Έντεχνη Δισκογραφία

Έντεχνη Δισκογραφία (210)

Άρης Ζέρβας -Πες Μου Αλμυρή Μου Θάλασσα / Νέο Άλμπουμ!

Ο Άρης Ζέρβας, μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στο χώρο της μουσικής, ως τσελίστας και ενορχηστρωτής - τόσο δισκογραφικά όσο και σε ζωντανές συναυλίες- στο πλάι γνωστών καλλιτεχνών (Χαρούλα Αλεξίου, Νατάσσα Μποφίλιου, Μόνικα, Γιώτα Νέγκα, Κωστής Μαραβέγιας, Στάθης Δρογώσης, Μανώλης Φάμελλος, Μαριέττα Φαφούτη κ.α.), παρουσιάζει για πρώτη φορά τα δικά του κομμάτια, όχι μόνο τραγούδια, αλλά και ορχηστρική μουσική, μέσα σε ένα άλμπουμ με τίτλο «Πες μου αλμυρή μου θάλασσα».

Σχετικά άρθρα με λέξη κλειδί:
Smyrna - Τι καλά το λέει τ’αηδόνι / Νέο Άλμπουμ!

Η γυναικεία ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής SMYRNΑ επτά χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή της στην ελληνική μουσική σκηνή με το (εξαντλημένο πλέον) cd ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ ΑΓΑΛΗΝΑ, έρχεται να προσθέσει μία συλλογή από τα πιο αγαπημένα αλλά και δισκογραφικά δυσεύρετα τραγούδια απ’ όλο τον ελλαδικό χώρο.

Σχετικά άρθρα με λέξη κλειδί:
Σωκράτης Μάλαμας - Κάτοπτρα / Νέο Άλμπουμ!

Τον Σωκράτη Μάλαμα τον διακρίνει μία μοναδικότητα στη γραφή, την ερμηνεία, τη σύνθεση, μα πάνω από όλα την οπτική του. Είναι αποδεκτό από όλους ότι είναι μία "σχολή" μόνος του.

«Πώς βρεθήκαμε εδώ!» - Σπύρος Νικολάου και «Ανδρομέδα». Συμμετέχει ο Δημήτρης Ζερβουδάκης!

Είναι τόσο ωραίο οι άνθρωποι να ακολουθούν τα όνειρά τους. Να ακολουθούν τις πορείες που οραματίστηκαν. Να μην πλακώνονται από τα εμπόδια, αλλά να τα μετατρέπουν σε λίπασμα για τα άνθη της ψυχής τους. Κάπως έτσι αντιλήφθηκα το cd που έφτασε στα χέρια μου με τον τίτλο «Πώς βρεθήκαμε εδώ», όπου ο Σπύρος Νικολάου και η παρέα του από την «Ανδρομέδα», έναν χώρο για το τραγούδι στο Αγρίνιο, δημιούργησαν μια δισκογραφική δουλειά, έτσι όπως υποθέτω ότι την ονειρεύονταν.

Cameres - Οι αναμνήσεις πάντα καίνε / Νέο Άλμπουμ!

Ακριβώς τρία χρόνια μετά την πρώτη δισκογραφική δουλειά, οι Cameres επιστρέφουν με τον δεύτερο δίσκο τους που ακούει στον τίτλο «Οι αναμνήσεις πάντα καίνε».

Κίτρινα Ποδήλατα - Vol.2: «Κίτρινα Ποδήλατα – the Orchestra project» / Νέο Άλμπουμ!

Τα Κίτρινα Ποδήλατα, επανέρχονται στο γνώριμο ηλεκτρικό τους ήχο, ζωηρεύοντας εκ νέου την έντονη πειραματική τους διάθεση, με την κυκλοφορία του δεύτερου μέρους της εντυπωσιακής μουσικής τριλογίας τους.

Σελίδα 1 από 15