To musicity.gr συνεργάζεται με το Μέντα 88 "Πριν πας στη συναυλία" | Συνέντευξη με τους Imam Baildi!

Σε συνέχεια της σειράς των πολύ πετυχημένων συνεντεύξεων και σε σύμπραξη με τη Athens Voice και το spirto.net, το musicity.gr ήταν για ακόμα μια φορά παρόν στην πρόσκληση του Μέντα 88 fm. Όλοι μαζί κάναμε πολλές ενδιαφέρουσες ερωτήσεις στο συγκρότημα των Imam Baildi που φέτος κλείνουν αισίως τα δέκα χρόνια!

Το ιστορικό συγκρότημα ξεκίνησε την πορεία του καθιερώνοντας τις διασκευές παλαιών κομματιών από το Βασίλη Τσιτσάνη και την Πόλη Πάνου μέχρι τη Μαίρη Λίντα και το Μάρκο Βαμαβακάρη. Ο Ορέστης και ο Λυσανδρος Φαληρέας, οι εμπνευστές και ιδρυτές του συγκροτήματος, μας μίλησαν μαζί με τη Ρένα Μόρφη για τις συναυλίες τους στο εξωτερικό αλλά και σε όλη την Ελλάδα με αφορμή τον εορτασμό των δέκατων γενεθλίων τους.


Μιλήσαμε για την πορεία τους μέσα στα χρόνια, για την άποψη που έχουν για τη μουσική και όχι μόνο. Αγαπούν το καλό φαγητό και είναι εξαιρετικοί μάγειρες, πως θα μπορούσαν άλλωστε να μην είναι κιόλας; Και στην ερώτηση μας, πώς θα μπορούσε να γίνει λίγο πιο νόστιμη η ζωή μας, η τελική ετυμηγορία ομόφωνα ήταν ότι αν διαθέτουμε ποιοτικό χρόνο και αγάπη στους δικούς μας ανθρώπους συνδυάζοντας τη διασκέδαση μας με τη μουσική, τότε θα πρέπει να ετοιμαζόμαστε για μια ζωή μούρλια!

Περισσότερα για την νέα ενότητα του Μέντα 88 κλικ εδώ

 

info

Οι Imam Baildi για μία συναυλία στην Τεχνόπολη

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία κλικ εδώ

 

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη