical στο Christmas Theater

Chicago the Musicalσε μουσική του John Kanderστίχους του Fred Ebb, και σενάριο...

Λευτέρης Παπαδόπουλος | Αφιέρωμα στο Καλλιμάρμαρο
Συναυλίες 2024 & Lives Αθήνα

Λευτέρης Παπαδόπουλος | Όλοι μαζί μπορούμε στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο

Λευτέρης Παπαδόπουλος «Όλοι μαζί μπορούμε» Στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024...

Η Ayo στο Gazarte
Συναυλίες 2024 & Lives Αθήνα

Η Ayọ στο Gazarte

Η Ayọ στο Gazarte Roof Stage Παρασκευή 13 & Σάββατο 14 Δεκεμβρίου...

Η ταράτσα του Φοίβου στο Άλσος
Συναυλίες 2024 & Lives Αθήνα

Η Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφει στο Άλσος

Η Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφειΣτο Άλσος Από 29 Μαΐου έως 26 Ιουνίου...