Passport - Κεραμεικός: Ανακοινώσεις εξηγήσεις για τα γεγονότα του Σαββάτου!

Αγαπητοί φίλοι και επισκέπτες του PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ,

Με αφορμή τις παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο μας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και την ταλαιπωρία που υπέστη μέρος του κοινού, νιώθουμε την ανάγκη να προβούμε σε κάποιες εξηγήσεις.

Λόγω έκτακτων γεγονότων που αφορούν στην εσωτερική λειτουργία του χώρου μας, σε συνδυασμό με την μαζική προσέλευση κόσμου για τις παραστάσεις τόσο των Γ. Νταλάρα & Μίλτου Πασχαλίδη στην Κεντρική μας Σκηνή όσο και του Φοίβου Δεληβοριά στην μικρή σκηνή ("Upstairs"), προκλήθηκαν τις συγκεκριμένες 2 μέρες προβλήματα που δεν μας επέτρεψαν να εξυπηρετήσουμε τους φίλους που μας τίμησαν, με τον συνήθη επαγγελματισμό και συνέπεια που έχουμε επιδείξει τα 6, πλέον, χρόνια λειτουργίας του PassPort, αρχικά στον Πειραιά και τώρα πια στο κέντρο της Αθήνας.

Παρά τις προσπάθειες όλου του προσωπικού να ανταπεξέλθει σε αυτές τις έκτακτες συνθήκες, αρκετοί ήταν εκείνοι που κάθισαν στις θέσεις τους με καθυστέρηση, ενώ προβλήματα παρατηρήθηκαν και στο σέρβις τους, ιδίως την 1η ώρα του προγράμματος.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως δεν έχει αλλάξει ούτε στο ελάχιστο η διαρκής επιθυμία μας να εξυπηρετούμε όσους επιλέγουν την μουσική σκηνή του PASSPORT, με σεβασμό, ταχύτητα και ευθύνη στην ιδιαιτερότητα του ρόλου του "οικοδεσπότη". Πέραν της όποιας οικονομικής συναλλαγής που εμπεριέχει αυτός ο ρόλος, η διάθεσή μας, ήταν και θα είναι πάντα και πρωτίστως, η δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας, ώστε επισκέπτες και καλλιτέχνες να απολαμβάνουν τις παραστάσεις μας και να φεύγουν πάντα με τις καλύτερες των εντυπώσεων, όπως άλλωστε πετύχαμε να συμβαίνει όλα τα προηγούμενα 5 χρόνια της πορείας μας στην πρώτη μας "στάση", στον Πειραιά.

Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από εκείνους που άθελά μας ταλαιπωρήθηκαν. Η ομάδα του PassPort έχει ήδη καταβάλει όλες τις δυνατές προσπάθειες ώστε αυτές οι έκτακτες συνθήκες να μην επαναληφθούν. Ζητάμε την κατανόησή σας και σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας.
Η Δ/νση του PassPort Κεραμεικός

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη