Έντεχνη Δισκογραφία

Έντεχνη Δισκογραφία (248)

Ορφέας Περίδης - Paradise Plus / Νέο Άλμπουμ!

To «Paradise Plus» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group και αποτελεί εμπλουτισμένη έκδοση του δίσκου του Ορφέα Περίδη με τίτλο «Paradise».

Περισσότερα...

Ζωή Παπαδοπούλου - Να 'ρχεται η άνοιξη / Νέο Άλμπουμ!

Η Άνοιξη ταιριάζει στη Ζωή Παπαδοπούλου, στα τραγούδια της και τη φωνή της. Όμοιος με ανοιξιάτικο αεράκι, ο καινούργιος της δίσκος να *ρχεται η άνοιξη, κυκλοφορεί με τις υπογραφές δυο πολύ σημαντικών δημιουργών της Λίνας Νικολακοπούλου (στίχοι) και του Χρήστου Νικολόπουλου (μουσική και ενορχηστρώσεις)

Περισσότερα...

Μιρέλα Πάχου - Λίγο χρώμα / Νέο Άλμπουμ!

Η Μιρέλα Πάχου μετά την ενθουσιώδη υποδοχή, από το κοινό και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, του πρώτου προσωπικού της δίσκου με τίτλο «Μιρέλα» κυκλοφορεί και πάλι από το Ogdoo Music Group το δεύτερο προσωπικό της album με τίτλο «Λίγο χρώμα».

Περισσότερα...

Κωνσταντίνα Πάλλα - Όνειρα / Νέο Άλμπουμ!

Πριν τα «Όνειρα» υπάρχει η πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε χρόνια στην ελληνική δισκογραφία να ακούσουμε μια νέα γυναίκα τραγουδοποιό και μάλιστα με λαϊκή φλέβα.

Περισσότερα...

Γιώργος Νταλάρας - Έρωτας ή τίποτα / Νέο Άλμπουμ!

Έρωτας ή τίποτα. Το νέο άλμπουμ του Γιώργου Νταλάρα θέτει στον τίτλο του το ερώτημα, ή μάλλον βάζει το δίλημμα. Η απάντηση δίνεται με τα τραγούδια. Και η αλήθεια είναι ότι στη δημιουργία αυτού του δίσκου δεν υπήρξαν διλλήματα. 

Περισσότερα...

Θανάσης Παπακωνσταντίνου - Σωκράτης Μάλαμας - Με στόμα που γελά / Νέο Άλμπουμ!

Τα τραγούδια δεν μιλάνε για το εύκολο και συμβατικό γέλιο αλλά για εκείνο το βαθύ, ανεξέλεγκτο γέλιο που σε τραντάζει. Αυτό που μοιάζει με την αίσθηση του θανάτου, που επίσης σε τραντάζει και είναι ανεξέλεγκτος.

Περισσότερα...

Θοδωρής Νικολάου - Ομπρέλα / Νέο Άλμπουμ!

Ο Θοδωρής Νικολάου, ένας νέος και ταλαντούχος τραγουδιστής, μας παρουσιάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Ομπρέλα", που κυκλοφορεί από την MLK. Στο πρώτο του βήμα τον στηρίζουν σπουδαίοι δημιουργοί, όπως οι Νίκος Αντύπας, Αντώνης Μιτζέλος, Μιχάλης Γκανάς, Θοδωρής Λαχανάς, Νεκτάριος Μπήτρος και Πένυ Παπαδάκη.

Περισσότερα...

Ευανθία Ρεμπούτσικα - 1968 (Soundtrack) / Νέο Άλμπουμ!

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα συνθέτει και πάλι μουσική για τον κινηματογράφο. Μετά την τεράστια επιτυχία της «Πολίτικης Κουζίνας» και του «Νοτιά», η Ευανθία συνεργάζεται για τρίτη φορά με τον Τάσο Μπουλμέτη, συνθέτοντας τη μουσική για τη νέα του ταινία «1968», που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Ιανουαρίου 2018.

Περισσότερα...

Αρλέτα - Η γιαγιά μου μαγειρεύει όνειρα τηγανητά / Νέο Άλμπουμ!

Ο δίσκος «Η γιαγιά μου μαγειρεύει όνειρα τηγανητά» είναι ο τελευταίος που ηχογράφησε η αγαπημένη μας Αρλέτα, σε μουσική του Λάκη Παπαδόπουλου και στίχους της Sunny Μπαλτζή. 

Περισσότερα...

Γιάννης Ζουγανέλης - Αλλιώς τα έβλεπα / Νέο Άλμπουμ!

Γιάννης Ζουγανέλης «Αλλιώς τα έβλεπα». Το νέο CD του Γιάννη Ζουγανέλη Σε στίχους Αντ. Παπαϊωάννου, Ν. Κεραμίδα, Γ. Ζουγανέλη και του ποιητή Γ. Σουρή.

Περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ευρετήριο

Έξυπνη αναζήτηση Μουσικής:

Γράψε τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη και βρες το τραγούδι που θέλεις:


Tip: Γράψε μία λέξη κλειδί ή το επίθετο του καλλιτέχνη